Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.10.2017 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vačková prehovorila o praktikách v šoubiznise: Kariéra cez posteľ nie je nič výnimočné!

O slovenskom šoubiznise si myslí svoje! Herečka Zuzana Vačková (48) sa v mediálnom svete pohybuje dlhé roky a na svojej kariére musela poriadne makať.

Dnes patrí medzi vyhľadávané herečky a diváci ju milujú. Podľa vlastných slov ale herečka nikdy nehľadala nekalé cestičky, ktoré by jej uľahčili cestu na výslnie. Celkom otvorene však priznáva - rýchlokvasení umelci využívajú svojich milencov či milenky na to, aby sa dostali k vytúženému cieľu!

Každý vie alebo aspoň tuší, že k sláve sa človek môže dostať aj nie príliš férovou hrou. Len málokto však otvorene o týchto témach hovorí. Vačková sa ale nehanbí povedať svoj názor. Sama si totiž za svojou kariérou stojí a ako tvrdí – všetko si vydrela sama. Mnohí umelci však veľmi radi využívajú aj iné cestičky. „Na chrbte blížneho svojho ľahšie dôjdeš k vytúženému cieľu - hovorila jedna z postáv divadelnej hry. A toto je pre mňa taký výrok, na ktorý občas myslím, keď človek vidí a je svedkom toho, ako sa niektorí ľudia snažia dostať k nejakým postom,“ povedala Novému Času herečka. Nič z toho sa ale nevypláca. „V tomto našom umeleckom svete je to našťastie natoľko spravodlivé, že tieto rýchlokvasené a po niekom sa vyšplhajúce umelecké osoby - je to na nich vo výsledku vidieť. Nie je to odmakané, ale je to cez skratku. A skratky z môjho pohľadu veľmi nefungujú.“

Toto však nie sú jediné „krôčiky ku sláve“ medzi slovenskými „hviezdami“. Nové tváre sú totiž ochotné urobiť kvôli sláve všetko. Podľa herečky ich nezaujímajú roky driny, ich cieľom je hlavne zviditeľniť sa, hoci aj cez mŕtvoly. Vidina dobrého kšeftu je pre nich všetkým a sú schopní ísť aj cez posteľ. „Každému podľa jeho vôle. Ak to niekto rád využije, tieto svoje možnosti, ktoré mu poskytujú jeho či už rodičia, manželia, milenci, milenky, tak nech to robí. Prečo nie. Nesúdim nikoho. Ako sa hovorí na východe - aj tak še dá, aj tak še dá“ dodala na záver. 

 

Fenomén #metoo

O kariére cez posteľ hovorí nielen Vačková. Nedávno prepukol škandál hollywoodskeho producenta Harveyho Weinsteina, ktorý počas 30 rokov sexuálne obťažoval najmenej osem žien. Medzi nimi boli aj známe herečky. Hneď na to sa spustila vlna na sociálnej sieti, ktorej znakom je hashtag – MeToo (preklad: aj ja, ja tiež). Takto dávajú ženy najavo, že sa stretli so sexuálnym obťažovaním. Pridali sa k nim aj Dáda Patrasová či Alena Šeredová. Patrasová musela znásať sexuálne útoky od talianskeho režiséra. Šeredovú mal obťažovať František Ringo Čech, ktorý ju podľa jej slov žiadal o orálny sex.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Roman Wesserle

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Andorra
Extrémny bič na cudzincov: Za neovládanie jazyka dostanú pokutu!
Eva si mala sama zobrať život.
Foto
Krásnu Evu († 22) našli doma obesenú: Smutný nález pri tele! Čo sa dialo pred jej smrťou?
vojak
„Zmrazí“ sa vojna na Ukrajine? Exminister varuje, môže to mať katastrofálne následky!
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?
Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.
Grécky premiér s týmto Ukrajine nepomôže: Nezaberie ani nátlak! O čo ide?
Bratislava (ilustračné foto)
Váš Tip
Bratislava má ďalšiu národnú kultúrnu pamiatku: Je ňou TENTO chátrajúci objekt! Mesto ho plánuje obnoviť
A shot of a young woman standing outdoors with her arms outstretched
Po 10 dňoch prichádza ZMENA: Takéto počasie si pre nás prichystal víkend!
Na archívnej snímke z 8. júla 2018 osobný vlak, ktorý sa vykoľajil v provincii Tekirdag,
Hrozivá nehoda vlaku po sebe zanechala 25 mŕtvych: Dočkajú sa pozostalí spravodlivosti?!
Na archívnej snímke z 12. mája 1986 helikoptéra  rozprašuje chemikálie na elimináciu radiácie.
Výbuch v atómovej elektrárni v Černobyle navždy zmenil svet: Tieto chyby sa už nikdy nesmú opakovať
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj mal na linke významných mužov USA: Okrem vďaky nezabudol ani na dôležitú výzvu
"Gera, Germany - September 29, 2012: empty banana cardboard boxes on a pile. Rest of a fleamarket. In this boxes were books for a fleamarket and now they are empty and on a pile for waste."
V prepravkách s banánmi objavili šokujúci náklad: Zamestnancom supermarketov takmer oči vypadli!
Ilustračné foto
Kyjev získa obrovskú podporu: Krajina sa rozhodla zvýšiť sumu na vojenskú pomoc