Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.06.2019 08:15 | Prominenti | Domáci Prominenti

Repeťáčka Volejníčková († 66) sa trápila pre ťažkú životnú ranu: Zabilo ju zlomené srdce?

Zomrela od žiaľu?! Spevácka hviezda deväťdesiatych rokov Lýdia Volejníčková († 66) vo štvrtok večer prehrala boj s chorobou.

Umelkyňa, ktorá sa preslávila po boku Ivana Krajíčka († 57) v známej relácii Repete, odišla do neba nečakane. Hoci mala veľa pracovných plánov, veľmi sa trápila pre ťažkú životnú ranu, ktorú jej zasadil niekto, od koho by to nikdy nečakala.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Volejníčková († 66) patrila k speváčkam stredného prúdu a upútala najmä v relácii Repete Ivana Krajíčka, kde vystupovala s viacerými hitmi ako Smoliar alebo Haló tam. Keďže sa v posledných rokoch stiahla do ústrania, málokto tušil, že umelkyňa zápasila so zdravotnými a duševnými problémami.

Vždy pozitívne naladenú dámu najprv potrápila škodlivá baktéria, kvôli ktorej dokonca bojovala o život, a neskôr ju zrazili na kolená psychické muky. Hoci svoju rodinu milovala, jej najväčší žiaľ majú mať paradoxne na svedomí práve jej najbližší. Lýdia sa totiž nikdy nedokázala preniesť cez bolesť, ktorú jej spôsobila dcéra Ivana.

 

,,Darovala jej veľký a krásny byt, no ona si postavila dom niekde pri Bratislave a matku vysťahovala do malého bytu v Petržalke. Bola z toho veľmi zničená, vzťahy ochladli,“ povedala pre Nový Čas manželka Dušana Grúňa, pani Majka. Speváčka podľa nej svoju dcéru i vnučku Sofiu veľmi ľúbila. Práve osemročné dievčatko bolo vždy zdrojom jej najväčšej radosti a šťastia.

,,Repeťácke skladby vie naspamäť. Často mi povie: ,Starká, od samej lásky ťa ľúbim‘, pochválila sa Volejníčková v roku 2014 v rozhovore pre Nový Čas Nedeľa. Samota a úzkosť z toho, že ju rodina pomaly odsunula nabok, ju však premohli. ,,Bolelo ju to. Od žiaľu a smútku aj ochorela,“ dodala Grúňová s tým, že duševné problémy mali umelkyňu dostať až do ústavu v Pe­zinku.

,,Brala veľa liekov a výrazne schudla,“ doplnila Grúňová. Lýdiin stav sa však mal natoľko zlepšiť, že podľa kamarátov údajne plánovala comeback. Túžbu po návrate na pódiá však uťal jej náhly odchod do neba. ,,Veľmi chcela vystupovať, ale už to nešlo,“ uzavrela pani Majka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Izraelské jednotky ovládli palestínsku stranu priechodu Rafah.
Foto
Obavy sa potvrdili: Izraelská armáda obsadila ďalšie územie! Povolí Hamas šancu na prímerie?
ilustračné foto
Tlak sa zvyšuje, napätie narastá: Čínske lode nemali na tomto mieste čo robiť!
Súčasný podpredseda exekutívy EÚ Maroš Šefčovič.
Maroš Šefčovič o najväčších povolebných výzvach inštitúcií EÚ: Nastolenie mieru a boj s konkurenciou!
Foto
Slafkovský sa doma dlho neohrial: Po príchode na zraz bol okamžite hlavnou hviezdou!
(ilustračné foto)
Počasie sa vyzúri: Bude to sila, v TÝCHTO krajoch platí výstraha!
Ilustračné foto
Nehoda na bratislavskej D1: Zrážka 3 áut s kamiónom!
Izraelská armáda vyzvala obyvateľov východného Rafahu na evakuáciu
Izrael udrel v noci a nekončí: Zastavenie prepravy humanitárnych zásielok?
K tragédii došlo v sobotu v jednej z hlohoveckých bytoviek.
Mrazivé DETAILY synovraždy v Hlohovci: Zabila Samuela († 19) láska k otcovi?!
Rozsiahly zásah polície: Výbušniny na školách nahlásili na veľkom území Slovenska!
"Lezec" dopadol na tvrdý betón.
Policajti v šoku: Keď je zlá hlava, trpí celé telo! Keby to nebolo na VIDEU, neverili by ste
Foto
Obranný pilier národného tímu Martin Fehérváry: NHL už neriešim, myslím len na medailu z MS!
Na satelitnej snímke mesto Rafah (uprostred) v Pásme Gazy 4. mája 2024. Izraelská armáda v pondelok 6. mája vyzvala obyvateľov vo východnej časti mesta Rafah ležiaceho na juhu Pásma Gazy, aby sa dočasne presunuli do "humanitárnej oblasti".
Je zo zlé, varuje už aj UNICEF: 600 000 deťom hrozí ďalšia katastrofa!