Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.11.2018 12:25 | PR články

Dara Rolins a Jasmina Alagič: Toto majú okrem Rytmusa spoločné

Okrem toho, že sú Dara Rolins a Jasmina Alagič mimoriadne krásne a žiadané prominentné dámy, spája ich ešte jedna vec. Obe sa pri každodennej komunikácii či fotení na sociálne siete spoliehajú na rovnakého technologického pomocníka - špičkový smartfón Huawei P20 v unikátnej premenlivej farbe Twilight.

Pred pár mesiacmi sa prehnala slovenským šoubiznisom správa o rozchode speváčky Dary Rolins a Rytmusa (vlastným menom Patrik Vrbovský). Pár tvorili 7 rokov a v očiach mnohých fanúšikov predstavovali nerozlučnú šoubiznisovú dvojicu.

Status single muža však najznámejšiemu slovenskému rapperovi nevydržal dlho. Už niekoľko mesiacov sa po jeho boku objavuje krásna moderátorka Jasmina Alagič.

Ich vzťah po počiatočnom zapieraní potvrdil samotný Rytmus, keď koncom mája zverejnil na Instagrame video, v ktorom naplno “priznal farbu”. Dnes je z nich jedna z najsledovanejších dvojíc nielen slovenského, ale aj českého šoubiznisu, pred pár dňami sa dokonca postarali o prekvapenie, keď oznámili svoje zásnuby.

29 - ročnú Jasminu a 45 - ročnú Daru však okrem vzťahu s populárnym reperom spája ešte jedna záležitosť. Pri pohľade na sociálne siete oboch dám je okamžite jasné, že si potrpia na dokonalé fotografie nielen seba samých, ale aj vydarených momentiek, o ktoré sa vo virtuálnom svete delia so svojim fanklubom.

Obe dámy sú v súčasnosti ambasádorkami značky Huawei, ktorá je jedným z popredných svetových výrobcov smartfónov. Práve prémiový model tohto výrobcu - Huawei P20 - sa chváli účasťou v rebríčku najlepších fotomobilov súčasnosti, a preto nie je prekvapením, že si získal miesto v kabelke oboch dám.

Vynikajúci fotoaparát a nádherné selfie fotografie však neboli jedinými prvkami, ktorými si P20 získala srdcia Dary i Jasminy. Za srdce obe známe ženy chytil aj unikátny dizajn v luxusnom prevedení Twilight, ktoré tvorí niekoľko vrstiev špeciálneho optického filmu pod zadným krytom prístroja. Keď na jeho povrch dopadá svetlo, dochádza k postupnej zmene odtieňa telefónu - pôvodne výrazná modro-fialová farba dosahuje pôsobivý efekt, ktorý pripomína súmrak. Vďaka tomu telefón dokáže meniť farby od fialovej až po zelenú.

Na model čínskeho producenta sa Dara Rolins i Jasmina Alagič spoliehajú nielen pokiaľ ide o zachytávanie úchvatných fotiek pre ich vlastné sociálne kanály, ale aj pri každodennej komunikácii. Pozrite si výber tých najkrajších záberov, ktorými Jasmina a Dara očarili fanúšikov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Peknú stredu! Už sme v strede týždňa! Ja som Vam iba chcela povedať ze ma naozaj baví táto spolupráca pretože je to pre mňa niečo iné, nové ale baví ma o to viac pretože tu diskutujeme, zaujímajú ma Vaše názory a čítam si každú jednu odpoveď pretože ja to cítim tak ze nás to istým spôsob zbližuje. Ze aj ja viem niečo o Vás, ľuďoch ktorí tu sú🙏 co hovorite napríklad na selfiecka? Je to téma ktorá sa často rozoberá a ja sama mam problém sa k tomu konkrétne vyjadriť. S rukou na srdci môžem povedať ze si ich tiež z času na čas spravím ale na druhej strane keď vidím niekoho kto si ich robí povedzme 30 za sebou uz mi to príde trosku ehm ako to slušne povedať no minimálne čudné 🤷‍♀️😀co myslite Vy? #huaweiP20 #seemore #dnesnosimtwilight @huaweimobileczsk

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic),

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto).
Rozruch v Dubline: Študenti zabarikádovali kampus univerzity
Ryhtářov žiaľ je stále rovnaký aj po 10 rokoch.
Záhada Bartošovej († 48) čísla, zdrvený vdovec: Prečo aj 10 rokov po samovražde funguje!
Ilustračné foto
Aktualizované
Užívate si slnko? Úsmev vám klesne: Do týchto okresov sa rúti LEJAK!
Rodina sa s úmrtí Laury a bábätka nevie spamätať (ilustračné foto).
Smutná TRAGÉDIA: Laura († 22) zomrela pri pôrode, syn († 2 mes.) neskôr v tatinovej posteli
Odíde zo Slovana? Juraj Kucka má na stole viacero ponúk!
Chlapca museli umývať pred domom
Foto
Najtučnejší chlapec na svete schudol 100 kíl: TAKTO dnes vyzerá, je na NEPOZNANIE!
Pri úprave trávnika je každá pomoc dobrá
Foto
Veľký test benzínových kosačiek: Podrobné porovnanie cien, výkonu a hlučnosti!
Počet palestínskych obetí vojny v Pásme Gazy od 7. októbra prekročil 30.000.
Už sa to blíži: Hamas spravil prvý krok, všetci s napätím čakajú, čo sa stane
Senzácia sa nekonala: Slováci zabojujú o bronz
Herec Juraj Kukura musel vyhľadať lekárov.
Herec Juraj Kukura v opatere ONKOLÓGOV: Jeho vzhľad sa zmenil
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD).
Ministerka Dolinková o jej odvolávaní: Nevidím žiadny relevantný dôvod
Zariadenie ciel v Leopoldove je veľmi strohé.
Viete, kto sedí v basách na Slovensku? Budete sa diviť, čo za ľudí sedí za mrežami