Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.04.2017 14:46 | Šport | Hokej

Poznáme pravdu! Stratený hokejista prehovoril: Čo sa stalo naozaj?

Bol na výlete v Prahe a zatiaľ ho tu všetci hľadali! Stratený slovenský hokejista Dominik Jendroľ (22) sa po takmer dvoch dňoch našiel.

Bývalý hokejový reprezentant vystrašil svojim zmiznutím celé Slovensko. Najväčší strach o neho mali rodičia, spoluhráči a kamaráti, ktorí po ňom intenzívne pátrali. Mladý športovec sa nakoniec našiel u susedov v stovežatej.

Dvadsaťdvaročný obranca Dominik ešte v utorok nastúpil v drese Detvy v Trenčíne na súboj o udržanie sa v najvyššej hokejovej súťaži. Následne vo štvrtok akoby sa pod ním zľahla zem. Naposledy ho videli jeho spoluhráči o ôsmej ráno na raňajkách v detvianskej pizzérii Margerita, no odvtedy ho už nebolo. Nikomu sa takmer dva dni neozval a mobil mal vypnutý. Jeho zúfalí priatelia ho hľadali aj cez sociálnu sieť, aby sa okamžite ozvali tí, čo Dominika videli.

"Ak niekto videl alebo bol v kontakte vo štvrtok večer alebo v piatok v Detve, Zvolene, Banskej Bystrici, Martine alebo hocikde inde s naším spoluhráčom Dominikom Jendroľom, dajte prosím vedieť,“ písalo sa vo výzve. V piatok večer dokonca po Jendroľovi začala oficiálne pátra aj polícia. Kolovali informácie, že mladý hokejista bol naposledy na diskotéky v Martine, alebo sa pobil vo Vrútkach. Nič z toho však napokon nebola pravda. Športovec sa našiel živý a zdravý v Prahe.

„V Detve som nastúpil na autobus do Banskej Bystrice a odtiaľ som išiel do Prahy. Bol som s jednou priateľkou. Vybil sa mi mobil a ja som nemal so sebou nabíjačku,“ objasňuje Dominik, ktorý v hoteli v Detve nechal všetky svoje veci a vybral sa na výlet do hlavného mesta našich susedov. Hokejový obranca vôbec netušil, že zatiaľ sa na Slovensku rozbehla po ňom veľká pátračka.

 

„V noci z piatka na sobotu som si požičal nabíjačku na mobil a keď som ho zapol, skoro vybuchol. Mal som množstvo neprijatých hovorov a správ. Vtedy som zistil, že je zle a že ma všetci hľadajú,“ hovorí mladík, ktorý sa ako s prvými skontaktoval so svojimi spoluhráčmi. „Mrzí ma, že som vystrašil svoju rodinu, spoluhráčov a kamarátov. Nečakal som, že ma bude hľadať skoro celé Slovensko,“ kajá sa Dominik, ktorý sa už nachádza doma v Námestove.

Podľa informácií Nového Času sa z Prahy dostal do Bratislavy stopom a odtiaľ išiel autobusom domov, kde dostal od rodičov aj hubovej polievky. „Tak vyhrešili ma, ale myslím, že sú radi, že som živý a zdravý. Nabudúce už toto určite neurobím,“ tvrdí bronzový medailista z majstrovstiev sveta juniorov, ktorý sa teraz musí prihlásiť na polícii, aby zrušili jeho nezvestnosť.  

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Denisa Horváthová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Ilustračné foto
Dráma v Humennom: Muž napadol staršiu ženu! Neuveríte, ako zareagovala
Francúzsky prezident Emmanuel Macron a šéf Kremľa Vladimir Putin
Francúzsko sa búri: Vážne obvinenia voči Rusku! O TOTO sa má snažiť
(ilustračné foto)
Ženu podvodníci pripravili o vyše 18-tisíc eur: Stať sa to môže aj vám! Na TOTO so dávajte pozor
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Plánovaný ATENTÁT na Zelenského: Odhalili sieť agentov, ktorí mali chystať desivý čin! Je za tým Rusko?
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Foto
Premiér by chcel rozvíjať vzájomnú spoluprácu s TOUTO krajinou! Aha, koho pozval na Slovensko
Minister obrany Robert Kaliňák
Robert Kaliňák vyzdvihol vysokú úroveň ťažkého a obranného priemyslu SR: Ide o lákadlo pre mnohé krajiny
(ilustračné foto).
Záchranná akcia lode prevážajúcej ukrajinský tovar: Zablokovala dôležitý prieplav!
Kráľ Karol III. bojuje s rakovinou.
Obrovská RANA pre chorého kráľa: TOTO si vo svojom stave nezaslúžil! Môže mu to priťažiť
European Union flags in front of the Berlaymont building (European commission) in Brussels, Belgium.
Rušné chvíle v Bruseli: Polícia prehľadala kancelárie europoslanca, kto mal donášať tajné informácie?
ilustračné foto
Rozsah bombových hrozieb je EXTRÉMNY: Vyhrážky obdržalo takmer 1000 škôl a desiatky iných pobočiek!
ilustračné foto
Rusko v bojoch na Ukrajine nepoľavuje: Masívny útok si vyžiadal jednu obeť, ďalší sú ranení
Muža, ktorý potreboval pomoc viacerí odignorovali.
Váš Tip
Zarážajúci príbeh z Trenčína: Muž kričal o pomoc, ľudia ho obchádzali!