Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.08.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Mária Čírová prehovorila, ako prežila veľký deň: Intímna spoveď nevesty

Po deviatich rokoch spoločného života si konečne povedali vytúžené áno. Speváčka Mária Čírová (28) sa uplynulú sobotu vydala za hudobného producenta Mariána Kachúta (43), s ktorým má dve deti.

Exkluzívne pre Nový Čas víkend opísala najosobnejšie pocity a detaily svojho vysnívaného dňa.

Mária a Marián patria k najstabilnejším párom slovenského šoubiznisu. Napriek pätnásťročnému vekovému rozdielu žijú dlhé roky usporiadaným rodinným životom. Z ich veľkej lásky sa narodili aj dve deti, syn Hugo (7) a dcéra Zoe (5).

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Ako teda očami Márie prebiehal svadobný deň?

„Bol to náš deň a oslava našej rodiny. Cítila som sa veľmi dobre, prežili sme si ho bez stresu. Dnes, dva dni po svadbe viem, že to bol najkrajší deň v našich životoch. Výzdoba, kvety, ľudia a to, že pri nás boli tí najbližší, to je niečo neopísateľné. Nikdy sme si nemysleli, že to budeme až takto intenzívne prežívať. Všade vládla od začiatku do konca úžasná pozitívna energia.“ Mária má pocit, že preplakala azda celý deň.

 

„Keď som videla svoje krásne družičky a 20 malých detí rovnako oblečených, môjho ocina, ako ma čakal, a čo všetko mi povedal, bola som dojatá. Snažila som sa sústrediť na každú jednu minútu, aby som bola prítomná v tom danom okamihu, aj keď viem, že to sa úplne nedá. Za ten deň sme prežili toľko vnemov, stále prichádzali nové zážitky, emócie, prekvapenia, že už sa tešíme na fotky, aby sme si to znova oživili,“ spomína speváčka, ako si so svojím už manželom povedali áno v meste pod Zoborom. „Nitru a tento hotel sme si vybrali preto, že tam často koncertujeme a je tam pre nás veľmi dobrá energia. Vždy, keď tam prespávame, cítime sa ako na dovolenke, celé to tam dýcha provensalským štýlom. V decembri, keď sme tam po našom vianočnom koncerte balili aparatúru, a uvidela som vysvietenú panorámu mesta, sme si obaja povedali, že keď sa raz zoberieme, tak práve tu.“

Otvoriť galériu
Nevesta Mária Čírová
Zdroj: Pretty Photography

Ako našla šaty

So svadobnými šatami, v ktorých Mária zažiarila, to bol od začiatku veľmi zaujímavý príbeh. „Pred rokom sa mi ženil brat, tak sme s jeho nastávajúcou išli do Trenčína vyberať šaty. Keď už všetko vyskúšala, majiteľka Majka Miklánková sa ma spýtala a ty, Maruška, kedy sa vydáš? Na čo som jej odpovedala, že keď nájdem šaty. Chcela vedieť, ako by mali vyzerať. Povedala som, že si ich dám ušiť u Ferka Mikloška, Janky Pištejovej alebo Róberta Bartolena, pretože sú pre mňa top. Mala som predstavu s dlhým rukávom ku krku, obtiahnuté. Chcela som byť nevesta na starý štýl. Mamina objavila náušnice po babičke, ktorá zomrela, keď som mala 3 roky, a tie som chcela na sebe mať. Majka otvorila katalóg na rok 2017 a ukáže na obrázok, tieto? Odpadla som a povedala - áno, to sú ony! Koniec príbehu. Šaty som našla vysnívané a aj keď sa ma potom kamarátky o pol roka spýtali, či som si to nerozmyslela, na iné som sa ani nepozrela. Chcela som byť na svadbe pre mojich blízkych obyčajnou Máriou, akú ma poznajú odmalička, a nie speváčkou.“

Sobášil ich primátor

"Samotný obrad bol jedinečný, lebo tam boli iba naši najbližší. Máme veľké rodiny, obaja pochádzame zo štyroch súrodencov, ktorí už majú svoje deti. Zaprialo nám aj počasie, zatiahla sa obloha a bolo to chvíľku dramatické, vyzeralo to, že príde búrka, začalo aj popŕchať. My sme sa s Maroškom na seba pozerali a usmievali, že toto je to najlepšie počasie. Boli sme dosť naobliekaní, takže ak by bolo 35 stupňov, neviem, ako by to dopadlo. (smiech) Sobášil nás primátor mesta Nitra Jozef Dvonč, ktorý si pripravil krásny osobný príhovor.

Otvoriť galériu
Celú svadbu si užili aj obe detičky Kachútovcov. „Boli veľmi šťastné, všetko si užívali, bola som pre nich skutočná princezná ako z rozprávky. Zoe počas celého obradu držala závoj, Hugi stál hrdo pri nás. Deti sú našou súčasťou a vôbec sme ich z toho celého nechceli vylúčiť. Bola to predsa oslava nás štyroch. Zábava bola vynikajúca, teraz mám pocit, že sme boli stále na parkete a na naše veľké prekvapenie náš syn s nami vydržal do 4. hodiny ráno,“ hovorí šťastná Mária.

„Zažili sme veľa prekvapení a jedno z najväčších bolo vystúpenie skvelého kúzelníka Jožka Talostana. To si užili deti aj dospelí. Kamarátky nám pripravili aj tradičné čepčenie v krojoch. Ako tínedžerka som takto spríjemňovala svadby mnohým, tak mi to chceli vrátiť.“

Myslí si speváčka, že svadbou sa niečo v ich vzťahu zmení? „Sme radi, že sme si svadbu prežili, síce často sa hovorí, že to je iba papier, ale pre nás to bola oslava nášho vzťahu. Nemáme pocit, že sa niečo nové začína, skôr chceme, aby to krásne, čo sme si vybudovali za 9 rokov, stále pokračovalo. Je úžasné, že sme si po toľkých rokoch potvrdili rozhodnutie, ktoré sme urobili na začiatku nášho vzťahu. Zasnúbili sme sa asi mesiac po tom, čo sme spolu začali randiť. U nás to všetko malo rýchly spád, prišlo prvé dieťa, potom druhé a popri tom sme mali kopec pracovných povinností. Nechceli sme sa zobrať narýchlo ako väčšina párov, keď zistia, že čakajú dieťatko. Svadbu sme si chceli užiť a naplno prežiť, čiže ne­chcela som na svadbe prebaľovať, dojčiť alebo každú chvíľu uspávať bábätko. Tento rok to prišlo veľmi spontánne a aj deti už boli dosť veľké. Keďže Hugi už chodí do školy, chceli sme mať svadbu počas letných prázdnin. Väčšinu vecí sme zorganizovali za posledné dva mesiace.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny
Ilustračné foto
Opitý turista vystrájal na ceste, zachytilo ho auto: Zaujímavé, čo mu malo zachrániť život
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj