Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.11.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Herec Juraj Šoko Tabaček sa rozvádza s manželkou Klaudiou: Rozbila mu manželstvo práca?!

Správa ako blesk z jasného neba! Herec a zabávač Juraj Šoko Tabaček (39) pôsobí ako bezstarostný človek, ktorý má vždy poruke nejakú vtipnú hlášku.

Hoci jeho mediálna hviezda v posledných mesiacoch stúpa čoraz vyššie, v súkromí sa deje presný opak. U jedného z hlavných predstaviteľov markizáckeho seriálu Horná Dolná sa totiž po sedemnástich rokoch schyľuje k rozvodu s manželkou Klaudiou (39), s ktorou má synčeka Jakubka (7) a dcérku Adelku (3). Informáciu priniesol týždenník Plus sedem dní. 

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Tabaček je známy z markizáckej Hornej Dolnej, z jojkárskeho Inkognita aj zo šou RTVS Milujem Slovensko. No ruka v ruke so stúpajúcou hladinou popularity dostávalo vážne trhliny jeho manželstvo. Pre ľudí z okolia stále dobre naladeného herca je správa o blížiacom sa rozvode obrovským prekvapením. „Všetci sme v šoku, Juraj bol stále usmiaty, príjemný, vôbec to tak nevyzeralo,“ prezradil zdroj Nového Času z jednej z televízií, pre ktorú Tabaček pracuje. Krachujúce manželstvo však už nedokáže viac tajiť. „Manželka podala žiadosť o rozvod. Toto obdobie nie je najľahšie,“ priznal týždenníku Plus 7 dní herec, ktorý však verí, že i napriek vážnej kríze s manželkou sa im vzťah ešte podarí zachrániť. Už pred pár dňami Juraj naznačil, že s najbližšími netrávi toľko času, koľko by chcel. „S rodinou sa snažím byť čo najviac a čo najčastejšie. Neviem poskytnúť úplne štandardné časy, ale chránim si víkendy, aby som mohol byť s deťmi. Tešia sa a vedia, že keď som doma, bude nejaká aktivita a budem sa im venovať,“ povedal pre časopis Evita.

 

Sama na celú domácnosť

Tabačková žije s deťmi v Žiline, zatiaľ čo hlava rodiny je viac pred televíznymi kamerami v Bratislave než doma. Práve Jurajov dvojitý život, prevažne pracovný, sa mohol stať hlavným kameňom úrazu, ktorý stál za rozpadom dlhoročného vzťahu. „Moja práca sa dosť dotýka rodiny, a to tým, že v nej nie je systém. Jeden deň tak, druhý inak. Nie je to len teraz, keď som viac videný v médiách, aj predtým som bol často mimo domu. Môjmu nepravidelnému pracovnému rytmu podlieha celá rodina a Klaudia sa to snaží manažovať tak, aby sme mali čas na seba,“ pripustil herec pre časopis Mama a ja pred pár mesiacmi.

Zaplneným pracovným diárom sa musela pravidelne zaoberať aj jeho manželka: „Hľadáme voľné dni v jeho kalendári a chceme ich využiť čo najlepšie. Sme zabehnutí, čím sú deti staršie, tým je to lepšie. Samozrejme, pomáha mi rodina, najmä mama a sestra,“ doplnila svojho manžela Klaudia s tým, že sa stará o celú domácnosť, keďže „Ďuro je väčšinu času preč“. „K svojim súkromným záležitostiam sa nebudem vyjadrovať,“ reagovala Tabačkova manželka, keď ju Nový Čas oslovil. Tabaček sa do uzávierky k rozvodu nevyjadril.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ruský prezident Vladimir Putin.
Slovensko bude na inaugurácii ruského prezidenta! Kto nás tam zastúpi?
(ilustračné foto)
Držíte diétu? Pozor, zvyšujete riziko týchto porúch až päťkrát!
Balistická raketa (ilustračná fotografia).
Moskva ide rozširovať svoj arzenál: Pripravuje sa na niečo?! Desivé slová diplomata
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Medveď útočil v TOMTO okrese! Buďte opatrní: Zásahový tím reaguje
V novom europarlamente bude sedieť aj zostava 14 slovenských zástupcov.
Eurovoľby sa blížia: Potrebujete hlasovací preukaz? Požiadať oň môžete do tohto termínu
Polícia v nedeľu riešila vodičov pod vplyvom alkoholu, obvinila ich
Foto
Z FOTO sa vám zastaví rozum: Otrasné, koľko vodiči cez víkend nafúkali! Polícia vyzýva verejnosť
Miroslav Imrich († 71) zrejme spáchal samovraždu.
ŠOK! Známeho českého speváka († 71) našli mŕtveho: Mrazivé, kde skonal... Prekliate miesto?
Putin nariadil cvičenie, ktoré bude zahŕňať nácvik použitia taktických jadrových zbraní!
Aktualizované
Putinov krok všetkých vydesil: Rusi majú nacvičovať odpálenie JADROVÝCH zbraní! Reakcia na Macronove výroky?
Makhmud Muradov
Tvrdá rana pre ex-Bagárovej: Po tomto zostal Muradov v šoku!
(ilustračné foto)
Český farár vyvolal ŠKANDÁL vo Vatikáne: Hrôza, čo mal pri sebe! Polícia zakročila
(ilustračné foto)
Obmedzenia na diaľnici D2: V tomto úseku buďte trpezliví! Prejazdný je len jeden pruh
Na snímke podnikateľ Michal Suchoba prichádza na súdne pojednávanie v kauze Mýtnik.
Aktualizované
Kauza Očistec má dohru: Podnikateľ Suchoba dostal trest! Takto dopadol