Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.08.2017 13:01 | Prominenti | Domáci Prominenti

Misska Sándorová v obrovskom strachu z rakoviny: Nález na ženských orgánoch a vážna operácia!

Za úsmevom Miss Slovensko 2004 Márie Sándorovej (33) sa skrýva veľké trápenie a strach z onkologického ochorenia.

Mama dvoch krásnych detí Mariah (10) a Maxima (7) musela tento rok čeliť nielen rozvodu so známym hokejovým útočníkom a viacnásobným reprezentantom Martinom Bartekom (37), ale aj vážnym zdravotným problémom. Ťažkosti dohnali príťažlivú Máriu až do nemocnice, kde podstúpila operáciu s neistým výsledkom.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Sándorová, ktorá pochádza z východoslovenskej Čane a dnes žije v Česku, získala korunku krásy v roku 2004. Čerstvú Miss Slovensko si vyhliadol známy hokejista Martin Bartek a dvojica sa spolu zosobášila. Manželstvo, v ktorom sa narodila dcéra Mariah a syn Maxim, však nevydržalo a pár tento rok definitívne rozviedli. Tým však ťažkosti krásnej Márie ani zďaleka neskončili.

Podľa informácií Nového Času totiž doľahli na krásku jej problémy v súkromí a podpísali sa pod jej zdravotný stav. „Mária sa vlani necítila dobre a vyhľadala lekára. Našiel jej nálezy na ženských veciach a nariadil operáciu,“ dozvedeli sme sa od človeka blízkeho Sándorovej. Nový Čas kontaktoval missku, ktorá svoje ťažkosti priznala. „Áno, je to pravda. V apríli som podstúpila vážnu operáciu a nálezy museli ísť na rozbor,“ povedala dvojnásobná mamička, pre ktorú nastalo obdobie neistoty a veľkého strachu. Kráska totiž žije najmä pre svoje deti a rodinu a čierny scenár by bol pre ňu drsnou ranou od života.

Otvoriť galériu

Život vo veľkom strachu

Výsledky z histológie boli pre ňu veľkým vykúpením, ale zároveň aj zdvihnutím varovného prsta napriek tomu, že nálezy neboli zhubné. „Našťastie sa nepotvrdilo onko­logické ochorenie. Testy vyšli negatívne, takže pre mňa je smerodajné toto zistenie,“ uviedla s povzdychom Mária. „Hlavné je teraz myslieť pozitívne, aby sa to už nevrátilo,“ zamyslela sa Sándorová, ktorá sa okrem príležitostného modelingu venuje manažovaniu hotela a dvoch reštaurácií v Liberci. „Vedel som o Máriiných problémoch a aj vzhľadom na moje nedávne zdravotné ťažkosti som jej odporučil viac selektovať starosti a užívať si život, oddychovať,“ povedal Novému Času misskin „objaviteľ“ a dlhoročný rodinný kamarát Jozef Oklamčák.

 

Porazila Verešovú

- Mária vyhrala Miss Slovensko v roku 2004. Nafotila niekoľko modelingových kampaní. V nedávnom internetovom hlasovaní na stránke Jozefa Oklamčáka sa pri príležitosti 25. výročia založenia súťaže krásy stala najsympatickejšou misskou zo všetkých kráľovien krásy a vo finále porazila aj Andreu Verešovú.

Stres spôsobuje choroby

Etela Janeková, internistka

- Dlhodobé starosti vyúsťujú do psychických problémov. Z nich vychádzajú somatické problémy, ako napríklad vysoký krvný tlak, zvýšený cholesterol a ochorenie srdca. Vznikajú teda i ischemické problémy. Dlhobobé psychické ťažkosti, trápenie môžu narušiť homeostázy v organizme a sú jedným z dôvodov vzniku onkologických ťažkostí.

 

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi