Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.05.2019 18:30 | Správy | Zahraničné správy

Tehotná žena prestala dýchať, rýchlo jej vybrali dieťa z tela: Čo nasledovalo potom, vás ohromí

Američanka Nicole Hall (29) bola úplne zdravá, keď šla do pôrodnice v meste Colorado priviesť na svet svoje tretie dieťa.

Bola už na 7 centimetrov otvorená, avšak utrpela embolizáciu plodovej vody. Ide o reakciu, ktorá nastáva, keď sa plodová voda dostane do krvného obehu matky, spôsobí ťažké krvácanie, zlyhávanie pľúc a srdca. Nicole povedala, že nemôže dýchať, potom zmodrala, píše portál Mammamia. Zdravotníci ju oživovali, ale Nicole nemala žiadny pulz. Zacítili však kopanie jej bábätka.

Fotogaléria
2
fotiek v galérii

Zdrvenému manželovi Anthonymu povedali, že budú musieť vykonať posmrtný cisársky rez na záchranu dieťaťa. Doktor pristúpil k urýchlenému zákroku, Nicole rozrezal bez anestézie či dezinfekcie. Opatrne vybral bábätko z tela mladej ženy a potom sa ju opäť pokúšal priviesť k životu. Ako zázrakom, Nicole opäť naskočil pulz, no stratila štyri až päť litrov krvi.

Šok čakal aj manžela Anthonyho. ,,Povedal som im, že chcel vidieť Nicole, rozlúčiť sa s ňou, byť pri nej. Potom mi povedali, že sa jej opäť podarilo nahmatať pulz,“ povedal Anthony pre portál Mammamia. Až po tejto úľave mu došlo, že sa mu narodilo dieťa. ,,Zrútil som sa v slzách, keď som si uvedomil, že máme zdravého synčeka. Ani som to nevnímal, keď som myslel, že Nicole tu už so mnou nebude,“ povedal.

 

Ďalších 24 hodín jeho manželka bojovala o život, Anthony opísal, že ,,vyzerala úplne ako mŕtvola.“ Na krvnú transfúziu však zareagovala dobre a podarilo sa jej zotaviť, z celej drámy si nič nepamätá. Nicole sa však úplne uzdravila a synček Haxton už oslavuje 1. narodeniny.

Na fotke Nicole so synčekom, keď jej ho prvý raz po prebratí dali do rúk:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This was the first time I got to hold my baby boy in my arms just moments after being transferred out of ICU. As a registered nurse for almost 7 years I feel like I now have a new mission in life. My patient care, education, and experience has propelled me now to want to help woman BEFORE they go into their delivery blindly. Women need to know that delivery is STILL DANGEROUS! People forget that. And even if they don’t.... they don’t want to talk about it. But could you imagine what would happen if that’s all you heard about? Just like conversations about plastic waste has lead to big company’s like Starbucks to stop offering plastic straws. Just like conversations about the whales at Sea World prompted an entire EMPIRE to change the way they do business. Just like talking about processed foods makes people think twice about the crap we eat. Just like women talking about stories of sexual assault.... it forces men to own up to their shit and even puts some of them behind bars. These conversations are hard. But they are required in order to see ANY kind of change. And we may not see it in our lifetime. But for our children and their children and so on.... We need to talk about this! We are too advanced as a nation both technologically and progressively to keep sweeping these issues under the rug! Replacing the silence with my story, because our stories DON’T END here! . . . . #everymothercounts #birthinginamerica #chriseldaphotography #maternalmortality #empoweredbirthproject #safebirth #takeactionnow #birth #influencer #miraclebabies #endafe #itsaboy #scarymommy #givingbirth #amnioticfluidembolism #improvingbirth #empoweredbirth #womanshealth #thebump #womanshealthadvocate #babycenter #whattoexpect #huffpostwoman #informedbirth #birthmatters #labor #pregnancy.zone #4kira4moms #blackmammasmatter #improvingbirth

Príspevok, ktorý zdieľa Before You Push (@beforeyoupush),

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Volebný prieskum: Kto by sa do parlamentu dostal v apríli?! Tesný boj o prvé 3 pozície
Zdeno (+47) tragicky zomrel po tom, ako na pretekoch Spartan Race skolaboval.
Foto
Tragédia na Spartan Race: Pretekár Zdeno († 47) sa zrútil pri prekážke, niektorí ho mali ignorovať!
(ilustračné foto)
Polícia uzavrela Medzev a Sobrance: Konali sa to rozsiahle kontroly
Spice Girls
Foto
Spajsky opäť spolu? Spev, tanec a dobrá nálada: VIDEO od prominentného manžela hovorí za všetko
(ilustračné foto)
Rodinná dráma v Rohožníku: Milan († 47) mal mať viaceré bodné rany! Z bytu sa mal ozývať krik
(ilustračná foto)
Kamión pri Trebišove skončil v priekope: Vodiči, TENTO úsek bude úplne uzavretý!
Hrad v Starej Ľubovni
je pýchou východného
Slovenska.
Váš Tip
Na hrade Ľubovňa otvárajú letnú turistickú sezónu: Návštevníkov čaká takýto sprievodný program!
Foto
Predčasné odchody: Ktoré slovenské športové hviezdy odišli priskoro?
(ilustračné foto).
Zelenskyj odsúdil najnovšie ruské útoky na Ukrajinu: Ohrozujú nimi vraj aj Európsku úniu
Stašák spomína na svojho dobrého priateľa Grúňa († 81)
Foto
Stašák spomína na svojho priateľa Grúňa († 81): Prezradil, čím spolu dostávali ľudí do kolien
Ľudia protestujú v uliciach mesta
Polícia v USA odstraňovala propalestínske tábory: Zadržala pri tom tisícky ľudí
Turisti môžu ísť do hôr len za svetla.
Váš Tip
Najstarší slovenský národný park oslávi 75. výročie založenia: TANAP pripravuje pre návštevníkov jedinečnú akciu!