Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.03.2018 12:34 | Správy | Domáce správy
Video

Mama Troškovej (30) prezradila detaily zo súkromia Ficovej poradkyne: S Vadalom plánovali spoločnú budúcnosť!

Prehovorila o skrývaných skutočnostiach zo života svojej dcéry! Mária Trošková st. (53) žije v Púchove, kde jej rodina vlastní malé zlatníctvo.

Mária Trošková ml. (30) sa už roky pohybuje v blízkosti premiéra Roberta Fica (53) a dokonca mala vzťah s Antoninom Vadalom (42), ktorého už polícia zadržala v súvislostiach s kauzou talianskej mafi e ´Ndrangheta na Slovensku. Matka štátnej radkyne - tú dočasne stiahli z funkcie, prezradila, ako sa zoznámili s Vadalom.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Matka má v súčasnosti strach o seba aj o dcéru, ktorej pridelili policajnú ochranu. „My máme už tri roky zo života peklo. To, čo dcéra nafotila pre Brejk, to bolo v časoch, keď študovala na vysokej škole. Skončila v Bratislave, kde je už desať rokov,“ začína rozprávať Trošková st. Spomína si na obdobie spred šiestich rokov, keď sa jej dcéra zoznámila s Vadalom, čo opisuje romanticky. „Oni sa do seba zamilovali, nezačali ako obchodní partneri. On mal nejakú priateľku v Bratislave, stretli sa a ja som o tom ani nevedela, a keď som prišla do Bratislavy, tak Majka robila v roku 2011 riaditeľku súťaže Miss Pezinok. Zháňala sponzorov. Hlásili sa rôzni, ktorí by dali peniaze. A hľadali sa modelky. Ona robila v tom, to ju bavilo a bola šťastná,“ vysvetľuje mama.

Jej Mária sa tam stretla s Vadalom, ktorý bol ochotný prispieť. „Poviem príklad - na nejaký hotelík, tam zaplatiť tri izby na noc, pretože pravda chlap a mladé pekné baby...“ opisuje Trošková st. Potom v roku 2012 alebo 2013 odišiel Vadala do Talianska. „Ja som sa mu smiala, že tam je na neho vydaný zatykač a on tam chodí autom na svoj vlastný pas úplne bez problémov. No a on sa tam oženil. A to bol šok, to bola šupa, takže sa to s Majkou skončilo,“ hovorí. Trošková st. bola aj u Vadalu na východe Slovenska v dome a poznala aj jeho bratov. Jej dcéra s ním plánovala spoločnú budúcnosť. „Ale padlo to, skončilo to práve na tom, že rodiny sa v Taliansku dohodnú, ako kedysi dávno, že dohodnú manželstvo pre majetky. Tak aj on sa oženil a tým pádom sa to s Majkou skončilo,“ dodala Novému Času.

Otvoriť galériu

 

Trvalo to dva roky

Následne sa Vadala snažil s Troškovou zostať v kontakte. „Moja dcéra sa zrazu dozvedela, že sa oženil, bol mi to aj vysvetliť a povedal, že Majku miluje a chce s ňou byť. A viem, že so svojou manželkou od svadby nežije. On žije tu a ona v Taliansku. A možno chodí za ňou, ja neviem. A tým pádom to padlo, moja dcéra nebude chodiť so ženatým chlapom,“ vysvetlila s poznámkou, že vzťah jej dcéry a Vadalu trval asi dva roky. Podľa Troškovej po prevalení Vadalovej svadby mal zákaz chodenia čo i len do bytu jej dcéry. „Niežeby sa medzi sebou fackali, bili, ale oni jednoducho už viac nekomunikovali. Moja dcéra má svoj život a on svoj,“ uzavrela s tým, že sa niekedy stretávajú na káve.

Otvoriť galériu

Práca pre premiéra

Na otázku, ako sa dostala jej dcéra k bývalému poslancovi Smeru Viliamovi Jasaňovi, odpovedá: „Našla inzerát na miesto poslaneckej asistentky. Ona nie je typ človeka, ktorý ide ako tank. Je veľmi citlivá. Veď ona sa nemôže dostať na také miesto k najvyššiemu politikovi, aby všetko nebolo preverené.“ Podľa nej trvalo výberové konanie dlhých osem mesiacov a dcéra sa musela aj doškoliť v anglickom jazyku. „Každý si môže na taký inzerát kliknúť. Veď z Púchova tam robia asi tri baby, ktoré sú aj na ministerstve, jedna v Bruseli. A dostali sa tam normálnou cestou, žiadne známosti.

Stačí si kliknúť a odísť,“ tvrdí Trošková st. To, že jej dcéra mala dočinenia s daňovými podvodmi alebo nelegálnym čerpaním eurofondov v spolupráci s Vadalom, popiera. „V živote s ním žiadne kšefty nemala, nerobila nikdy na žiadnych daňových podvodoch. Nerobila tam, kde sa dávajú eurofondy. Ona je asistentka, preberá maily a taktiež je sekretárka, čiže to je choré a všetko postavené na hlavu,“ prízvukuje matka úlohu svojej dcéry u Fica.

Otvoriť galériu

Hoci jej dcéra bola asistentkou najmocnejšieho muža v krajine, netuší, čo s Máriou bude. „Veď na ten plat sú tabuľky a sama má teraz len jeden veľký úver a rozpadávajúcu sa chalupu, čo sme na ňu napísali. Veď my nie sme bohatá rodina, nie sme žiadni milionári. Môj otec bol zlatník, môj syn je zlatník, ale nemáme peniaze, my sa tu staráme len o jeden maličký poondiaty obchodík,“ hnevá sa Mária Trošková na všetkých, ktorí začali pohon na jej dcéru a dodáva: „Keď som ochorela, tak to prebrala Majka. Keď začala pracovať v štátnej správe, musela si pozastaviť živnosť. Pracuje len pre Slovensko. Ona má na starosti všetkých primátorov a starostov obcí,“ dodala Trošková st.

Kariéra Ficovej Troškovej
- vyštudovala Vysokú školu manažmentu v Trenčíne - podnikový manažment
- nafotila šteklivé fotky pre pánsky magazín aj kalendár o traktoroch
- v politike začínala ako asistentka smeráckeho poslanca Viliama Jasaňa, ktorý sa medzičasom presunul k premiérovi
- od 1. marca 2015 pracovala v kancelárii predsedu vlády
- po roku aktívnych služieb sa stala hlavnou štátnou radkyňou
- na konci februára u Fica skončila pre styky s Vadalom

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Jana Rojková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť