Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.08.2018 13:00 | Správy | Domáce správy
Video

Mama tvrdí, že jej dcérku Tiffany niekto straší: Do domu prišli lovci duchov, toto sa im ešte nestalo!

Povolali lovcov duchov. Mama maličkej Tiffany (1,5) je presvedčená, že jej dcérku už dva mesiace straší zlý duch.

Po tom, čo Nový Čas zverejnil článok o tom, ako dievčatko večer čo večer srdcervúco plače a uprene sa pritom pozerá na stenu, sa rodine ozvalo niekoľko ľudí, ktorí prežívajú niečo podobné. Rodine sa ohlásila aj skupina, ktorá sa zaberá paranormálnymi javmi. V sobotu prišiel do ich domu tím Slovak Ghost Hunters. V dome strávili značnú časť noci. Čo sa im podarilo zistiť?

Krásne dievčatko z Kajalu (okr. Galanta) už dva mesiace každý večer prežíva ťažké chvíle. „Keby ste vedeli, ako strašne plače. Nedokážeme ju vôbec upokojiť. Ona vtedy nič nevníma. Pozerá sa na jedno miesto a narieka,“ povedala nešťastná mama Kinga (22). Dom bol vysvätiť aj farár. „V mojej praxi som sa s tým už stretol, no vysvätenie vždy pomohlo,“ čuduje sa kňaz Sándor Lengyel, ktorý si nevie vysvetliť fakt, prečo sa to deje naďalej. „Nepoznám pozadie, ale treba ho hľadať,“ dodal veľavravne.

V sobotu prišla do domu skupinka slovenských lovcov duchov. „Priniesli sme si svoju techniku, na základe ktorej zistíme, či sa tu deje niečo paranormálne. Ak sa tu niečo naozaj deje, mohli by sme to vidieť rovno na kamere. Dokonca by sme sa mohli aj rozprávať s údajnou ženou, ktorá tu má byť. Mohli by sme sa dostať aj k tomu, čo tu vlastne chce. Mohla by nám povedať, ako sa volá a my by sme v histórii zistili, prečo sa tu zjavuje,“ tvrdí Matej (32) z tímu Slovak Ghost Hunters.

Otvoriť galériu

 

Najskôr sa pýtali, čo sa vlastne v dome deje. „Vypína a zapína sa nám elektrina, dokonca z poličky nám popadali veci. Malinká tvrdí, že vidí škaredú ženu, ktorá cerí zuby. Veľmi nám pomáha jeden pán, ktorý sa nám ozval, on tú ženu dokonca vidí. Povedal nám, že tá žena bola bývalá majiteľka nášho domu,“ vravela lovcom duchov mama, ktorá si už od ľudí vypočula všeličo. „Chcela by som vidieť každého, čo by robil, keby sa to dialo jemu,“ dodáva.

V sobotnú noc nesmel byť nik doma. „Všetci musia ísť preč, my tu musíme byť úplne sami,“ uviedol Matej. Tiffany teda odišla spať k otcovi a rodina netrpezlivo čakala vonku na dvore rodinného domu. Lovci vyšli von o druhej ráno. „Niečo sa na tom mieste deje. Naša technika niečo zaznamenala. Okrem toho bol na mieste okrem nás aj muž, ktorý tú ženu jasne videl, rozprával sa s ňou a dokonca odhadol jej vek ako 50 až 55 rokov,“ tvrdí Matej a dodáva: „Bolo to veľmi zvláštne. Keď sme nakrúcali, strašne nám to vybíjalo baterky. Vydržali nám tak desať minút, bežne vydržia aj celú noc. Bolo to mimoriadne zvláštne,“ opisuje s tým, že zažil aj horšie miesta ako tento dom. „Zatiaľ nemôžem povedať, čo to je, musíme poriadne preštudovať videá a potom budeme vedieť, čo ďalej,“ uzatvára Matúš, ktorý spoločne s tímom na záver vydymili celý dom bielou šalviou. Rodina verí, že sa konečne všetko obráti na dobré.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Zuzana Šišovská, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


cropped view of senior man playing with puzzles
13 zvykov, pri ktorých hrozí zvýšené riziko demencie: Sú celkom bežné! Tomuto sa určite vyhnite
Ilustračné foto
Afganistan zasiahli ničivé záplavy: Hlásia desiatky obetí, počet môže ešte narásť
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Ako dopadlo hlasovanie OSN o posilnení Palestíny? Za toto hlasovalo Slovensko!
Americký prezident Joe Biden
Správa, ktorú potrebujú ako soľ: Biden schválil novú vojenskú pomoc pre Ukrajinu
Na Harryho tvári bolo vidieť, že ho prítomnosť jeho rodiny veľmi teší.
Foto
Harry sa dočkal vrúcnych OBJATÍ od členov rodiny! Nedalo sa prehliadnuť, kto princa NEPODPORIL
Foto
Veľká dráma na úvod MS: Slováci siahali po obrate, no nevyšlo to!
78. zasadnutie Valného zhromaždenia OSN.
Valné zhromaždenie OSN schválilo prelomovú rezolúciu: To by mohlo zmeniť život Palestíne
Izraelská speváčka postúpila do finále súťaže Veľká cena Eurovízie.
Izraelská speváčka postúpila do finále v Eurovízii: Sledujte, čo sa dialo na pódiu! VIDEO
(ilustračné foto)
Zamestnancom firmy pri Vranove nad Topľou chýba výplata: Odborári o pomoc prosia Fica
Americký prezident Joe Biden.
Uniklo, čo spravia USA pre Ukrajinu: To sa Putinovi nebude páčiť!
V Ostrave nechýbajú známe osobnosti: Aha, kto prišiel fandiť Slovákom!
V Istanbule opäť otvorili mešitu Kariye, bývalý byzantský chrám.
Foto
Starobylý byzantský chrám prerobili na mešitu: Prvé modlitby po ostrej kritike!