Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.11.2017 14:29 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Seriál o kráľovskej rodine ničí Britom ilúzie: Nevera princa Philipa?! Toto mali byť jeho milenky

Britská kráľovná Alžbeta II. oslávila s princom Philipom sedemdesiate výročie svadby. Väčšina ich poddaných obdivuje, že spolu vydržali v manželstve toľko rokov a pôsobia stále ako harmonický pár.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Ilúzie ale berie týmto idealistom nový seriál The Crown (v preklade Koruna) spoločnosti Netflix. Jej druhá séria totiž popisuje Philipove vzťahy hneď s niekoľkými milenkami. Avšak príbeh tiež potvrdzuje, že hoci nebol princ verný kráľovnej na lôžku, rozhodne zostala navždy jeho jedinou láskou.

Vojvodu z Edinburghu, ktorým sa stal po sobáši s princeznou Alžbetou, obviňujú z nevery dlhodobo. Podľa zasvätených prišiel na dvor ako drsný muž nedobrého vychovania, ktorý nemal ohurujúce vzdelanie a bol sukničkárom. Princ grécky a dánsky, čo sú tituly patriace Philipovi od narodenia, bol medzi aristokratmi výnimočne pohľadným mužom. Niet divu, že sa Alžbeta do tohto fešáka zamilovala. Ale nebola jediná, ktorá čaru trochu hulvátského princa neodolala.

Philipov majetok a nehnuteľnosti boli v porovnaní s Alžbetiným dedičstvom smiešne. Bol v podstate chudobný, ale z kráľovského rodu. Kráľovná Viktória bola jeho aj Alžbetina praprababička. V roku 1948, keď bola Alžbeta prvýkrát tehotná a čakala Charlesa, písalo sa o Philipovom pomere s herečkou Pat Kirkwood. V polovici päťdesiatych rokov bola niekoľko mesiacov kráľovná bez Philipa a opäť sa tak vynorili správy o jeho avantúrach. Vtedy dokonca hovorca kráľovnej vydal vyhlásenie: ,,Je to celkom nepravdivé, že medzi kráľovnou a vojvodom z Edinburghu je svár. Je to lož. "

 

Medzi jeho milenky boli radené tiež herečka Kaite Boyle, spisovateľka Daphne du Maurier, grófka Wesrmorland či vojvodkyňa z Abercornu. Všetky ženy samozrejme pomer s princom do svojej smrti zapierali. Vôbec najdlhšie sa ale špekulovalo o Philipovom pomere s kabaretnou artistkou Helene Cordet. Poznali sa od mladosti a bulváru tak trochu nahrala samotná Helene vo chvíli, keď porodila deti. To sa stalo po rozchode s prvým manželom, ktorého ako otca vylúčila. Ale odmietla spresniť, kto ju oplodnil. Ihneď sa tak začalo špekulovať o tom, že jej potomkovia sú Philipovi ľavobočkovia.

Ďalšími možnými milenkami mali byť Susie Barrantes, matka Philipovej nevesty Sarah Ferguson, Penny Brabourne alias Lady Mountbatten a ďalšie.

Lenže táto kapitola zo života britskej kráľovnej a jej manžela bude navždy len špekuláciou. Ona ani on sa k tomu rozhodne vyjadrovať nebudú a tajomstvo si vezmú do hrobu. Alžbeta bola vychovaná v kultúre, v rámci ktorej ženy neveru prehliadali a manželstvo udržiavali za každú cenu. Navyše pevné manželstvo patrí ku kráľovninmu imidžu. Ale ľudia z jej okolia vedia, že to nie je žiadna fraška. Aj keby bol Philip Alžbete neverný fyzicky, bol jej verný srdcom. A ako to sama ona niekoľkokrát potvrdila, je jej najväčšou životnou oporou v neľahkej profesionálnej funkcii kráľovnej.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Famous

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Auto skončilo na prednej časti iného vozidla.
Foto
Opitý senior v Topoľčanoch spravil nepochopiteľnú CHYBU: „Odparkoval“ na druhom aute!
(ilustračné foto)
Zamestnancom firmy pri Vranove nad Topľou chýba výplata: Odborári o pomoc prosia Fica
Americký prezident Joe Biden.
Uniklo, čo spravia USA pre Ukrajinu: To sa Putinovi nebude páčiť!
V Ostrave nechýbajú známe osobnosti: Aha, kto prišiel fandiť Slovákom!
V Istanbule opäť otvorili mešitu Kariye, bývalý byzantský chrám.
Foto
Starobylý byzantský chrám prerobili na mešitu: Prvé modlitby po ostrej kritike!
Šéf OSN António Guterres
Guterres varuje pred najhorším: Toto spôsobí humanitárnu katastrofu!
(ilustr. foto)
Robíte v sprche potajme túto nechutnosť? Mali by ste s tým okamžite prestať! Dôvod je prekvapivý
Demonštranti sa pokúsili vniknúť do areálu závodu Tesla pri Berlíne
Dráma v závode Tesly, zasahovať musí polícia: Prederie sa naštvaný dav do areálu?!
Herečka vyskúšala niečo nové.
Viki Ráková odhodila zábrany: Populárna procedúra dokazuje, že je pripravená na leto!
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Bratislavčania, pozor: Táto časť D2 bude celý víkend zatvorená
(ilustračné foto)
Na Orave našli mŕtveho muža († 56)! Desivé, čo objavili na jeho hrudi
ruský premiér Michail Mišustin
Ruský premiér Mišutin: Má týždeň na to, aby splnil TOTO pre Putina