Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.09.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zaľúbenci Rytmus a Alagič sa odhodlávajú na vážny krok: Veľké svadobné plány

Z diaľky už načúvajú svadobným zvonom! Raper Patrik Rytmus Vrbovský (41) vhupol do vzťahu s moderátorkou Jasminou Alagič (29) kozmickou rýchlosťou.

Doťahovanie na sociálnych sieťach, láskyplné odkazy či pusy, tajné randenie za hranicami Slovenska a veľké priznanie, že ide o lásku ako hrom, teraz striedajú vážnejšie veci. Dvojica totiž na plné ústa hovorí, že chce spolu zostarnúť a mať na to aj príslušný papier od úradov. Otázka teda nestojí, či sobáš bude, ale kedy sa uskutoční. A krásna Jasmina má o detailoch svojho grandiózneho dňa jasnú predstavu!

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Rytmus a Alagič preradili vo svojom vzťahu na vyššiu rýchlosť. Pubertálne fotky, na ktorých sú zavesení na sebe a od bozkov im ako v známej piesni puchnú pery, by už radi vymenili za oficiálne zábery spred oltára. Raper a moderátorka sa odhodlávajú na vážny krok vo svojich životoch. „O svadbe mám jasné predstavy. Už od malička som ako každé dievča rozmýšľala, ako by mal ten deň vyzerať. Snívala som o rozprávkových veciach a princovi,“ povedala Novému Času zamilovaná Jasmina, ktorá prežíva najšťastnejšie obdobie v živote. Okrem toho, že kráča naprieč veľkými televíznymi programami a aktuálne hviezdi v šou Tvoja tvár znie povedome, teraz získala aj srdce inokedy drsného rapera.

Zmäknutého Patrika by, skrátka, celého mohla natrieť na chlieb, ba čo viac, aj navlečenie obrúčky na jeho prstenník by išlo ako po masle. „Keď je silná láska a dostatok prostriedkov na zabezpečenie krásneho života, tak musí byť aj svadba. Jasné, že sme sa o tom bavili,“ vyhlásil pre web markiza.sk Vrbovský. Alagič dodáva, že vzhľadom na sobáš to už má celé premyslené. „Obaja, ja aj Patrik, túžime po rodine, čiže čo k tomu treba viac dodať. O nejakých detailoch však nechcem dopredu hovoriť, pretože som poverčivá,“ vyznala sa Novému Času kráska a na otázku, či z nej bude nevesta a z Rytmusa ženích ešte tento rok, odpovedala so smiechom: „Bude to vtedy, keď nastane čas.“

 

Hniezdočko lásky

Rytmus po rozchode so speváčkou Darou Rolins, s ktorou tvorili pár sedem rokov, nestráca čas. Krátko nato, ako mu Jasmina padla do oka, podnikali tajné romantické výlety. Na jednom z nich, v lunaparku v Budapešti, kde ich hrkútanie odhalil Nový Čas, už išlo do tuhého. Zábery odhalili žiadostivé pohľady aj Patrikove ruky na brunetkinom zadku.

Hudobník po dlhom zapieraní napokon priznal, že moderátorku ľúbi a začali spolu bývať. A že to berie vážne, dokázali aj jeho ďalšie kroky. Zmazal fotky so svojou bývalkou a siahol po novom hniezdočku lásky. „Kúpil som dom pri Bratislave,“ priznal pre Nový Čas víkend raper. Odvahu mu zaiste dali aj moderátorkine vyhlásenia. „Áno, cítim sa zrelá stať sa mamou. Bolo by to super!“ uviedla nedávno.

Zobrali to zhurta

 

Marec 2018

Rytmus a Dara oznámili, že sa rozišli.

Máj 2018

Otvoriť galériu
Máj 2018

Hrdličky videli vo Viedni aj v Budapešti, kde raper chytal moderátorku za zadok.

Máj 2018

Otvoriť galériu
August 2018

Muzikant kúpil nové hniezdočko lásky pri Bratislave.

September 2018

Zaľúbenci priznali, že do svojich plánov zahrnuli aj svadbu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci
Ilustračné foto.
Rozruch v Nemecku: Množstvo ľudí museli evakuovať! Znepokojivé, čo sa tam stalo