Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.04.2017 09:04 | Správy | Domáce správy

Obľúbená súťaž Nového Času je späť, nenechajte si ujsť sobotné číslo: Hrajte o nové autá, ročné platy a denné výhry!

Denné výhry, ročný plat či skvelé autá. Nový Čas od soboty rozbieha každoročnú jarnú kupónovú hru.

A o tom, že sa v nej skutočne môžete nabaliť do prasknutia, svedčia aj výhry, ktoré má každý čitateľ šancu získať. Hrá sa o tri nové autá Kia Rio, rozprávkový ročný plat 10 800 eur a denné výhry v hodnote 900 eur. Dokopy tak rozdáme ceny v celkovej hodnote 65 000 eur! Nezabudnite si už v sobotu vystrihnúť a nalepiť prvý kupón. 

Kupónová hra „Nabaľte sa do prasknutia“ bude trvať od soboty 22. apríla do nedele 21. mája. Už dnes nájdete vo víkendovej prílohe Nového Času modrú hraciu kartu a na strane 5 prvý kupón. Ten stačí vystrihnúť a nalepiť na hraciu kartu. Okrem toho už dnes máte šancu zabojovať o jednu z denných výhier. Stačí, ak pošlete SMS s unikátnym sedemmiestnym kódom na vašej karte a ste v hre. Už v nedeľu totiž vyžrebujeme prvého výhercu dennej výhry 900 eur.

Rovnako si nezabudnite kúpiť zajtra Nový Čas Nedeľa. Máte šancu získať prvého žolíka, ktorý môžete neskôr použiť v prípade, že vám jeden z kupónov bude chýbať. SMS a aj kupónmi zaplnené hracie karty sú šancou na výhru automobilu KIA RIO. To ale nie je všetko! Na jedného z vás čaká rozprávkový ročný plat v celkovej hodnote 10 800 eur! Ten bude vyžrebovaný na záver hry zo všetkých hracích kariet.

 

 

Ako hrať krok za krokom

1. ODLOŽTE SI HRACIU KARTU

Otvoriť galériu

- už dnes nájdete vo víkendovej prílohe denníka Nový Čas prvú modrú hraciu kartu. Druhá hracia karta - červená bude uverejnená o dva týždne - v sobotu 6. mája 2017.

2. VYSTRIHNITE A NALEPTE KUPÓN

Otvoriť galériu

- na str. 5 denníka Nový Čas nájdete prvý kupón. Kupóny budú v Novom Čase uverejnené denne počas celého mesiaca. Kupón vystrihnite a nalepte na prislúchajúce políčko na hracej karte. Číslo na kupóne musí zodpovedať číslu na hracej karte.

3. ZBIERAJTE ŽOLÍKY

Otvoriť galériu
ZBIERAJTE ŽOLÍKY.
Zdroj: Tivi.sk, blesk.cz

- v prípade, že si v niektoré dni zabudnete kúpiť Nový Čas a bude vám chýbať jeden alebo viacero kupónov, môžete ich nahradiť ľubovoľným množstvom žolíkov. Žolíka nájdete uverejneného každú nedeľu v Novom Čase Nedeľa.

4. ESEMESkujte A HRAJTE DENNE O 900 €

Otvoriť galériu

- na oboch hracích kartách nájdete aj unikátny kód zložený zo 7 číslic označený ako ČISLO DO SMS. Tento kód budete potrebovať na hru o dennú výhru 900 eur. Stačí ho totiž poslať na číslo 6665 SMS v tvare HRA(medzera)ČISLO DO SMS napr. HRA 1234567 a ste v hre. Každý deň (okrem pondelka) vyžrebujeme jedného výhercu 900 eur. SMS, ktoré pošlete v nedeľu, budú spolu s SMS zaslanými v pondelok zaradené do utorkového žrebovania.

5. POŠLITE ZAPLNENÚ HRACIU KARTU

Otvoriť galériu

Po vyplnení všetkých hracích plôch pošlite kartu s vašimi údajmi na adresu Ringier Axel Springer Slovakia, a. s., P. O. BOX 38, 828 51 Bratislava 24 a budete zaradený do hry o jedno z dvoch áut KIA RIO. Prvý automobil vyžrebujeme 15. 5. 2017 len z modrých hracích kariet doručených do 12. 5. 2017. Druhý automobil vyžrebujeme z červených hracích kariet 30. 5. 2017 doručených do 26. 5. 2017.

6. HRAJTE O ROČNÝ PLAT 10 800 €

Zo všetkých hracích kariet bude na záver kupónovej súťaže 30. 5. 2017 vyžrebovaný výherca skvelého ročného platu v hodnote priemernej ročnej mzdy – 10 800 eur. Do hry budú zaradené hracie karty doručené do 26. 5. 2017.

 

POZOR!

Zo všetkých zaslaných SMS na záver hry – 30. mája 2017 vyžrebujeme výhercu automobilu KIA RIO.

 

Ako zvýšiť šancu na výhru?

 hrať s modrou aj červenou hracou kartou

 kúpiť si viac Nových Časov v rodine a získať tak viac hracích kariet, zvýšite si tak šancu na výhru nového auta KIA RIO aj hlavnú výhru

 denne poslať aj viackrát SMS so špeciálnym kódom na karte - čím viac SMS, tým väčšia šanca na dennú výhru 900 eur a na tretie auto

 získať žolíky z Nového Času Nedeľa pre prípad, že vám niektorý kupón bude chýbať - ich počet je na jednej karte neobmedzený

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, nh, df

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument
Ilustračné foto
Jeden z najväčších výrobcov sladkostí čelí škandálu: Ako to je s pridávaním cukru naozaj?!
Policajti pomohli mužovi v núdzi.
Váš Tip
Mužovi z Trnavy išlo o život, nikto nevedel, kde ho hľadať: Pomoc v hodine dvanástej!
(ilustračné foto).
Europol rozbil veľký gang, ktorý kradol vzácne knihy: Pozrite sa, ako to mali vymyslené