Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.01.2019 08:00 | Správy | Domáce správy

Pikantná komunikačná stratégia à la Glváč vzbudila rozruch: Posielajú selfíčka aj iní politici?

Naozaj jedinečná komunikačná stratégia! Podpredseda parlamentu Martin Glváč (51) odôvodnil posielanie pikantných správ a selfíčok z parlamentu Alene Zsuzsovej (44), obvinenej v prípadoch vrážd Jána Kuciaka († 27) a Lászlóa Basternáka tým, že takto s voličmi komunikuje bežne.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Glváč má vraj spolu so svojím tímom vopred pripravené správy a fotky, ktoré neskôr bežne posielajú sympatizantom. Tí vraj od neho takýto prístup očakávajú. Inšpirujú sa takýmto inovatívnym intímnym prístupom k voličom aj ďalší politici?

Pýtala si trenírky

Otvoriť galériu
Anton Hrnko
Zdroj: fb

 

Keď mi niekto pošle nejakú správu, tak si to prečítam a buď tam dám prst hore, teda že súhlasím, a dovidenia, a keď sa ma niekto niečo opýta, tak mu odpoviem. Za celý čas, odkedy som si zriadil účet na sociálnej sieti, bol jediný pokus zo strany niekoho, kto sa vydával za ženu.

Napríklad sa ma začala pýtať, aké nosím trenírky, tak som okamžite komunikáciu prerušil a nikdy som už na také nereagoval. Žiadne intímnosti ani iné veci som v živote do verejného života ani do esemesiek nedával. Lebo my, čo sme boli na vojne za socializmu, sme mali nad každou vysielačkou napísané „buď ostražitej, nepřítel naslouchá“.

Selfíčka z práce neposielam

Otvoriť galériu

Selfie a informácie z práce väčšinou nie je čas posielať. A ak je čas, tak si osobne píšem s ľuďmi, ktorí sú mi blízki, a keď mi nie sú blízki, tak si píšem len pracovne. Ale tak to aj vyzerá, a určite neposielam selfíčka z práce. Ale to je jedno, čo hovorí Glváč, on aj keby povedal dobrý deň, tak už vtedy klame.

Maznákov nevyhľadávam

Otvoriť galériu

Nie, ja na facebooku žiadne zlatíčka ani maznákov nevyhľadávam, s voličmi sa väčšinou bavíme o problémoch, ktoré chceme na Slovensku vyriešiť. Keďže rada chodím do hôr a do prírody, občas dám z výletu nejakú fotku na sociálne siete, niekedy sa rozprávame aj o tom, na akom peknom mieste na Slovensku sme boli. Inšpirovať sa určite neplánujem, skôr rozmýšľame nad tým, ako napraviť škody, ktoré Smer aj s pánom Glváčom na Slovensku napáchali.

Otvoriť galériu
Zdroj: app

Nie som krásavec ako Glváč
Peter Pčolinský, podpredseda hnutia Sme rodina
- Mne píšu rôzni ľudia, aj chlapi, aj ženy. Ak mi napíše nejaká žena, ktorá na fotkách vyzerá dobre a nemá žiadnu históriu, tak okamžite odpíšem, či sa poznáme. A v tej sekunde sa komunikácia z tej druhej strany končí. Lebo ja nie som hlúpy, že bude mi vypisovať nejaká žena a ja s ňou začnem takúto komunikáciu, ako to robil Glváč. Neviem, či on bol naivný alebo neviemčo, ale mne to príde smiešne. Ale možno je to preto, že ja nie som taký krásavec ako pán Glváč.

Otvoriť galériu
Zdroj: fcb/RichardSulik

Nemal klamať
Richard Sulík, predseda SaS
- Ja som takéto veci z parlamentu neposielal. Problém u pána Glváča je v prvom rade ten, že klamal verejnosť. To, že on si písal so Zsuzsovou - nevieme, čo presne vedel -, ale to, že klamal verejnosť, je diskvalifikujúce pre politika. Toto je jeho najväčší problém - nemal klamať.

Otvoriť galériu
Zdroj: agg

Neatraktívny pre Kočnera
Gábor Grendel, poslanec za OĽaNO
- Nezvyknem posielať fotky sympatizantom. Samozrejme, že komunikácia s voličmi aj prostredníctvom sociálnych sietí je normálna vec. Ja na tento účel však nepoužívam svoj súkromný profil, ale takzvanú fanpage. Tam vidieť všetky správy, ktoré prichádzajú a odchádzajú, lebo nastavenia sú tam také. Také fotografie mne ani neprichádzali, ani ja som ich neposielal. Asi nie som taký dôležitý alebo taký atraktívny pre okolie pána Kočnera, aby ma takýmito pokusmi oslovovali.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, fsz

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Basketbalový svet sa ponoril do smútku: Zomrela legenda zámorskej NBA!
Malý Leonko sa na svet vypýtal o mesiac skôr.
Foto
Pôrod sa konal o mesiac skôr: Slovenský reprezentant sa stal otcom!
Hovorkyňa ruskej diplomacie Maria Zacharovová.
Poľsko obmedzilo pohyb diplomatov, odpoveď prišla okamžite: Hrozivé slová z Ruska
Foto
Siamská dvojička sa vydala, ale... Po svadbe vyšlo špinavé tajomstvo ženícha
Colour backlit image of the silhouette of a man wielding a sharp knife in an aggressive way. The silhouette is distorted, and the arms elongated, giving an alien-like quality. The image is sinister and foreboding, with an element of horror. The image conveys a domestic violence, knife crime theme. Horizontal image with copy space.
Krvavá dráma počas vyučovania: Študent zaútočil nožom na učiteľku angličtiny
Speváčka Madonna
Madonna ODKOPLA svojho zajačika: ROZCHOD s o 35 rokov mladším boxerom! TOTO je dôvod
Ilustračné foto
Zvyknete si vypiť? Ak na týchto 5 otázok odpoviete áno, máte PROBLÉM s ALKOHOLOM
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Richard Takáč (Smer-SD).
Takáč v Bruseli presadil tému dvojakej kvality potravín: Hovorí, že ho podporilo najmenej desať kolegov
Dominik Feri
Český exposlanec nastúpil do väzenia: Tri roky za znásilnenie! Detaily skutkov vás zarazia
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Juraj Blanár
Má sa uznať štátnosť Palestíny? Toto povedal Juraj Blanár v Bruseli
Janka nikdy nezabudne na zážitok s Ladislavom Chudíkom.
FotoVáš Tip
Legendárny herec Chudík by oslávil jubileum: Janka nikdy nezabudne, čo pre ňu urobil pred 30 rokmi!
Ľudia sledujú archívnu snímku balistickej rakety, ktorú vystrelili Severná Kórea na železničnej stanici v Soule.
KĽDR chcela vypustiť vojenský satelit, ale... Južná Kórea prezradila, čo sa stalo