Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.12.2018 06:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Mikulášska nádielka hviezd: Šteklivé zábery Mirgovej a Plačkovej, ktoré stavili na sexi kostýmy

Odeli sa do červeno-bielej! Známe tváre šoubiznisu poňali mikulášsky sviatok sporo odetí i zababušení, v teple domova i v treskúcej zime.

Sladkú predzvesť Vianoc oslávili naše celebrity na Slovensku, v Česku i v zámorí. Moderátorka Zuzana Belohorcová (42) nezabúda na naše tradície ani v Amerike a pre svoje deti pripravila poriadne štedrú nádielku. Moderátorka Kveta Horváthová (41) či tanečnica Dominika Rošková (27) sa tešili ako malé deti a speváčka Dominika Mirgová (26) či modelka Zuzana Strausz Plačková (27) stavili na mikulášsky sexepíl. Medzi mikulášske celebrity zapadla aj "čertica" Zuzana Vačková (49) a "anjel" Martin Šmahel (36).

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Mikulášski trhovníci

Moderátor Martin Nikodým (47) a herec Dárius Koči (26) si nasadili mikulášske čiapky a ochotne spolu mrzli na bratislavských vianočných trhoch. „Zakladáme skupinu The Mikuláš Boys (mikulášski chlapci, pozn. red.). Príďte na Hviezdoslavovo námestie, ponúkneme vám punč, lokšu, selfie,“ pozýval ľudí Nikodým.

 

Veselý darček

Moderátorka Kveta Horváthová (41) mala radosť ako za detských čias: „Aj ja som dnes stretla svojho Mikuláša. A priniesol mi veselú náladu,“ prezradila s úsmevom blodínka, ktorú rozosmial zamaskovaný hospodár Martin Bagár v mikulášskom kostýme. Dvojica spolu pózovala pred televíziou Markíza pri jedličke.

Tajné želanie

Tanečnica Dominika Rošková (27) neodolala, a keď zbadala mikulášskeho škriatka, posadila sa mu na kolená. Nie však len tak z roztopaše. „Ja som si už želala. A čo vy?“ spýtala sa šibalsky Dominika, ktorej tak mohli závidieť mnohé detičky.

Mikulášska sexica

Otvoriť galériu
Speváčka Dominika Mirgová (26) poňala Mikuláša odvážne. „No čo, poslúchali ste? Aby som vedela, či vás mám obdariť dobrou správou,“ pýta sa speváčka v mikulášskych minišatách, čiapke a vo vysokých červených čižmách. Takýto sexi kostým mala na sebe počas fotenia pre Nový Čas Víkend.

Čertica a anjel

Herečka Zuzana Vačková (49) a fitnes tréner Martin Šmahel (36) vytvorili čertovsko-anjelské duo. „Krásneho Mikuláša, moji milí!“ zavinšovala Zuzana s čertovskými rohmi na hlave, ktorej sekundoval „anjel“, fitnes tréner Martin Šmahel, s pripevnenou svätožiarou a bielymi krídlami.

Otvoriť galériu

Dostal aj Santa

Moderátorka Zuzana Belohorcová (42), ktorá žije s rodinou v slnečnom Miami, pripravila dcére Salme (8) a synovi Neviovi (4) poriadne štedrého Mikuláša. „Tak čo, poslúchali ste? Aká bola u vás mikulášska nádielka? Vyzerá to tak, že naše poklady poslúchali. I keď v niečom, hlavne v učení do školičky bude musieť Salma trošku pridať,“ priznala sexica, ktorá nezabudla ani na pohostenie pre amerického Santu.

Rozveselila deti

Česká herečka a speváčka Dáda Patrasová (62) rozveseľovala deti spolu s Mikulášom, zatiaľ čo si jej manžel Felix Slováček užíva s milenkou v Londýne. Dáda je známa tým, že sa pravidelne zúčastňuje na charitatívnych podujatiach, je autorkou detských pesničiek a moderátorkou detských programov a najmenším vyčarila úsmev aj tentoraz.

Otvoriť galériu

Mikuláš pre dospelých

„Ho, ho, ho, Mikuláš pre dospelých,“ zahlásila na svojom profile na instagrame modelka Zuzana Strausz Plačková (27), ktorá včerajší zimný sviatok poňala letne a svoju nádielku prezentovala iba v ponožkách a tenkých šatách. Teplo jej dodával iba červený kožúšok a čiapka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny
Ilustračné foto
Opitý turista vystrájal na ceste, zachytilo ho auto: Zaujímavé, čo mu malo zachrániť život
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj