Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.02.2018 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Exmanželia Heribanovci urobili prekvapujúci krok: Divná investícia pred rozvodom

Zvláštne ťahy! Exmanželia Jozef (64) a Alena (62) Heribanovci sa len pár týždňov pred ich vlaňajším rozvodom prekvapujúco vybrali na spoločné nákupy na Záhorie.

Do hľadáčika známej moderátorky a spisovateľa sa dostal lukratívny pozemok v golfovom a rekreačnom areáli v Šajdíkových Humenciach. Dvojica, ktorá si po 40 rokoch dala definitívne zbohom, chňapla po päťárovej parcele priamo na brehu jazera určenej na stavbu chaty.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Heribanovci vlani merali cestu nielen na súd, ktorý ich v novembri šokujúco rozviedol, ale aj na katastrálny úrad. Bývalí manželia si totiž krátko pred vážnym životným krokom dopriali investíciu v Šajdíkových Humenciach. Zaujala ich tam ponuka golfového a oddychového areálu, ktorý vyrastá neďaleko Senice. „Heribanovci si kúpili pozemok na stavbu rekreačnej chaty,“ tvrdí zdroj Nového Času. Podľa výpisu z katastra nehnuteľností sa exmanželia vlani koncom septembra stali spolumajiteľmi parcely s výmerou 471 m².

Pozemok dvojice sa nachádza na brehu jazera, ale Heribanovci naň zatiaľ ťažké mechanizmy nevyslali. Na blízkych parcelách pritom už panuje čulý stavebný ruch. Po dokončení nehnuteľnosti sa však bývalí manželia môžu tešiť na pokojné miesto, pretože celý areál s domami je obohnaný plotom s elektrickou ochranou. Vstup do vnútra centra majú povolené len selektované vozidlá, ktoré vpúšťajú cez rampu. Ohlásené návštevy si overí vrátnik. Firma, ktorá pozemky v rezorte predáva, si podľa webovej stránky účtuje za podobne veľké parcely približne 62 000 eur s tým, že má inžinierske siete a majitelia majú možnosť výstavby šiestich typov viliek. Jednu vlastní aj spevák Janko Kuric s manželkou Simonou Bubánovou. „Je to zaujímavá investícia a výborný je tam aj následný prenájom domov,“ uviedol realitný maklér Andrej Churý.

 

Otvoriť galériu

Zmena trvalého pobytu

Investícia však nie je jediná novinka u Heribana. Okrem toho, že sa v spoločnosti začal ruka v ruke ukazovať s herečkou Vandou Turekovou, sa zdá, že zmenil aj adresu. Luxusný automobil, na ktorom sa vyváža, totiž zmenilo svoje EČV z bratislavského na senické. Podľa dostupných informácií na internete malo k tejto úprave dôjsť v decembri, čo naznačuje, že Heriban sa odhodlal na zmenu adresy trvalého bydliska. V obchodnom registri aj katastrálnom úrade síce stále svieti tá v hlavnom meste, otázne však je, či je ešte aktuálna. Nový Čas včera kontaktoval obidvoch manželov s prosbou na vysvetlenie týchto čudných ťahov, ale ani Jozef, ani Alena na naše otázky nereagovali.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke zľava minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Juraj Blanár (Smer-SD) a juhokórejský minister pre zjednotenie Kim Jong-ho
Minister Blanár: Kórejské firmy by u nás mohli preinvestovať desiatky miliónov eur
Judge holding gavel in courtroom
Je rozhodnuté! Voľby starostu v tejto obci sú neplatné: Toto je dôvod
 Záchranári pomáhajú 88-ročnej žene po evakuácii z mesta Vovčansk
Perfektný úspech ukrajinskej armády: Aha, čo sa im podarilo pri Charkove
Aby ste navštevovali pumpu menej často, nemusíte dusiť motor, ale treba jazdiť s rozumom.
Úspornejšia jazda sa vám môže poriadne vypomstiť: Pozor, takéto poruchy vám hrozia!
Podpredseda vlády a minister obrany SR Robert Kaliňák (Smer-SD).
Kaliňák má veľké plány: Chcel by uzavrieť dôležitú zmluvu
Foto
Rusi poriadne vypenili počas MS v Česku: Vymazali nás z histórie!
(ilustračné foto).
Sudca fyzicky zaútočil na svojho kolegu: Súdna rada schválila stanovisko k disciplinárke
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
Vyrastie v Banskej Bystrici nová nemocnica? Zuzana Dolinková avizovala najbližšie plány
Vladimir Putin
Napĺňajú sa vyhrážky o jadrovom útoku? Desivé rozhodnutie Ruska!
Palestínčania vysídlení v dôsledku izraelskej leteckej a pozemnej ofenzívy v Pásme Gazy kráčajú cez provizórny stanový tábor západne od mesta Rafah
Z Rafahu je mesto duchov: Domov opustilo takmer 450 000 ľudí
Man drinking alcohol while driving in his car
Zbláznil sa? Opitý vodič si sadol sa volant: Nešlo o jediný prehrešok!
Ilustračné foto.
Colnému úradu prešli rukami tisíce liekov: Mali liečiť COVID-19 či potenciu! Prečo predstavujú riziko?