Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.02.2019 17:10 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Sexica bola počas 100 dní na 100 rande, ostala poriadne zhrozená: Nečakaný záver

Coralie Jo Norman si dala zvláštny záväzok. Za 100 dní šla na 100 schôdzok. Netušila však do čoho sa pustila.

Jej plány ju nakoniec doviedli k 20 večerom, ktoré boli plné maznania sa, rastúceho bruška zo všetkého jedla, ktoré zjedla a dokonca dostala aj pozvanie do trojky. O jej experimente písal britský denník The Sun.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

"Koncom roka 2017 som nerandila. Myslela som si, že je láska mŕtva a neexistuje pre mňa ten pravý chlap. Cítila som sa stratená. Bála som sa hlavne toho, že skončím ako 60-ročná šialená psíčkarka. Už teraz mám dvoch psov. Zvyknem spadnúť do rôznych vzťahov. Mala som 8 priateľov a randila naozaj s každým, od lordov, cez profesionálneho boxera až po hollywoodsku hviezdu, no nikdy to nevyšlo," vysvetľuje atraktívna žena s tým, že vo výbere mužov má jasno. 

"Mám rada vysokých, tmavších a pekných mužov, no nemusí vyzerať najlepšie, ak má dostatok sebavedomia. Som veľmi vyberavá a preto som si určila takýto cieľ. Nepočítala som ale druhé rande, na ktoré som s niektorými mužmi chcela ísť. Bola som preto veľmi zaneprázdnená. Na druhé rande so mnou išlo len 20 mužov a na tretie už len 7. Mala som ale veľký výber, ako keď idete hladní do supermarketu a kúpite si priveľa jedla. Nechodila som na žiadne zoznamky, no veľa chlapov ma žiada o stretnutie cez Facebook, alebo Instagram. Priatelia sa tiež neustále pokúšajú niekoho mi dohodiť," pokračuje v rozprávaní. 

 

Uverejnila preto správu s textom „Napíšte mi.“ "Nepovedala som mužom o čo sa snažím, lebo to by zničilo význam celého môjho experimentu. Stále sa to rátalo ako rande. Ak by som stretla svojho vysnívaného muža, prestala by som," pokračuje. 75 percent mužov ju pozývalo na večeru. Kvôli tomu pribrala pár kíl a preto si ku koncu už nedávala ani predjedlo. "Pýtali sa ma, či mám poruchu stravovania. Problém bol tiež výber podniku, v ktorom som mala schôdzku deň predtým," vysvetľuje. 

Okrem večere chodila s mužmi na obed, pikniky v parku a navštívila rôzne galérie. Niekedy mala aj tri schôdzky v jeden deň a to bolo veľmi náročné. Stretávala aj ľudí, ktorí z nej vysávali energiu. "Vážne sa otvoríte a je to sklamanie, keď si nesadnete, lebo ste sa naozaj snažili. Pred stretnutím som si vždy hovorila: „Toto je ten pravý.“ Vyfénovala som si vlasy a urobila nechty a potom som od neho počula, že nemá rád psov, alebo niečo podobné. Ak sa snažíte spojiť s toľkými ľuďmi tak to vie byť vyčerpávajúce. Keď som prišla domov, napustila som si teplú vaňu a vypla si telefón."

Jediné na čom trvala bolo, že rande vždy trvalo len dve hodiny. Keď sa jej muž páčil, ostala s ním dlhšie. Niektoré stretnutia dopadli hrozne. "Jeden chlap ma stále volal na stretnutie no zaváhala som, keď mi povedal, že ide o dvojité rande. Keď som sa nakoniec ukázala, už tam sedel s nejakou ďalšou ženou a ja som čakala, kedy sa objaví jej partner. Rozumeli si spolu a trošku aj flirtovali, bola to čudná situácia. O polhodinu nato oznámil: „Jej priateľ nepríde, ale my sa môžeme zabaviť, všakže dievčatá?“ Okamžite som to odmietla. Vyhovorila som sa na parazitov v žalúdku, vždy poviem niečo nechutné, ak sa chcem vyvliecť zo situácie. Celú túto príhodu si pamätám preto, že žena, sediaca po jeho boku, nebola proti," dodáva.

Odradila ju aj ďalšia schôdzka, na ktorú prišiel jej nápadník opitý. Veľa chlapov ju chcelo dostať do postele." Nikdy by som sa s takým človekom nevyspala. Je to nechutné a zabijú náladu, hneď ako to navrhnú," pokračuje. 

"Chlapi, žena s ktorou idete na rande nie je vaša psychologička. Neohovárajte pred ňou vaše bývalky. Príliš veľa z nich malo tú „Šialenú bývalú“, no je dosť možné, že aj ja sama by som mohla byť opísaná takými slovami. Jednoducho nerobte z rande terapiu," upozorňuje randiacich mužov. 

"Na konci môjho experimentu som ale nenašla toho pravého. Zistila som, že muži nás ženy nechápu a väčšina z nich klame na prvom rande. Všetko je o tom, koho poznáte, čo v sebe máte a všetko to vyzerá ako keby ste sa predávali. Nie je to skutočné," uzavrela. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rzl

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Jennifer a Ben sa spolu na verejnosti objavili po niekoľkých  týždňoch.
Foto
Ben Affleck a Jennifer Lopez: Rozvádzajú sa alebo nie?! FOTO hovorí za všetko
Na snímke zľava Pavol Regenda (Slovensko) a brankár Kristers Gudlevskis (Lotyšsko).
Foto
Extrémne podmienky v Ostrave: Lotyšský brankár počas zápasu výrazne schudol!
Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Foto
Hnev Slafkovského po zápase s Lotyšskom: TAKTO sa vyjadril k svojmu gólu!
Premiér Robert Fico
Rada vlády SR pre ľudské práva o atentáte na premiéra: Je to priama hrozba demokracie
Na snímke maďarský premiér Viktor Orbán.
Smrť iránskeho prezidenta: Naše myšlienky a modlitby sú s ľudom Iránu, odkazuje Orbán
Spojené štáty oficiálne kondolovali Iránu po smrti prezidenta Raísího.
Spojené štáty oficiálne kondolovali Iránu po smrti prezidenta Raísího: Obyvateľov uisťujú v jednej veci
Na snímke poľský prezident Andrzej Duda.
Prepískol to! Na poľského prezidenta sa valí kritika: Stačilo jedno prirovnanie a občania zúria
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Netanjahu môže mať na krku zatykač: Izraelský premiér pení, drsná reakcia
Foto
Antonia hovorí, že je čarodejnica: A to nie je všetko! Šialené, ako lieči ľudí
Európsky parlament vo francúzskom Štrasburgu.
Čo keby boli voľby do Európskeho parlamentu v máji? Pozrite sa, ako by skončil váš favorit
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj má ťažké srdce na Západ: O dôležitej vojenskej pomoci rozhoduje príliš dlho
Ignorancia lekárov stála skoro čestnú mamičku život.
Foto
Scenár, ktorý nechce zažiť žiadna žena: Mamička si začala plánovať vlastný pohreb krátko po pôrode!