Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.02.2019 20:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Žena otestovala vychýrenú pleťovú masku: Uvidíte, čo jej urobila s tvárou, strasie vás od hrôzy

Heather Muir vyše 13 rokov pracovala v oblasti krásy. Počas tohto obdobia vyskúšala množstvo pleťových masiek, no posledná nedopadla dobre.

Súčasťou práce Heather je aj testovanie nových produktov. Obyčajne sa na to teší, no pred dvoma týždňami podstúpila zákrok, po ktorom ostala traumatizovaná. Pozvali ju na testovanie produktu od „majstra vo svojom odbore“, tvrdí pre časopis Health. Ako šéfka oddelenia pre krásu dostáva kopu takýchto pozvaní, od skúšania nových farieb na vlasy, až po produkty na bielenie chrupu. Väčšinou sú ale tieto produkty vysokej kvality, takže ani len nečakala, že tento bude iný.

Muir sa ešte pred zákrokom uistila, že po testovaní produktu nebude mať začervenanú tvár. Pri niektorých pleťových maskách je to normálne, no na ďalší deň mala nakrúcať video do práce, takže jej pleť musela byť v perfektnom stave. Bolo jej povedané, že sa nemá čoho báť.

Hneď, ako zákrok začal, vedela, že niečo nie je v poriadku. Najprv ju to bolelo a neskôr sa cítila, akoby jej horela koža. Viackrát povedala, ako nepríjemne sa cíti, no estetička jej povedala, že musí byť len „precitlivená“. Ubezpečila ju, že nikto pred ňou podobnú reakciu nemal a všetko bude v poriadku. Ku koncu jej tvár pulzovala bolesťou.

 

Za celých 13 rokov svojej práce nezažila nič podobné. „Keď som sa videla v zrkadle, vedela som, že niečo je hrozne zle,“ povedala. Jej pleť bola vysušená, červená a stále pulzujúca. Okamžite povedala kozmetičke o svojich obavách, no tá ju odbila s tým, že to je produkt, ktorý jednoducho musí spropagovať. Poradila jej, aby pila veľa vody a hydratovala sa. Muir však vedela, že to nepomôže. Okamžite navštívila svojho osobného dermatológa. Ozrejmil jej, že na tvári má popáleniny od chemikálií, no nevedel povedať, či po sebe zanechajú jazvy.

Otvoriť galériu
Trvalo týždeň a pol, kým sa polovica jej tváre začala hojiť. Dva týždne po zákroku cíti, že sa už skoro vyliečila. Na tvári jej vidno len pár škrabancov, aj to len z niektorých uhlov. „Ak cítite, že sa deje niečo zlé, musíte veriť svojmu inštinktu. Párkrát som kozmetičke povedala, že sa cítim nepríjemne, no nepovedala som jej, aby so zákrokom prestala. Vážne to ľutujem. Prajem si, aby som jej povedala že jej ďakujem za čas a úsilie, ktoré do toho vložila, ale necítim sa dobre a odchádzam,“ dodáva.

Pred akýmkoľvek zákrokom si o ňom naštudujte všetko, čo sa dá, hoci na prvý pohľad môže znieť vierohodne. Heather mala v pozvánke napísané, koľko celebrít si zákrok chválilo, logicky si preto myslela, že si ho bude chváliť tiež. Odteraz si však bude všetky informácie preverovať.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rzl

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Česi zostali zaskočení: Bol jedným z najlepších, má novú zmluvu v NHL ale na MS hrať nebude!
Polícia objasnila krádež trezoru v Bratislave, obvinila viacero ľudí.
V Bratislave ukradli trezor: Zatočí sa vám hlava, koľko v ňom bolo peňazí! Polícia prípad objasnila
Varovanie pred búrkami
Pekné počasie skončilo, blíži sa niečo iné! Meteorológovia varujú: Bude to nebezpečné
Polícia obvinila muža z Veľkej Lomnice, šoféroval opitý a bez oprávnenia.
Foto
To ste ešte nevideli: Opitý vodič bez oprávnenia takto dopadol! FOTO hovorí za všetko
Matyáš tento rok tancoval po boku Petry Dubayovej.
Foto
Radikálna PREMENA Matyáša Adamca z Let's Dance: Ostrihaný na JEŽKA! Dlhé vlasy sú fuč
(ilustračné foto).
Horor v Poprade: Konflikt dvoch mužov sa skončil bodnutím! Zamrazí vás, čo sa dialo
Pitt Bull in a rage .
Hrôza vo Veľkej Lomnici: Muža napadla pred domom svorka psov! Strašné detaily
Dnes (6. 5.) v skorých ranných hodinách pobehoval medveď ulicami Očovej.
VIDEO Strašidelné ráno v Očovej: Medveď pobehoval ulicami! Naháňalo ho auto
Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Prvé FOTO Slafkovského po príchode: Aha, kto ho sprevádzal
Lomnické sedlo. Streda 1. 5. 2024. Anička s Miškou si v deň ukončenia sezóny stihli strihnúť jarnú lyžovačku
FotoVáš Tip
Turistky si začiatkom mája užili posledný výšľap a lyžovačku: Takto sme ukončili zimnú sezónu v Tatrách!
Národná kriminálna agentúra (NAKA) navrhla obžalovať poslanca parlamentu za Smer-SD Tibora Gašpara a nitrianskeho podnikateľa Norberta Bödöra.
NAKA navrhla obžalovať poslanca Smeru Gašpara a podnikateľa Bödöra: Má za tým byť korupcia
Porotkyňa Adela Vinczeová a moderátorka Lucia Hlaváčková.
Foto
Finále Let's Dance: Vinczeová a Hlaváčková vyniesli na parket 125-tisíc eur! Všimli ste si to?