Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.02.2018 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Šebová a Kubovčík za 4 roky v televízii kráľovsky zarobili: Obyčajným smrteľníkom sa o tej sume ani nesníva!

Zárobky im závratne narástli! Manželia Zuzana Kubovčíková Šebová (35) a Michal Kubovčík (37) sa na nedostatok financií rozhodne sťažovať nemôžu.

Za posledné štyri roky na obrazovke, keď ich hviezda stúpla najmä vďaka projektu Kredenc či seriálu Horná Dolná, si totiž dvojica prišla na pekné peniaze. Podľa informácií Nového Času sa tak sumy, ktoré obom hercom cinkli na účet, môžu počítať na desiatky tisíc eur. Dvojica, ktorá sa momentálne teší zo synčeka Rudolfa, ktorého Zuzana porodila deň pred Vianocami, si starosti s nedostatkom prostriedkov robiť určite nemusí.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Zuzana s manželom Michalom sú známi predovšetkým z televíznych obrazoviek. Napriek tomu, že obaja sa už predtým ukazovali v seriáli Panelák, až väčší priestor, ktorý im dala Markíza, ich zaradil medzi obľúbencov televíznych divákov. Ako ich sláva v posledných rokoch rástla, tak priamo úmerne sa zvyšoval aj ich honorár, ktorý sa zväčšil niekoľkonásobne. Zatiaľ čo Šebovej firma v roku 2013 vykazovala príjmy okolo 39-tisíc za rok, tak v tom ďalšom roku to už bolo o šesťdesiattisíc eur viac. V roku 2016 sa už mohla tešiť z príjmu vyše 185-tisíc eur! A to je už poriadne mastná sumička. Za svojou nežnou polovičkou nezaostával ani Kubovčík, keď sa aj jeho konto obohatilo o pekný balík. Zatiaľ čo jeho firma vykazovala v roku 2013 príjmy viac ako 43-tisíc eur, o tri roky neskôr to bolo už vyše 130-tisíc eur!

Investovali do bývania

 

Za ich nadštandardnými príjímami stojí aj markizácky Kredenc, v ktorom sa objavujú od roku 2014, či Horná Dolná, ktorá odštartovala v roku 2015. Šebová si pekne prilepšila aj filmom Cuky Luky, ktorý uviedli do kín minulý rok. Hercom sa tak skutočne vo financiách darí. V máji roku 2016 totiž dvojica investovala do spoločnej nehnuteľnosti, keď si kúpili chatu v blízkosti Vajnorských jazier. „Hodnota chaty v tejto oblasti sa pohybuje v hodnote od 100 000 eur vyššie, pričom jej renováciou sa cena navyšuje o ďalšie tisíce eur,“ povedal Novému Času realitný maklér Andrej Churý. Minulý rok si dokonca prominentný párik povedal áno a svadobnú hostinu mal vo vinárskom mestečku Svätý Jur. Podľa informácií Nového Času ide o vychytené zariadenie, ktoré vyhľadávajú mnohé slovenské celebrity. Len cena prenájmu priestorov sa môže vyšplhať až do výšky 3-tisíc eur, a tak niet pochýb o tom, že veľký deň stál dvojicu závratné peniaze.

 

Otvoriť galériu
Zarábali, kde sa dalo

Šebová a Kubovčík si, zdá sa, zvykli na určitý štandard. Ani pred príchodom svojho prvého potomka totiž nezaháľali a mohlo sa zdať, že obaja kývli na každú ponuku, ktorú dostali. Len v decembri sa totiž obaja objavili nielen v obvyklých projektoch, ale aj v reláciách Nikto nie je dokonalý či Milujem Slovensko. Okrem toho však Šebová stále sedela za hádacím pultíkom relácie Inkognito a dala sa zlákať aj do relácie Heslo. Nový Čas nedávno informoval o tom, že čerstvá mamička sa čoskoro opäť vráti do pracovného kolotoča, keď by už v apríli mala nakrúcať nové časti Hornej Dolnej.

Čo im plní vrecká

  • Michal momentálne pôsobí len v Markíze, kde je v rovnakých projektoch ako jeho polovička. Okrem toho sa objavuje aj na doskách, ktoré znamenajú svet.
  • Zuzana to na rozdiel od svojho manžela vzala za širší koniec a okrem seriálu Horná Dolná či zábavnej relácie Kredenc je aj stálicou jojkárskeho Inkognita. Okrem toho si bankové konto rozšírila aj svojím účinkovaním vo filme Cuky Luky.
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Rusi poriadne vypenili počas MS v Česku: Vymazali nás z histórie!
(ilustračné foto).
Sudca fyzicky zaútočil na svojho kolegu: Súdna rada schválila stanovisko k disciplinárke
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
Vyrastie v Banskej Bystrici nová nemocnica? Zuzana Dolinková avizovala najbližšie plány
Vladimir Putin
Napĺňajú sa vyhrážky o jadrovom útoku? Desivé rozhodnutie Ruska!
Palestínčania vysídlení v dôsledku izraelskej leteckej a pozemnej ofenzívy v Pásme Gazy kráčajú cez provizórny stanový tábor západne od mesta Rafah
Z Rafahu je mesto duchov: Domov opustilo takmer 450 000 ľudí
Man drinking alcohol while driving in his car
Zbláznil sa? Opitý vodič si sadol sa volant: Nešlo o jediný prehrešok!
Ilustračné foto.
Colnému úradu prešli rukami tisíce liekov: Mali liečiť COVID-19 či potenciu! Prečo predstavujú riziko?
Areál festivalu navštívilo až 30-tisíc návštevníkov
Leto sa blíži a sezóna festivalov priláka tisíce návštevníkov: O dva mesiace sa dáme do Pohody!
Na snímke ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD) počas hlasovania.
Foto
Dolinková poďakovala koaličným partnerom a poslancom: Opozícii venovala kritický postoj
 Na Dunaji pri Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu horelo plavidlo prerobené na obľúbený podnik Pink Whale.
Podnik na brehu Dunaja zachvátili plamene: Nové skutočnosti! Išlo o zákerný úmysel?
Izrael zaútočil na Rafah
Rokovania o dosiahnutí prímeria v Pásme Gazy sú v slepej uličke: Patová situácia!
2024. Kaštieľ už čoskoro dostane nový vzhľad.
Foto
Obnova kaštieľa v Žiari nad Hronom: Rekonštrukcia pod palcom firmy, ktorá zveľadila aj pýchu Bratislavy