Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.07.2017 11:02 | Prominenti | Domáci Prominenti

Snúbenci Kleinová a Nejedlý prezradili detaily ich veľkého dňa: Svadba bez kňaza!

Svadobné zvony im budú biť už o dva mesiace! Markizáčka Danica Kleinová (45) a šéf hasičov Alexander Nejedlý (52) si povedia svoje áno v septembri.

Podľa informácií Nového Času išlo o spontánne rozhodnutie dvojice, ktorá sa na životný krok odhodlala po dvojročnom randení. Nejedlý, ktorý sa rozviedol s úradníčkou Slávkou (54), pritom verejne pokľakol pred Danicou v máji. Na prst jej vtedy nasadil prsteň po druhýkrát, keďže snúbenci slávili svoju lásku aj pred pár mesiacmi v súkromí. Ako bude vyzerať ich deň D?

Do stavu manželského vstúpi ďalšia hviezda markizáckeho spravodajstva. Po Viktorovi Vinczem či Michalovi Kovačičovi sa pod čepiec už čoskoro dostane aj moderátorka a redaktorka Danica Kleinová. Tá je zasnúbená so šéfom hasičov Alexandrom Nejedlým a svadobné zvony im budú biť už v septembri. „Áno, máte správne informácie,“ potvrdila Novému Času tvár Prvých Televíznych novín s tým, že presný dátum i miesto obradu si zatiaľ nechajú pre seba.

Otvoriť galériu

„Chceme, aby sa naši blízki cítili dobre a užili si to. Robíme zoznam hostí, aby sme nikoho neurazili. Počítame so stovkou pozvaných,“ priznala Kleinová, podľa ktorej nešlo o unáhlené rozhodnutie. „Tá myšlienka síce v nás dozrievala dlhšie, ale rozhodli sme sa spontánne len pred pár týždňami. September sme si zvolili preto, lebo už nie je teplo, ale nie je ani zima,“ uviedla Danica, ktorá svoje áno v kostole nepovie. „Nie som pokrstená,“ povedala nám.

 

Prvý hasič v krajine, ktorý pred dvomi rokmi definitívne ukončil dlhoročné manželstvo s úradníčkou Slávkou, sa na repete teší. „Už máme svoj vek, nepotrebujeme žiadne okázalosti. Bude to jednoduchý obrad a hosťom dáme polievku i rezne,“ zavtipkoval Nejedlý. „Našu lásku, dôveru a spolupatričnosť oslávime s najbližšími. Budeme veľmi radi, keď okrem kolegov a kamarátov sa na tejto oslav zúčastní celá rodina vrátane mojej dcéry Michaely z prvého manželstva,“ dodal Alexander. Ten nedávno priznal, že dve ženy jeho života si k sebe stále hľadajú cestu. „Ony nemajú žiadny vzťah a myslím si, že zatiaľ sa žiadny vzťah ani nebuduje,“ opísal Nejedlý situáciu medzi nastávajúcou ženou a dcérou.

Zásnuby na dvakrát

Šéf hasičov sa rozhodol urobiť romantické gesto ešte 15. mája v talkshow Mariana Lechana v divadle v Martine. „Povedala som áno, pretože Alexander je čestný muž, s ktorým sa máme veľmi radi, a som rada, že som ho stretla,“ uviedla vtedy Kleinová. „Bolo to potvrdenie našej lásky,“ pousmial sa Nejedlý, ktorý prsteň svojej vyvolenej dal dvakrát. „Danica na pódiu sňala prsteň a Alexander jej ho vzápätí dal na prst,“ opísal dojímavú situáciu návštevník divadla.

Dvojica má totiž za sebou už malé zásnuby, ktoré absolvovala v súkromí pred niekoľkými mesiacmi. Práve vtedy venoval hviezde spravodajstva žiarivý briliant. Danicine slová po prevalení vzťahu s Nejedlým spred dvoch rokov sa tak o pár týždňov naplnia. „Srdcu nerozkážete. Je to človek, s ktorým sa oplatí zostarnúť,“ vyhlásila vtedy Kleinová.

Obrad podľa Danice

  • stovka pozvaných hostí
  • obrad nebude v kostole
  • svedčiť budú ľudia z rodiny
  • sobáš bude bez družičiek
  • nevesta bude mať elegantné šaty „netortového“ typu
  • v menu bude prevládať slovenská klasika
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas, Naja

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Rodina Brodekovcov vytvorila v USA veľký biznis
Foto
Klan Brodekovcov dal svetu vynález, ktorý používame dodnes! Zachráni sa rodný dom šikovných Slovákov?
(ilustračné foto)
Keď sa z vyrážky vykľuje RAKOVINA: Ak pupienok vyzerá TAKTO, musíte konať!
Kate v marci priznala, že jej diagnostikovali rakovinu.
Blízka princeznej Kate po PRVÝKRÁT prelomila mlčanie: Je to naozaj ZLÉ
Developer zdemoloval pamätihodnosť Bratislavy.
Foto
Bratislava prišla o kus histórie: Vzácnosť prežila obe svetové vojny, teraz je fuč! Komu hrozí pokuta?
Foto
USA 18 – Slovensko 18 ONLINE: Vybojujú naši mladíci senzačný postup do finále?
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko tvrdí, že NATO sa pripravuje na konflikt: TOTO má byť DÔKAZ!
Nevideli ste tohto muža?
Zobral si bicykel a NEZAPLATIL: Polícia prosí o pomoc! Nevideli ste tohto muža?
Vozidlo Záchrannej zdravotnej služby.
Elektrikára († 38) pri Žarnovici zasiahol prúd! Muž ostal visieť na stĺpe
Rodičia dievčatku neverili dlhé mesiace.
Dieťatko fňukalo, že má v izbe strašidlá: Rodičia neverili, potom ostali v úplnom ŠOKU
(ilustračné foto).
Neďaleko Paríža došlo k streľbe: Hlásia zranených aj mŕtveho
Generál Štefánik
Politici si pripomenuli výročie smrti generála Štefánika: Pozrite sa, čo si o ňom jednotliví politici myslia
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Turisti na Muráni sa môžu tešiť: Aha, ako sa najnovšie dostanú k obľúbeným sysľom!