Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.02.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zvláštny vzťah Studenkovej a Kostku: Rozdelené majetky! Prečo kupuje nehnuteľnosti bez Braňa?

Miliónové majetky na Kolibe, spolu však nič! Vzťah Zdeny Studenkovej (63) s Braňom Kostkom (46), ktorý je od nej o 17 rokov mladší, si musel v začiatkoch prejsť peklom.

Rodina herečky s románikom nesúhlasila, ale, ako sa ukázalo, láska bola silnejšia a napriek miernym vzťahovým otrasom v minulosti sú spolu už 23 rokov. K svadbe nikdy neprišlo, ale napriek takmer štvrťstoročiu, čo spolu prežili, si zarobené peniaze užívajú a investujú každý po svojom. Ich spoločné hniezdočko či adresu by ste tak hľadali márne. Studenková len nedávno opäť veselo zainvestovala na lukratívnej bratislavskej Kolibe, ale Braňovo meno na liste vlastníctva nesvieti. Rovnako je jeho meno neznáme aj pre poštárku, ktorá nosí poštu do bytu Studenkovej, kde s ňou muzikant dlhé roky žije. 

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Zdena Studenková je známa svojím ostrým jazykom, ale aj ráznymi postojmi k rôznym témam. A, ako sa zdá, upratať si vedela aj vo vzťahu o sedemnásť rokov mladším Braňom Kostkom. Aj keď sa v minulosti niekoľkokrát šuškalo o ich rozchode, krízu dokázali vždy zahnať a zostali spolu až dodnes. Dlhých 23 rokov sa teda po jej boku objavuje muž, ktorého si nasťahovala do svojho bytu v hodnote približne 370-tisíc eur na lukratívnej adrese na bratislavskej Kolibe. Tam spoločne obývajú vrchné poschodie s veľkou terasou, kde sa Studenkovej nesmierne páči. Ani to ju však neodradilo od toho, aby svoje zarobené peniaze poriadne poobracala a zainvestovala. Ako sa nám podarilo zistiť, herečka si len krátko pred Vianocami 2017 kúpila priestranný byt v novostavbe na jej obľúbenej Kolibe, neďaleko od jej terajšieho bydliska.

Ak by si však niekto myslel, že dlhoroční partneri investovali spolu, tak by sa veľmi mýlil. Zdena si nehnuteľnosť kúpila sama, a to za veľký balík peňazí! Prečo tak neurobila spoločne s Kostkom, je veľká záhada. Podľa odhadu realitného makléra Andreja Churého sa hodnota nového bytu s rozlohou skoro 64 štvorcových metrov mohla vyšplhať až do výšky 165-tisíc eur. Kostka však za herečkou vôbec nezaostáva, ten si dokonca na Kolibe kúpil byty tri. V roku 2006, 2007 a 2013. Ich hodnota sa podľa makléra odhaduje bez pár tisíc eur na ohromných 700-tisíc eur. Tie sú však vo výlučnom vlastníctve Kostku, takže Zdene sa o podieloch môže len snívať. Obaja tak investovali do vlastného, ale o spoločnom majetku nemôže byť ani reči.

Adresu nezmenil

 

Nie je tajomstvom, že sa Studenková už veľmi vydávať nechcela. Za sebou má totiž dve manželstvá, prvé s fotografom Ivanom Kostroňom a druhé s režisérom Stanislavom Párnickým, ktorého nechala práve kvôli Kostkovi. Partnerský vzťah bez záväzkov, zdá sa, Studenkovej vyhovuje. Dôkazom je aj to, že s Braňom ich okrem lásky nespája vôbec nič. Ak by sa teda náhodou rozišli, vyhnú sa ťahaniciam po súdoch a deleniu majetku. Vyzerá to teda tak, že partneri to majú všetko dobre premyslené a zrátané. Kostka okrem toho vlastní aj byt v centre hlavného mesta. Práve na tejto adrese má stále nahlásený aj trvalý pobyt. Prečo si ho ani po dlhých rokoch neprehlásil na lukratívnu Studenkovej adresu, kde s ňou žije, nevedno. Nový Čas kontaktoval známeho muzikanta, ten však do uzávierky na otázky neodpovedal.

 

Otvoriť galériu

Cena: 370-tisíc €

 

Otvoriť galériu

Cena: 165-tisíc €

 

Otvoriť galériu

Cena 3 bytov: 700-tisíc €

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


woman holding liver paper cut, hepatitis vaccination, liver cancer treatment, world hepatitis day
Slováci majú problémy s pečeňou: Alkohol za tým nehľadajte! Vinník je jasný
Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného zabili.
Odpoveď, na ktorú všetci čakali: Dal Putin zabiť Navaľného († 47)?! Vyzerá to tak, že...
Judge holding gavel in courtroom
Muž dostal za smrť mladíka podmienku: Zdrvená matka už stratila vieru v spravodlivý proces
Ilustračné foto
Slovensko zažije oteplenie: Na príjemnú zmenu sa môžete tešiť už počas víkendu
Brazílska modelka Gisele Bündchen
Foto
Svetoznáma modelka v slzách: PLAČ pred policajtom! Dôvod vás zarazí
(Zľava) Kristián Fedák (19), Dominik Horváth (21), Mário Horváth (24), Kristína Horváthová (30), Ada Horváthová (23), Tomáš Horváth (33), Miroslav Horváth (31)
FotoVáš Tip
Osem súrodencov rozhádzali po detských domovoch, teraz hľadajú stratenú sestru: Deniska, kde si?!
(ilustračné foto)
Veľké dopravné obmedzenia počas celého víkendu: V tomto úseku dajte radšej nohu dole z plynu
Slovensko neposilnia hráči z KHL na MS v Česku.
Foto
Slovenská reprezentácia obdržala skvelú správu zo zámoria: Ďalšie hviezdne posily?
Na dne jazera našli potápači aj kolobežku.
Foto
Šokujúci nález v Štrkovci: Pozrite, čo odtiaľ vylovili! Nebudete veriť vlastným očiam
(ilustračné foto).
Šialené! Na Slovensku padla výhra v hodnote 5,3 milióna eur, šťastlivec však peniaze nikdy neuvidí
(Ilustračné foto).
Začína kríza ruskej ropy? Ukrajina tvrdí, že Moskve spôsobila veľké straty
Na snímke tréner hokejistov Slovenska Craig Ramsay.
Foto
TOTO spravil nahnevaný Ramsay počas zápasu s Českom: Je to neakceptovateľné!