Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.09.2017 13:57 | Správy | Kultúra

Jesenná bitka o diváka sa začína: Televízie chystajú overené projekty aj úplné novinky!

Už tradične predstavuje obdobie od septembra až do konca roka televízne hody. Najmä Markíza s Jojkou sa pretekajú v ponúkaní čo najlákavejších noviniek z vlastnej tvorby a divák v niektoré dni nevie, čomu dá prednosť.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Toto sú zbrane, ktorými televízie už čoskoro zaútočia!

 

Markíza obnovila Let’s Dance

Let’s Dance

Otvoriť galériu

Markíza začína zostra, a to šiestou sériou svojho niekdajšieho veľkého hitu. Režisérsky dohľad nad tanečnou šou má tentoraz Pepe Majeský, ktorý vystriedal Petra Núňeza a televízii sa podarilo medzi súťažiacich prilákať mnohé veľké hviezdy. Na parkete sa ukážu Daniela Hantuchová, Petra Vajdová, Silvia Lakatošová, Braňo Deák či Vladimír Kobielsky, pričom spolu bude tancovať až jedenásť celebrít. Do poroty sa vrátia Ján Ďurovčík, Tatiana Drexler a Zuzana Fialová, prázdne miesto po nebohom Jozefovi Bednárikovi obsadí Petr Horáček. No a šou bude znamenať návrat moderátorskej dvojice Martin Pyco Rausch - Adela Banášová!

Štart: 3. septembra

Kde: Markíza

Horná Dolná

Po nekonečnej sérii repríz sa komediálny hit opäť dočká aj nových častí odohrávajúcich sa v dobre známom dedinskom prostredí, kde našli svoj domov dnes už zľudovené postavy.

Štart: 4. septembra

Kde: Markíza

Extrémne premeny Slovensko

Otvoriť galériu
Extrémne premeny Slovensko.
Zdroj: TV Markíza

Prvýkrát robila Markíza nábor do tohto programu pred štyrmi rokmi a teraz s ním konečne vyrukuje pred diváka. Jeho realizácia bola veľmi zdĺhavá najmä pre to, že nejde o rýchle chudnutie, ale o poctivú prácu všetkých zúčastnených. Súčasťou slovenskej verzie bude aj hviezdny tréner z originálnej verzie Extreme Makeover, Chris Powell.

Štart: 5. septembra

Kde: Markíza

Nikto nie je dokonalý

Po letnej pauze sa na obrazovky vracia aj dlhoročný hit Jednotky, ktorý vlani prešiel na TV JOJ. Viac informácií zrejme nie je treba...

Štart: 12. septembra

Kde: JOJ

Nebezpečné vzťahy

Inscenovanú talkshow s vyhrotenými príbehmi moderuje televízny navrátilec Pavol Chovanec. Ide o adaptáciu formátu, ktorú možno niektorí diváci poznajú z TV Barrandov. Riešia sa v nej najrôznejšie konflikty, partnerské, susedské či pracovné a podobne ako v prípade jojkárskej Súdnej siene hrajú jednotlivé roly najatí účinkujúci.

Štart: 5. septembra

Kde: Markíza

Super Karaoke

Otvoriť galériu
Super Karaoke.
Zdroj: TV Markíza

Svetový hit Carpool Karaoke komika a moderátora Jamesa Cordena dostal slovenskú verziu. Princíp je jednoduchý, moderátor rozváža v aute známych spevákov a spolu s nimi nôti ich najväčšie hity. Sprievodcom programu bude Sväťo Malachovský a jeho hosťami napríklad Maťo Ďurinda, Helena Vondráčková či Celeste Buckingham.

Štart: 13. september

Kde: JOJ

Pevnosť Boyard

Otvoriť galériu
Pevnosť Boyard.
Zdroj: TV Markíza

Vlani vrátila českému divákovi kultovú Pevnosť Boyard Prima, teraz ide na Slovensku urobiť rovnaký pokus Markíza. Nakrútila celkovo desať epizód, ktoré budú moderovať Martin Nikodým s Dianou Hágerovou, otcom Furasom sa prekvapivo stal niekdajší sprievodca kvízom Pokušenie Michal Ďuriš a potiť krv v náročných súťažiach budú napríklad Martin Mňahončák, Barbora Švidraňová, Patrik Vyskočil či Tomáš Bezdeda.

Štart: 6. septembra

Kde: Markíza

Naši

Trampoty dvojice rodičov s triom synov budú pokračovať už v tretej sérii. Komediálny seriál Naši získal veľkú divácku základňu hneď po svojom štarte a bude zaujímavé sledovať, či sú naň Slováci stále zvedaví.

Štart: 6. septembra

Kde: JOJ

Rex

Otvoriť galériu

Bude to seriálový hit jesene? Markíza sa rozhodla natočiť slovenskú verziu kedysi veľmi úspešného rakúsko-nemecko-talianskeho seriálu Komisár Rex. Adaptovala originálne scenáre, ktoré prispôsobila súčasnej dobe, a posadila ich do prostredia Bratislavy. Hlavného vyšetrovateľa hrá Juraj Bača, v ďalších úlohách uvidíte Lukáša Latináka, Gregora Hološku či Vladimíra Jedľovského.

Štart: 7. septembra

Kde: Markíza

Jojka vyskúša bláznivú zoznamku

Take Me Out

Otvoriť galériu

Veľká úprimnosť aktérov a množstvo pikantných momentov. Taká je zoznamka Take Me Out v zahraničí a bude zaujímavé sledovať, ako sa podarila jej slovenská verzia, ktorej výrobu mal na starosti režisér Tomáš Eibner. Ťažiskový formát jesene na JOJ budú moderovať Milan Junior Zimnýkoval a Jakub Prachař, no hlavnými hviezdami sa stanú desiatky zoznámeniachtivých dievčat a mladých mužov zo Slovenska i z Česka, keďže Jojka bude šou vysielať spolu s Primou. A ako to bude vyzerať? Tridsiatka žien si má vybrať partnera na rande. Súťažiace budú mať k dispozícii len krátky pohľad na to, aby sa rozhodli, či budú prihlásení chlapi v šou pokračovať. Čím dlhšie muž v súťaži vydrží, tým viac sa o ňom ženy dozvedia, potom sa však karty vymenia a muž, ktorý ostane ako posledný, si bude musieť vybrať svoju vyvolenú spomedzi žien, ktoré oňho prejavili záujem.

Štart: 5. septembra

Kde: JOJ

Farma

Chýbať nebude ani v poradí deviata séria reality show Farma, ktorá tentoraz odštartuje až vo večerných hodinách o 22.10.

Štart: 7. septembra

Kde: Markíza

Milujem Slovensko

Nevedeli ste sa dočkať premiér? Dlhodobo najsilnejšia značka na poli zábavy sa vracia počas piatkových večerov a spolu s ňou aj osvedčená zostava Adela Banášová, Dano Dangl a Martin Nikodým.

Štart: 8. septembra

Kde: Jednotka

Záhady tela

Pred letnou sezónou našla Jednotka ďalší zo stabilných pilierov svojej štruktúry. Po dočasnom nasadzovaní repríz však bude súťažno-zábavná šou moderovaná Mariánom Miezgom pokračovať premiérovými časťami.

Štart: 9. septembra

Kde: Jednotka

Súmrak bossov

Na obrazovky sa dostane druhá séria Mafiánov, tentoraz pod názvom Súmrak bossov. 12-dielny dokumentárny cyklus o fungovaní organizovaného zločinu a najmä o jeho prieniku do všetkých sfér nášho života, sa výraznejším spôsobom zameria aj na vyšetrovateľov či prokurátorov. Tí nám sprostredkujú svoj pohľad na to obdobie, na zločincov, ale aj na politické prostredie.

Štart: 21. septembra

Kde: Jednotka

Hotel

Otvoriť galériu
Hotel.
Zdroj: tv joj

Zdá sa, že romanticko-komediálny seriál Hotel by sa mal konečne dostať na obrazovky, hoci o jeho nasadení sa špekulovalo už vlani. Odohráva sa v prostredí kaštieľov v Budmericiach a Tomášove. Dej sa začína v čase príprav hlavnej hrdinky Doroty na svadbu, z ktorej nakoniec nič nebude, keďže príde na to, že ju jej snúbenec len využíva a podvádza. V hlavných úlohách uvidíte Mila Kráľa, Juraja Ďurdiaka či Zuzanu Kronerovú.

Štart: nie je známe

Kde: JOJ

Za sklom 2

Otvoriť galériu
Za sklom 2.
Zdroj: tv joj

Vlani na jeseň vypustila Jojka prvú sériu, teraz má do vysielania pripravenú druhú. Kriminálny seriál v hlavných úlohách s Jánom Koleníkom a Tomášom Maštalírom síce netrhal rekordy sledovanosti, no mnoho divákov ocenilo jeho kvalitné spracovanie.

Štart: nie je známe

Kde: JOJ

Kuchyňa

Komediálny seriál z prostredia reštauračnej kuchyne nakrútil režisér Jakub Kroner už vlani, no jeho presné nasadenie stále nie je známe. Námet seriálu je požičaný zo zahraničia. Tentoraz ako predloha poslúžil úspešný ruský originál, ktorý Markíza premiestnila do Nízkych Tatier. Hrajú: Juraj Kemka, Monika Hilmerová, Martin Dejdar, Lukáš Latinák...

Štart: nie je známe

Kde: Markíza

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Peter Derňár, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?