Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
pondelok 19. 2.
Vlasta
-1°C  Polooblačno  |  Bratislava
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Foto

Krehká kráska zmenená na nepoznanie: Tipnite si, kto je táto zanedbaná žena

Ostrý pohľad, kožená bunda a džínsy, tmavé vlasy zostrihané na krátko. Kto je tá kočka s drsným pohľadom?

Ostrý pohľad, kožená bunda a džínsy, tmavé vlasy zostrihané na krátko. Kto je tá kočka s drsným pohľadom? Ak ste tipovali oscarovú herečku Nicole Kidman (50), urobili ste správne. Táto inak jemná kráska s ohnivou hrivou a alabastrovou pleťou zmenila imidž pre úlohu v novom filme Destroyer.

Nicole v ňom hrá policajtku Erin Bell, ktorá má temnú minulosť a pre uzavretie prímeria sa musí znova stretnúť s ľuďmi z dávnych čias. Jej výzor je úplne iný, ako má krehká Austrálčanka, na ktorú sme zvyknutí.

Nicole Kidman Otvoriť galériu

Nicole Kidman

Dátum a miesto narodenia: 20. 6. 1967, Honolulu, Havaj, USA

Výška: 1,8 m

Deti: Faith Margaret Kidman Urban(7), Sunday Rose Kidman Urban (9), Connor Cruise (23), Isabella Jane Cruise (25)

Manželia: Keith Urban (od roku 2006), Tom Cruise (1990 - 2001)

Z filmografie:

2018: Destroyer

2016: Lion

2014: Paddington

2008: Austrália

2003: Návrat do Cold Mountain

2001: Moulin Rouge

2001: Tí druhí

1989: Bangkok Hilton (TV seriál)

Diskusia / 4
Súvisiace články:
Autor: mit, Novy Cas
X
Aktuality.sk Správy Ekonomika Šport Život TV program Počasie Horoskopy Fair Play M. Kovačiča 25 rokov Slovenska
Slovenská strela
Legendárny vlak Slovenská strela vynovia za takmer 5 miliónov eur Aktuality.sk
Rýchle správy
21:40
Tínedžeri protestujú pred Bielym domom, žiadajú kontrolu zbraní Aktuality.sk
K tínedžerom vo Washingtone sa pridali aj rodičia a pedagógovia.
21:30
Guvernér lotyšskej centrálnej banky Rimševičs je opäť na slobode Aktuality.sk
Rimševičs je na čele lotyšskej centrálnej banky od roku 2001.
21:17
Legendárny vlak Slovenská strela vynovia za takmer 5 miliónov eur Aktuality.sk
Slovenská strela dokázala v roku 1936 prepraviť cestujúcich medzi Bratislavou a Prahou za 4 hodiny a 52 minút.
Za volantom
Dvanásťročný chlapec vrazil s autom plným školákov do stromu: Zomrelo päť detí!
Ruský prezident
Veľavravné gesto suverénneho Putina: Takto sa správa muž, ktorý si je istý víťazstvom vo voľbách!
Muž tvrdí, že má
Foto
Ďalšia spoveď muža z budúcnosti, tento však priniesol aj dôkaz: FOTKA z roku 5000 desí!
Sylvester
Foto
Fanúšikovia po celom svete oplakávali svojho hrdinu: Číňania opäť zabili Sylvestra Stalloneho!
Lupič v dome
Michelle sa chcela vyspať z migrény: Po prebudení nemohla uveriť vlastným ušiam, začala trpieť zvláštnym syndrómom!
Fanúšičky vyhrali
Keby hlúposť kvitla, tieto fanúšičky sú samá ruža: Pozrite, ako sa dá strápniť pri piškvorkách!
Populárny herec,
Foto Kvíz
Spoznáte slovenských spevákov na fotkách z detstva? Tento kvíz dá iba macher
Bennell zneužíl
Bývalý mládežnícky tréner ide za zneužívanie chlapcov za mreže: Pripadá vám jeho trest dostatočný?
Pod Strečnom
V českom autobuse našli 5 kíl marihuany: Vnútri vozidla čakalo policajtov ešte väčšie prekvapenie!
Miroslav Liškutín
Smutná správa z Veľkej Británie: Zomrel vojnový hrdina Miroslav Liškutín († 98)
Na snímke
Sebavedomé slová slovenského hokejistu: Sme tu 20 frajeri na gól!
Oľga netušila,
Foto
Oľga kúpila dcére mlynček na mäso, keď ho vyskúšali, ostali zhrozené: To je hnus, čo z neho opadalo!