Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.04.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
ExkluzívneFoto

Milenka herca Petra Kočiša prelomila mlčanie: Pravda o našom vzťahu!

Vyšla s pravdou von! Herec Peter Kočiš (52) prežíva v súkromí turbulentné obdobie, ktoré mu pomáha prekonať jeho nádejná partnerka Miroslava (39).

Tá pracuje v divadle Nová scéna ako tajomníčka a s rozvádzajúcim sa Kočišom sa stretáva v robote, ale i po nej. Náš čitateľ totiž dvojicu nedávno zastihol v istej vieche, ako si spokojne štebotá a nad pohárikom vína padli aj bozky. Vynorili sa však informácie, že hercova láska je vydatá. Divadelníčka sa exkluzívne pre Nový Čas napokon rozhodla prvýkrát prehovoriť!

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

V okolí rozvádzajúceho sa herca Petra Kočiša, ktorému sa vlani po dvadsiatich štyroch rokoch z dosiaľ neznámych dôvodov rozpadlo manželstvo s Nelou, sa už niekoľko týždňov objavuje sympatická tajomníčka z Novej scény Miroslava. Hrdličky viackrát zastihli pri prechádzkach nočnou Bratislavou, počas ktorých sa objímali, prejavovali si náklonnosť a vymieňali si bozky. Obaja však boli skúpi na slovo a romancu odmietali komentovať. Až doteraz! Prvé slová na adresu ich vzťahu vyšli od šarmantnej Miroslavy. „S pánom Kočišom sme veľmi dobrí priatelia, ktorí okrem vzájomných sympatií zdieľajú aj množstvo spoločných tém,“ priznala exkluzívne Novému Času plavovláska, ktorá sa zamyslela aj nad ďalším vývojom stretávania sa so známym kolegom. „Čo bude v budúcnosti, netuším, pretože nie som veštkyňa. Ale na túto otázku vám už viac-menej odpovedala pani Paculíková,“ zasmiala sa rodáčka z Púchova narážajúc na jasnovidku Danielu Paculíkovú, ktorá dvojicu podľa ich dátumov narodenia vidí skôr ako obchodných partnerov než milencov. „Pre spoločný biznis majú zelenú a na toto by prioritne mali smerovať svoje aktivity,“ dvihla nedávno prst známa veštkyňa.

Zadaná priateľka?

 

Zdá sa, že Petra a Mirku môže okrem fyzickej príťažlivosti a psychického porozumenia spájať aj podobný osud. Do redakcie Nového Času sa totiž ozval človek so zaujímavými informáciami. „Veď tá žena, čo má románik s Kočišom, je vydatá a manžela lekára má v Považskej Bystrici,“ uviedol náš zdroj, ktorý zrejme pozná pomery v rodine plavovlásky. Nový Čas preto oslovil samotnú Miroslavu. Tá v chúlostivej situácii, ktorá je podľa jej slov stále bolestivá, prelomila mlčanie a rozhodla sa uviesť veci na pravú mieru. „Môj predchádzajúci vzťah bol už dávno uzavretý a s bývalým životným partnerom sme ostali dobrými priateľmi. Keďže nie som verejne činná osoba, nevidím dôvod uvádzať podrobnosti z môjho predošlého života,“ uviedla a podotkla, že chce rešpektovať dohodu s expartnerom. „Pred pár mesiacmi sme sa v pokoji dohodli, že okrem iného, nebudeme ani priateľom a známym vykresľovať podrobnosti zo súkromia. Je to naozaj citlivá téma a chcem ju riešiť v ústraní, s ohľadom na mojich blízkych,“ dodala Miroslava. Samotný Kočiš na naše otázky nereagoval.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Macron podporil Netanjahua uprostred náročných rokovaní: Ako to vyzerá so šancami na prímerie?
stará veštica
Predpovede Baby Vangy sa začínajú NAPĹŇAŤ: Ďalšia veštba sa SPLNILA!
Ilustračné foto
Vodiči, buďte opatrní: Na časti D2 bude prejazdný len jeden pruh
Fanúšikovia jej často udeľujú titul najkrajšej ženy sveta.
Foto
Tá má teda guráž: Atlétka zverejňuje pikantné fotky, fanúšikovia sú do nej zbláznení!
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Na izraelskú vládu sa valí kritika: Porušuje ľudské právo?!
Pálenie záhy trápi mnoho ľudí.
Foto
Neustále pálenie záhy? Nezúfajte: 4 TRIKY, ktoré trápenie zastavia!
Na archívnej snímke z 25. apríla 2024 kamióny, ktoré privážajú humanitárnu pomoc pre obyvateľov Pásma Gazy
Humanitárna kríza v Gaze: Teraz to bude ešte horšie, aha, k čomu sa priznal Hamas
V Titanicu hral postavu kapitána "nepotopiteľnej" lode.
Foto
Zomrel kapitán († 79) z Titanicu! Na FOTO krátko pred smrťou bol na NEPOZNANIE
Český minister zahraničných vecí Jan Lipavský.
Rázny krok z Česka! S tým Putin nebude spokojný: Znamená to len jednu vec
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší výskyt MEDVEĎA: Sem na prechádzku nechoďte!
Takto si diváci pamätajú Chodúra zo SuperStar.
Foto
Superstarista Chodúr a jeho o 17 rokov staršia Ivona: Sobáš prirovnal k pohrebu
(ilustračné foto)
Červené líčka detí môžu skrývať ochorenie: Keď si všimnete TOTO, už je zle