Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.09.2018 10:34 | Šport | Futbal
Foto

Škriniar pri debute zaskakoval na inom poste: Takto zhodnotil svoj výkon

Prvé vystúpenie v skupinovej fáze Ligy majstrov po sedemročnej prestávke ani nemohlo dopadnúť pre futbalistov Interu Miláno lepšie.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

"Nerazzurri" vďaka skvelému záveru otočili zápas s Tottenhamom Hotspur a zvíťazili 2:1. Slovenský reprezentačný stopér Milan Škriniar absolvoval debut v prestížnej súťaži a za Inter odohral celý zápas, s predvedeným výkonom však príliš spokojný nebol.

"Zaskakoval som na poste pravého obrancu a snažil som sa zo seba vydať maximum, no nebol to z mojej strany optimálny výkon. V 21. minúte som po faule na Sona Heung-Mina dostal žltú kartu, čo ma trochu pribrzdilo. Dôležité však je, že sa nám podarilo otočiť nepriaznivý vývoj a získať všetky tri body. V závere sme vrhli všetky sily do útoku a ukázali sme, že máme kvalitný tím," povedal Škriniar do mikrofónu televíznej stanice Sky Sport.

Tottenham viedol po góle dánskeho tvorcu hry Christiana Eriksena, no napokon odišiel zo San Sira s prázdnymi rukami. O vyrovnanie sa po učebnicovom voleji postaral argentínsky útočník a kapitán Interu Mauro Icardi a v tretej minúte nadstaveného času rozhodol o zisku troch bodov pre domácich uruguajský stredopoliar Matias Vecino. "Naplnil sa ten najkrajší možný scenár. Vďaka mohutnému finišu a veľkej podpore našich tifosi sme dosiahli vytúžený výsledok a zdolali veľmi silného súpera. Tento večer ma utvrdil v tom, že naše mužstvo má veľký potenciál. Mauro opäť demonštroval, že je pravý profesionál a líder tímu," tešil sa tréner Interu Luciano Spalletti, ktorý sa po neúspešnom vstupe do nového ročníka Serie A dostal pod paľbu kritiky.
Jeho zverenci majú po štyroch kolách na konte štyri body a to ich v tabuľke radí na 14. priečku. Proti Tottenhamu však odčinili nečakanú sobotňajšiu ligovú prehru 0:1 s nováčikom z Parmy a naznačili svoje ambície medzi európskou smotánkou. "Bol to pre nás výnimočný večer. Čo môže byť krajšie, ako skórovať hneď pri debute v skupinovej fáze Ligy majstrov pred domácimi fanúšikmi. Po prihrávke Asamoaha som videl, že všetci sú v súperovej šestnástke, tak som to skúsil z voleja a bol z toho krásny gól. Veľká vďaka Kwadwowi, ktorý ma videl nekrytého na rohu šestnástky, bol to v jeho podaní skvelý center. Toto víťazstvo nám dodá veľa sebavedomia," nadchýnal sa Icardi v rozhovore pre klubový web.
Kouča Tottenhamu Mauricia Pochettina mrzel zbabraný záver. "Zaslúžili sme si v Miláne uhrať lepší výsledok, lebo sme podali dobrý výkon. S tým musíte všetci súhlasiť. Vyrovnávajúci gól Icardiho však všetko zmenil, odrazu bol zápas otvorený. V uplynulých zápasoch sme tvrdo pykali za naše chyby v defenzíve a duel s Interom nebol v tomto smere žiadnou výnimkou. Som presvedčený, že tu pomôže len tvrdá práca," zdôraznil Pochettino na pozápasovej tlačovej konferencii.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: TASR

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Kolárovského prepustili po troch mesiacoch z psychiatrickej nemocnice v Hronovciach.
Nízlovej ex prepustili z liečenia: Najintímnejšia SPOVEĎ Kolárovského! Padli silné priznania
S Aňou sa dojatý Mário stretol v Piešťanoch.
Mário s leukémiou prišiel o zuby: Onkopacientka Aňa chce mladíkovi vrátiť úsmev!
Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un
Kim Čong-un testoval smrtiacu mašinériu! Pohrozil vojnou: Slová, z ktorých ide strach
Telo muža bolo nájdené 14. apríla.
Brutálna vražda Roberta († 47): Andrea ho mala bodnúť priamo do srdca! Prekvapivé tvrdenia obvinenej
Andorra
Extrémny bič na cudzincov: Za neovládanie jazyka dostanú pokutu!
Eva si mala sama zobrať život.
Foto
Krásnu Evu († 22) našli doma obesenú: Smutný nález pri tele! Čo sa dialo pred jej smrťou?
vojak
„Zmrazí“ sa vojna na Ukrajine? Exminister varuje, môže to mať katastrofálne následky!
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?
Pre vdovu Majku bola rozlúčka s manželom veľmi bolestná.
Foto
Na Grúňovom († 81) pohrebe chýbala dcéra Renáta: Prečo sa neprišla rozlúčiť s otcom?!
Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.
Grécky premiér s týmto Ukrajine nepomôže: Nezaberie ani nátlak! O čo ide?
Bratislava (ilustračné foto)
Váš Tip
Bratislava má ďalšiu národnú kultúrnu pamiatku: Je ňou TENTO chátrajúci objekt! Mesto ho plánuje obnoviť
Hollywoodsky herec Samuel L. Jackson ako Nick Fury.
Foto
Hollywoodska HVIEZDA v Bratislave! Prominentná lekárka Pallová sa pochválila exkluzívnou FOTO