Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.12.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Utajované trápenie Mira Jaroša, spevák prehovoril o otcovi: Nenávisť až za hrob!

Vrelo to medzi nimi celý život. Spevák Miro Jaroš (39) hľadal doteraz silu na to, aby odpustil svojmu otcovi Pavlovi († 57), s ktorým mal až do jeho smrti veľmi komplikovaný a napätý vzťah.

Podľa vlastných slov nepoznal otcovskú lásku, objatie či povzbudenie. Vlastný otec ho nechcel dokonca ani pri smrteľnej posteli! Hoci už Miro nikdy nebude môcť podať otcovi chlapskú ruku na zmierenie, rozhodol sa odpustiť mu.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Hoci Miro Jaroš navonok pôsobí ako usmiaty a bezstarostný človek, ktorý svojimi pesničkami zabáva deti, on sám radostné detstvo nemal. Podľa informácií Nového Času bola kameňom úrazu otcova závislosť. „Bol alkoholik. Miro bol najstarší a vždy sa mu postavil, čo sa otcovi, samozrejme, nepáčilo a tam vznikali konflikty,“ objasnil zdroj blízky rodine Jarošovcov. Spevák nedorozumenia s otcom potvrdil. „Nechcem rozoberať, prečo sme mali nezhody, ale je pravda, že sme spolu nevychádzali dobre,“ uviedol Miro, v ktorom rozhodnutie odpustiť otcovi dozrievalo takmer štyri desaťročia. „Náš vzťah bol taký zlý, že keď som sa chcel ísť s ním rozlúčiť k smrteľnej posteli, tak ma neprijal,“ prezradil Jaroš v rozhovore pre Nový Čas víkend. Ani v tej najťažšej chvíli však necítil smútok. „Keď zomieral, tak som to veľmi neprežíval. Bolo ťažké zmieriť sa s ním, keď som celý život videl, ako rodina trpí. Až po rokoch sa hnev zmenil na ľútosť,“ povedal Novému Času Miro.

Vysníval si iného otca

 

Zlom nastal u známeho superstáristu až nedávno, počas koncertov pre deti. „Keď som videl tie detičky, ako ich otcovia držia na pleciach a užívajú si koncert spolu s nimi, vtedy mi v duchu prišlo ľúto, že ja som to nikdy nezažil. Nás otec nás nikdy neobjal, nedal nám najavo, že nás má rád,“ objasnil Miro, ktorý má troch mladších súrodencov. Otcovi odpustil až teraz prostredníctvom knihy Tešíme sa na Ježiška, ktorá vyšla pred pár dňami. „Celé roky ma mrzelo a štvalo, že sme mali zlý vzťah. To písanie bolo pre mňa terapiou. V knihe som si vysníval milého láskavého otca, akého som nepoznal, a v nej aj zopár reálnych pekných spomienok, ktoré na neho mám,“ priznal Jaroš. „Je v nej kus môjho srdca, no napriek tomu je veľmi optimistická. Odkedy som mu odpustil, nesmierne sa mi uľavilo a stal sa zo mňa lepší človek,“ uzavrel spevák, ktorému tak po takmer štyridsiatich rokoch spadol obrovský balvan zo srdca a začal novú životnú etapu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Magdaléna Magdová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Princ Harry ešte v deň korunovácie odfrčal domov do USA.
Harryho TAJOMSTVO po roku ODHALENÉ: Ako je možné, že si to nik nevšimol?
Ich cesta sa rýchlo zmenila z dovolenky snov do nočnej mory.
Odleteli na dovolenku snov, domov sa vrátila iba ona: Jej manželovi teraz hrozí 12 rokov za mrežami!
Čínsky prezident Si Ťin-pching a jeho manželka Pcheng Li-jüan mávajú na schodoch lietadla po pristátí na parížskom letisku Orly.
Foto
Čínsky prezident po dlhšom čase opäť v Európe: Vieme, čo bude kľúčovou prioritou návštevy
Macron podporil Netanjahua uprostred náročných rokovaní: Ako to vyzerá so šancami na prímerie?
stará veštica
Predpovede Baby Vangy sa začínajú NAPĹŇAŤ: Ďalšia veštba sa SPLNILA!
Ilustračné foto
Vodiči, buďte opatrní: Na časti D2 bude prejazdný len jeden pruh
Fanúšikovia jej často udeľujú titul najkrajšej ženy sveta.
Foto
Tá má teda guráž: Atlétka zverejňuje pikantné fotky, fanúšikovia sú do nej zbláznení!
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Na izraelskú vládu sa valí kritika: Porušuje ľudské právo?!
Pálenie záhy trápi mnoho ľudí.
Foto
Neustále pálenie záhy? Nezúfajte: 4 TRIKY, ktoré trápenie zastavia!
Na archívnej snímke z 25. apríla 2024 kamióny, ktoré privážajú humanitárnu pomoc pre obyvateľov Pásma Gazy
Humanitárna kríza v Gaze: Teraz to bude ešte horšie, aha, k čomu sa priznal Hamas
V Titanicu hral postavu kapitána "nepotopiteľnej" lode.
Foto
Zomrel kapitán († 79) z Titanicu! Na FOTO krátko pred smrťou bol na NEPOZNANIE
Český minister zahraničných vecí Jan Lipavský.
Rázny krok z Česka! S tým Putin nebude spokojný: Znamená to len jednu vec