Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.10.2018 16:45 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Herečka Vačková po rokoch samoty opäť zamilovaná: Láska z lyžovačky!

Srdce jej bije láskou! Herečka Zuzana Vačková (49) sa na prahu päťdesiatky rozhodla zmeniť svoj život.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Ten poznačil rozvod, ale aj spackaný vzťah. Úspešná blondínka sa preto obrátila na známu fitnesku Zoru Czoborovú (51), aby jej urobila cvičebný plán priamo na telo. Zdá sa, že schudnutej komičke sa tento razantný krok len tak neprisnil a rozhodla sa preň z romantických dôvodov. Zuzana, ktorá sa v minulosti posťažovala, že ju muži nepozývajú na kávu, totiž hlási obrovskú zmenu. Vačková je po uši zamilovaná a o svojom vyvolenom nám prezradila viac!

Vačková sa blysla v markizáckom sitkome Horná Dolná a ako prsnatá „letuška“ Britney Spears kučeravila chlapom myšlienky v megašou Tvoja tvár znie povedome. Darí sa jej aj v muzikáli Mamma Mia! či v predstavení Klimaktérium... a čo? A zatiaľ čo jej kariéra šliape na plné obrátky, v súkromí vysmiatej Zuzany to dlhodobo krívalo. Mama syna Jakuba (26) a dcéry Marušky (14) však konečne hlási zvrat. „Áno, mám priateľa. Volá sa Peter,“ potvrdila Novému Času zamilovaná herečka, ktorá svojho nápadníka stihla prvýkrát uviesť do spoločnosti.

Hrdličky si na to vybrali stredajšiu filmovú premiéru. Pred fotoaparátmi sa však k sebe nepriznávali a lásku si vyznávali len úsmevmi a očným kontaktom. „Zuzka nechcela pútať pozornosť. Peter sa väčšinou držal za ňou. Keď v sále zhasli, nechali priebeh emóciám a došlo na nežnôstky,“ tvrdí náš zdroj.

 

Vačková netají, že má v bruchu motýliky. „Začali sme sa stretávať pred letom a je nám spolu super. Teším sa z toho. Peter pracuje v oblasti informačných technológií. Náš vzťah berieme rozvážne, nič nechcem zakríknuť,“ zachichotala sa blondínka, ktorá predsa len utrúsila drobnú perličku z ich rastúcej lásky. „Spoznali sme sa dávnejšie, bolo to na lyžovačke v Jasnej. Potom sme sa dlhšie nevideli, ale osud nás spojil a som za to vďačná,“ dodala.

Otvoriť galériu
Muži ju potrápili

Zuzana to s chlapmi mala zložité. Vydala sa za spolužiaka Rasťa Rogela, ktorý začal sympatizovať s extrémistami. Dvojica sa po šiestich rokoch rozviedla. A zatiaľ čo s ním má syna Jakuba, identitu otca svojej dcéry Marušky tají. Trvalo dlho, kým privolila podnikateľovi Miroslavovi Ondrušovi, ktorý ju, bohužiaľ, po roku vymenil za mladšiu ženu. Umelkyňa zostala opatrná a prízvukovala, že neskáče z postele do postele.

Ostatne sa ukázala tento rok v januári po boku motocyklistu Ivana Jakeša, ktorého sprevádzala na prestížnom plese. Milenecký vzťah obaja popreli s tým, že sú len kamaráti. „Muž musí mať niečo, čo neviem pomenovať. Ešte neprišiel ten, pri ktorom by som si povedala, že je to ono,“ vyhlásila.

Situácia chvíľu vyzerala čoraz vážnejšie. „Nerandím. Nie som ten typ, ktorý by pozýval mužov na kávu a už ma dlho žiadny muž na kávu nepozval. Smutné, strašné, už sa bojím, že sa neminiem,“ fňukala vlani herečka, ktorej srdce napokon predsa len dobyl ítečkár Peter. Vtedy sa začali divy! „Športujem, behám, cvičím, zdravo sa stravujem. Pomáha mi v tom Zorka Czoborová,“ priznala nedávno blondínka, ktorá vtedy zabudla dodať, že hnacím motorom je aj jej rodiaci sa vzťah. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Zo slov izraelského premiéra vás zamrazí: Toto sa chystajú spraviť!
Sokol kobcovitý priletel z Afriky.
Váš Tip
Na Slovensko sa vrátil významný návštevník: Čo všetko musel prekonať na ceste z Afriky?
(ilustračná foto)
Zbohom kritickým výtlkom: Mesto sa rozhodlo pre opravu, pomôžu im efektívne technológie
Foto
V NHL vystrelil ako kométa, za Slovensko ešte nehral: Nemám deti ani manželku, môžem reprezentovať
Predseda maďarskej vlády Viktor Orbán.
Maďarsko rokuje o sprísnení zákona: Týka sa pedofilov! Čo ich čaká?
V Rohožníku okrem polície zasahovali aj zdravotníci.
Tragédiu v Rohožníku postihol ďalší zvrat: Polícia prepustila obvinenú ženu! Dôvod vás zarazí
(ilustračné foto)
Poznáte históriu Sviatku práce? TOTO ste netušili! Korene má v Amerike
Zamestnanci DPMK majú staronového šéfa.
V Košiciach rátajte so zmenami: Novinky v cestovných poriadkoch, a to nie je všetko!
Vodič autobusu nafúkal 1,40 promile, hrozí mu päťročné väzenie.
Toľká nezodpovednosť! Ďalší autobusár siahol po poháriku: Pozrite sa, koľko nafúkal
(ilustračné foto)
Bezpečnosť celej Európy závisí od Poľska?! Zarážajúce slová Tuska: Aha, čo povedal o NATO
(ilustračná foto)
1. mája si pripomíname aj vstup do EÚ: Slovenský pas, patrí k tým najsilnejším na svete!
(ilustračné foto)
Muž s mečom útočil na ľudí! Pobodal niekoľko osôb, nezastavil sa ani pred policajtmi