Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.09.2017 08:25 | PR články

Na hradnom kopci vyrastá LifePark

Už letmý pohľad aj náhodnému návštevníkovi Bratislavy napovie, že trh s novostavbami určenými na bývanie zažíva v hlavnom meste nebývalý boom.

Ulice mesta, príjazdové cesty i obchvat sú posiate reklamnými plochami, ktoré ponúkajú na predaj exkluzívne bývanie. Developeri sa priam predbiehajú vo vyzdvihovaní benefitov svojich –projektov. Lukratívne bývanie, štandard na vysokej úrovni, prestížne miesto, výnimočná poloha, moderné, funkčné, pokojná lokalita... To sú iba niektoré z prívlastkov, ktorými sa billboardy len tak hemžia.

Otvoriť galériu
Na svoje si iste prídu developeri, banky, ktoré poskytujú hypotekárne úvery, realitné kancelárie i stavebné firmy. A čo človek, ktorý si vyberá optimálne bývanie? O toho tu predsa ide najviac. Ako sa v tejto spleti ponúk vyznať a rozhodnúť sa naozaj správne a najmä bez rizika?

Mnoho bytov sa v súčasnosti ponúka len z papiera, keď domy ešte nestoja. Je takýto nákup väčším rizikom? Pri rezervácii bytov v ešte v nepostavených projektoch by si mal kupujúci pred podpisom rezervačnej zmluvy preveriť históriu a referencie developera. Okrem toho je vhodné preveriť si tiež vlastnícke právo developera k stavebným pozemkom, existenciu stavebného povolenia na projekt, ako aj spôsob financovania projektu,“ radí autor článku „Venujte pozornosť rezervačnej zmluve“ v Hospodárskych novinách.

Otvoriť galériu
V tejto súvislosti spomeňme, že v jednej z najlukratívnejších lokalít Bratislavy, priamo na hradnom kopci, vyrastá nový rezidenčný projekt - LifePark Residence. Je jedinečný nielen polohou a svojim charakterom, ale najmä tým, že jeho realizáciu komplexne zastrešuje jediný subjekt - spoločnosť STRABAG Pozemné a inžinierske staviteľstvo s.r.o.. Ako investor, realizátor výstavby i priamy predajca. Navyše pre svojich klientov zabezpečí aj kompletný servis nehnuteľnosti počas celej záručnej doby. Táto skutočnosť a renomé medzinárodne uznávanej značky STRABAG dáva budúcim obyvateľom nového bytového a rodinného domu na Drotárskej ceste istotu a záruky, že rozhodnutie zabezpečiť si nehnuteľnosť práve v tomto objekte je správne a bez rizika.

Dodajme, že medzi nesporné výhody bývania v LifePark Residence patrí komorné prostredie (budete mať na vašom poschodí maximálne jedného – dvoch susedov). Komfort obyvateľov dozaista zvýši aj fakt, že na Drotárskej ceste už nie je priestor pre ďalšiu výstavbu a samotná cesta je málo frekventovaná. Budúci rezidenti si tak môžu naplno užívať priestranný balkón s terasou napríklad napríklad aj na spoločné stolovanie či posedenia s rodinou. Dostatok garážových státí, ktorý v dnešných časoch nebýva samozrejmosťou, ocení hádam každý. Benefity LifePark Residence podčiarkuje množstvo zelene a skutočnosť, že objekt je situovaný v bezprostrednej blízkosti Horského parku.

Otvoriť galériu

V radovej zástavbe je k dispozícii už iba posledný byt vo výmere viac ako 140 metrov štvorcových. O úspešnosti projektu svedčí aj to, že z devätnástich bytov v bytovom dome predal investor už trinásť. Príležitosť získať atraktívne bývanie v exkluzívnej lokalite má tak už len posledných sedem záujemcov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Elle sa živí ako morská víla.
Foto
Kráľovský plat sexi morskej víly: Za jej služby sú ochotní zaplatiť astronomické sumy
Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny
Ilustračné foto
Opitý turista vystrájal na ceste, zachytilo ho auto: Zaujímavé, čo mu malo zachrániť život
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka