Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.06.2019 00:00 | PR články

Pod Vinicou - Perspektívne bývanie v Novom Meste si vás podmaní dostupnosťou aj lokalitou

Chcete bývať v atraktívnej lokalite Biely kríž? Projekt Pod Vinicou je ako stvorený pre Vás. Nezmeškajte exkluzívnu ponuku, predaj bytov zahájený!

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Pod Vinicou je rezidenčný projekt, ktorý prinesie príjemné rodinné bývanie v dostupnej cene do bratislavskej mestskej časti Nové Mesto. V obľúbenej lokalite vyrastie 157 kvalitne postavených, energeticky efektívnych moderných bytov zasadených do vybaveného zeleného areálu s vyriešeným parkovaním.

Príjemná komorná architektúra

Projekt Pod Vinicou bude pozostávať z 5 bytových domov s 5 obytnými podlažiami a 1 bytového domu so 4 podlažiami a vytvorí tak príjemnú rodinnú atmosféru. Záujemcovia si môžu vybrať zo širokej ponuky bytov v dostupnej cene. K dispozícii sú 1 - 4 izbové byty s rozlohou od 30 do 114 m2, byty s balkónmi, terasami, či predzáhradkami. Ku každému bytu prislúcha parkovacie státie ako i pivničná kobka.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Rodinné bývanie s perspektívou

Byty Pod Vinicou sú široko koncipované ako príjemné a premyslené bývanie pre mladé rodiny i jednotlivcov, ktorí chcú bývanie obklopené prírodou a predsa s dobrou dostupnosťou do mestského centra. Projekt vytvára perspektívu na budovanie susedských komunít, kde vzniká priestor pre priateľstvá i súkromie.

Atraktívna lokalita a dostupnosť do centra

Biely Kríž je obľúbená a architektonicky ustálená lokalita v bratislavskom Novom Meste. V pešej blízkosti je potrebná občianska vybavenosť ako pošta, škola, škôlka, banka, supermarket, reštaurácie, športový areál Mladá garda.

Do mesta sa dostanete rýchlo a pohodlne električkou, ktorej zastávka je vzdialená len štyri minúty pešou chôdzou. Račianska ulica, ktorá zabezpečuje plynulú dopravnú dostupnosť v súčasnosti prechádza premenou na moderný mestský bulvár – kedysi priemyselnú oblasť dnes tvoria najmä obchody, voňavé kaviarne, reštaurácie a služby.

V susedstve projektu Pod Vinicou sa tiež nachádza populárne kultúrne centrum Nová Cvernovka, v ktorom nájdete umelecké ateliéry, výstavy či priestor pre kultúrne vyžitie. V pešej dostupnosti nájdete aj dom nábytku LightPark s množstvom štýlových showroomov a obchodov so známymi značkami nábytkového dizajnu či vychýrenú taliansku reštauráciu.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Na kopec pekných výhľadov

Keď budete mať chuť oddýchnuť si od ruchu mestského života, určite oceníte, že bývanie Pod Vinicou je obklopené zeleňou – neďaleký kopec obrastajú idylické vinice s blízkosťou lesa. Ten je vedený ako ochranné pásmo s udržateľnou ekologickou stabilitou. V okolí bytových domov začínajú turistické či cyklistické trasy do Malých Karpát, na Kamzík či na Železnú studničku.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Kto stavia Pod Vinicou?

Pod Vinicou je projektom renomovanej česko-slovenskej investičnej skupiny Arca Capital s viac ako 20-ročnými skúsenosťami na slovenskom a českom trhu. Ako developer sa špecializujú na výstavbu bytov v Bratislave, Brne a Prahe, čo je garanciou dlhodobej kvality a stability.

Predaj bytov Pod Vinicou výhradne zabezpečuje oceňovaná slovenská realitná kancelária HERRYS s dlhoročnými skúsenosťami s predajom a prenájmom nehnuteľností na Slovensku a v Českej republike.

Developer plánuje začať s výstavbou bytových domov Pod Vinicou v druhom kvartáli 2019. Dokončenie stavby je plánované na tretí kvartál roku 2021 s predpokladaným termínom kolaudácie v závere roku 2021.

www.podvinicou.sk

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom oblečení.
Nový zákon Šimkovičovej vyvoláva vášne: Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom
Gukeš D sa počas Turnaja kandidátov snažil zachovať si chladnú hlavu.
Mladý Ind môže prepísať históriu šachu: Prefíkaná taktika ho dostala až k vrcholu!
Elle sa živí ako morská víla.
Foto
Kráľovský plat sexi morskej víly: Za jej služby sú ochotní zaplatiť astronomické sumy
Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny
Ilustračné foto
Opitý turista vystrájal na ceste, zachytilo ho auto: Zaujímavé, čo mu malo zachrániť život
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku