Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.04.2017 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zuzana Plačková na plné ústa povie, čo si myslí: Kto jej životný štýl financuje?

Kontroverznú hviezdičku z reality show Zuzanu Plačkovú (25) jedni milujú, druhí nenávidia. Ona si z toho však nič nerobí a vždy na plné ústa povie, čo si myslí.

Nás zaujímalo, ako vyzerá jej obyčajný deň. Čím sa vlastne živí, čo robí a kto jej rozhodne nie bežný životný štýl financuje?

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Otvoriť galériu

Ráno vstávam ako kedy. Nechodím do práce, a preto aj vstávanie prispôsobujem tomu, čo ma v daný deň čaká. Niekedy mávam cvičenia, ktoré bývajú ráno v Šamoríne, takže okolo pol deviatej musím byť hore. Keď vstanem, dám si raňajky. Kupujem si špeciálne kokteily pre ženy. Je to v podstate nejaký proteín, ktorý chutí ako kakao, alebo si dám smoothie. Mám svojho osobného kaderníka, pretože som veľmi lenivá na to, aby som si sama umývala vlasy, lebo za tie roky už toho bolo dosť. Keďže mám nadpojené vlasy, nebaví ma ich žehliť a sušiť. Vladko je aj môj kamarát, takže vždy spojíme príjemné s užitočným. Jednoducho ho využívam, chudáka. (smiech) Zavolám mu deň predtým, že mám hrozné vlasy, či môžem prísť. Aj keď má veľa práce, tak sa mu tam votriem. Týmto sa mu chcem ospravedlniť. Neplatím mu, ale kompenzuje to môj manžel. Ale ako, to netuším. S vlasmi som teraz spokojná, už nebudem vymýšľať, lebo farbenie ich ničí.

 

11.00 - Líčenie

Otvoriť galériu

Keď ma čaká fotenie alebo nakrúcanie, o moju vizáž sa stará Michaela Rujáková. Tak ako ona ma nenalíči nikto. Už ma pozná, vie, čo mi svedčí, a vyzerá to vždy dokonale. Práve dnes o mne natáčali reportáž do relácie TopStar, preto som sa zverila do rúk opäť Miške.

13.00 - Konzultácia o strave

Otvoriť galériu

Do Šamorína si chodievam po špeciálnu stravu, chudnem pod dohľadom pani doktorky, vďaka ktorej som už stratila 14 kilogramov. Vždy ma zmeria, odváži a v posledných dvoch mesiacoch tu trávim asi najviac času. Je tu zariadenie, ktoré spáli viac tuku. Môžem tu cvičiť v saune, pretože chudnutie ide rýchlo, a je to viditeľné veľmi skoro. Menej cvičíte a výsledky sú väčšie. Samozrejme, strava je základ. Vynechala som cukry a sacharidy. Nejem nič, čo obsahuje cukor ani v zelenine. Jem bielkoviny, mäso a bez príloh. Upravila som jedálny lístok a netýram sa. Kedysi som nič nemohla dať do úst a pribrala som aj z vody. Pijem veľa tekutín, vynechala som sladké nápoje a pečivo. Manželovi to je jedno, či som chudšia, alebo plnšia, hovorí, že budem aj tak najkrajšia tehotná s veľkým bruchom. Ale na dieťa sa ešte necítim, mala som ho mať predtým, než som schudla. (smiech) Chcem si postavu užiť aspoň v lete.

15.00 - Kávička s kamarátkou

Otvoriť galériu

Poobede idem väčšinou do mojej najobľúbenejšej kaviarne, kde trávim skoro každý deň. Buď sa tu stretávam s kamarátkami, alebo riešim aj rôzne pracovné stretnutia. Všetko si jednoducho organizujem tu. Aj ľudia sa mi už smejú, že si sem môžem dať nosiť aj poštu. Kaviareň je v bratislavskom nákupnom centre, takže tu pokojne môžem stráviť aj niekoľko hodín. Dá sa tu dobre najesť, takže sa tu aj naobedujem, niečo nakúpim. Milujem to tu. Inak keď som doma a mám chvíľu voľna, tak varím. Teším sa do našej novej kuchyne, že tam budem môcť vyvárať. Pripravujem hlavne zdravé jedlá. Manželovi najviac chutí rezeň a majonézový šalát. Povedal, že ho jedol už u hocikoho, ale nikto ho nevie dochutiť tak ako ja.

19.00 - Tréning

Otvoriť galériu

Tréner ma rozbil, som spotená ako prasa. Je to strašná makačka. Dostávate elektrické výboje do tela a taký 20-minútový tréning má taký efekt, ako keby ste išli štyrikrát do posilňovne. Vďaka tomu oblečeniu idete akoby nad svoj limit. Zlepšila sa mi kondička a po každom tréningu som úplne zničená. Chodievam dvakrát do týždňa a striedam to s jogou. Spevnilo sa mi celé telo. Nikdy by som neverila, že takýto „postroj“ môže pomôcť dosiahnuť vysnívanú postavu. Ale k nej mám ešte ďaleko. Žiadna žena nebude nikdy so sebou úplne spokojná.

21.00 - Domov za manželom

Otvoriť galériu

Manžel celé dni pracuje, alebo spí, a pretože sa pomaly sťahujeme, riešime spolu všetko okolo nášho nového bytu, ktorý prerábame. Chcem to mať zariadené tak, že keď k nám niekto príde, tak povie wow, toto som ešte nikde nevidel. Všetci teraz preferujú vintage štýl, ja som, naopak, zvolila úplne moderný zrkadlový nábytok, chcem to mať všetko špeciálne vyhotovené na mieru. Naše debaty sa teraz točia okolo podláh, kuchynskej linky a nábytku.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?