Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.04.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Prvé slová Kramárovej exmanželky Nataše: O rozvode a novej žene mlčala z jedného dôvodu

Povedala, ako to je! Herec Maroš Kramár (60) je po dvadsiatich rokoch manželstva opäť slobodným mužom, keď sa nedávno rozviedol s právničkou Natašou Nikitinovou (51).

„Darček k šesťdesiatke“, ako Maroš nazval krach ich vzťahu, mu zrejme otvoril ďalšie dvere, keďže ho fotograf Nového Času odfotil v spoločnosti novej ženy, ktorou má byť jeho manažérka z divadla Ina Oravcová. S tou trávi herec čoraz viac času a spojiť ich mohla práve láska k divadlu. Jeho ex Nataša sa k rozvodu, exmanželovi a svokre, ktorá ju má v zuboch, nevyjadrovala, no urobila výnimku a pre Nový Čas exkluzívne prehovorila.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Kramár si po dvadsiatich rokoch vzťahu povedal zbohom so svojou manželkou Natašou, s ktorou má tri deti - Tamaru (18), Timura (17) a Marka (10). Napriek tomu, že dvojica v spoločnom vzťahu fungovala celé štvrťstoročie, ich rozvod trval len dvadsať minút. Samotný herec pritom dlho nesmútil a už pár dní nato si užíval spoločnosť brunetky, ktorá sa nápadne podobá na manažérku jeho divadla.

Nový Čas ich prichytil, ako spoločne v Kramárovom aute prichádzajú do jeho vily na brehu jazera, kam sa herec odsťahoval. Jeho bývalá žena Nataša na rozvod verejne nereagovala, nevyjadrila sa zatiaľ ani k Marošovej novej žene či k tvrdým slovám, ktoré na jej adresu chrlila jej bývalá svokra. Novému Času však nakoniec prezradila, čo alebo kto stojí za jej mlčanlivosťou.

Otvoriť galériu
Včera oslávil Maroš okrúhle jubileum.
Zdroj: facebook/divadlopodvežou

 

„Nikto ma nekontaktoval, mala som pocit, že sa ma to celé netýka a na jednej strane mi to vyhovovalo,“ povedala nám Nataša, ktorá nechce ublížiť najmä svojim najbližším. Napriek tomu, že si musela vypočuť nelichotivé obvinenia zo strany exmanželovej rodiny, zostala s chladnou hlavou a jej prioritou zostávajú aj naďalej deti. „Naozaj, hlavne kvôli mojim deťom nemám vôbec potrebu a nechcem čokoľvek riešiť a komentovať,“ dodala na záver právnička.

Znova zamilovaný?

Práve ona pritom mala byť tou, kto žiadosť o rozvod podal, a je viac ako možné, že pohár jej trpezlivosti po rokoch už naozaj pretiekol. Už v minulosti sa totiž hercovo meno spájalo s niekoľkými hereckými kolegyňami. Jednou z nich bola Mara Lukama zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade a bližšie mal mať Kramár aj k Lucii Molnárovej. Ani tentoraz zrejme za novou známosťou nešiel ďaleko, lebo v poslednom čase trávi veľa času s mladou brunetkou, ktorá by mala dohliadať na riadenie jeho divadla.

Ako sa však zdá, sympatická Ina Marošovi pomáha, nielen čo sa týka práce, ale aj u neho doma. Dôkazom sú práve fotografie Nového Času, ktorý ju zachytil v luxusnej vile, ako upratuje. Keď sme sa herca pýtali, či má novú známosť, teda vzťah, nepoprel to. „To sú veci, ktoré prídu-neprídu, uvidíme, k tomu by som sa nevyjadroval, je to moje súkromie,“ odpovedal záhadne.

Oslava jubilea

Ako sa Kramár vyjadril, k svojej včerajšej šesťdesiatke dostal slobodu vo forme rozvodu. A, ako sa zdá, za sebou už má aj súkromnú oslavu. Na fotkách totiž pózuje s tortou a úsmevom na tvári a vyzerá to tak, že tajná párty sa odohrala práve v jeho divadle, ktoré má manažovať jeho známosť. Nie je preto vylúčené, že veľkolepé prekvapenie mala pod palcom práve jeho brunetka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
Ilustračné foto
KVÍZ Máte dobrý všeobecný prehľad? Otestujte sa! 10 otázok preverí vaše znalosti