Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.03.2017 06:10 | Správy | Politika

Otec Natálie z Čistého dňa to už nevydržal: Spojil sa s Kollárom a urobil vážny krok!

Podáva trestné oznámenie! Okolo kontroverzného resocializačného centra Čistý deň, v ktorom malo dôjsť k zneužívaniu neplnoletej Natálie, je opäť poriadne rušno.

Jej otec podáva na riaditeľku centra Zuzanu Tománkovú Mikovú a poslanca Erika Tomáša trestné oznámenie a podľa čerstvých informácií dokonca kontaktoval Borisa Kollára. Spojil otec Natálie sily s multioteckom a šéfom opozičnej Sme rodina?

Situácia okolo resocializačného centra sídliaceho v Galante sa nie a nie upokojiť! Na jeho pôde malo dôjsť k zneužívaniu neplnoletej Natálie. Po tom, ako sa ministerstvo práce na čele s Jánom Richterom rozhodlo zariadeniu neodobrať akreditáciu, sa vyhrotená situácia okolo centra naďalej stupňovala. Na povrch vyplávala poriadne pikantná chatová komunikácia medzi šéfom parlamentnej strany Sme rodina Borisom Kollárom a chovankyňou Čistého dňa, v ktorej poslanec neplnoletú Simonu lanáril na sexuálne stretnutie.

Diktovali list Natálii?

 

S kontroverzným centrom je spájané aj meno Erika Tomáša. „V pondelok sa stretnem s právnikmi a podám na Erika Tomáša a Zuzanu Tománkovú Mikovú trestné oznámenie vo veci porušenia listového tajomstva,“ upozornil Miroslav Klučovský, otec Natálie. Jej údajné zneužitie vyšetruje polícia a celú kauzu odštartovalo. Práve Tomáš pred niekoľkými mesiacmi verejne pred médiami prečítal list napísaný Natáliou. „Chcem vám povedať, že si neprajem, aby ste uverejňovali akékoľvek informácie, moje osobné údaje a informácie o zdravotnom stave. Je to úbohé, nechutné,“ stálo v liste pôvodne adresovanom televízii JOJ.

Otvoriť galériu

Podľa otca Miroslava jeho dcéra list napísala pod nátlakom samotnej riaditeľky Čistého dňa Zuzany Tománkovej Mikovej. „Mali to už prichystané. Natálka list písala ručne, no Tománková ten list čítala, opravovala a dávala tam svoje myšlienky a hovorila: ,Toto Natálka napíš takto, a toto zase inak‘,“ tvrdí Natáliin otec.

Otvoriť galériu

Riaditeľ zariadenia Čistý deň má pre neho stručný, ale jasný odkaz: „Klame!“ V kauze Čistý deň sa to pritom trestnými oznámeniami len tak hemží. Jedným sa na Tomášovu adresu oháňala aj matka Natálie. Tento týždeň s trestným oznámením zase vyrukoval Boris Kollár, ktorého vyšetruje polícia pre komunikáciu s ďalšou dievčinou z centra, so Simonou. Šéf strany Sme rodina má v zuboch zakladateľku centra Tománkovú.

Otvoriť galériu

Telefonát Kollárovi

Otec Natálie Miroslav v piatok dokonca kontaktoval Borisa Kollára a predebatoval s ním jeho komunikáciu s neplnoletou Simonou. „V jej vetách som videl rukopis a štýl Tománkovej. Tak, ako to vtedy diktovala Natálke,“ prezradil obsah konverzácie s poslancom.

Samotný Tomáš nad trestným oznámením len krúti hlavou. „List som zverejnil na základe písomného súhlasu Natálie. Je zaujímavé, že otec zrazu spochybňuje jeho obsah a pritom ho sám ako právny zástupca dcéry podpísal,“ upozorňuje poslanec. Podľa neho je Natáliin otec ovplyvňovaný šéfom Sme rodina. „Je evidentné, čo sa deje. Boris Kollár sa v snahe zakryť svoje chlipnosti s mladistvým dievčaťom neštíti zneužiť ani tohto človeka,“ skonštatoval. Podľa Kollára by sa mal Tomáš sústrediť na interné vzťahy v resocializačnom centre. „Nech sa nehrá na pána spravodlivého a nech si posvieti radšej na to, kto tam chodil tie deti zneužívať,“ podčiarkol poslanec.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: šiš, pkn

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Slovenský reprezentant na odchode zo zámoria? Mal sa dohodnúť so slávnym klubom
Polícia SR
Obsah MAILU, ktorý spôsobil poplach na školách, ODHALENÝ: Teraz sme po celej vašej krajine!
Speváčka Monika Bagárová.
Čo sa stalo? Šokujúci krok Bagárovej: TAJOMNÉ vyhlásenie! Ľudí prosí o odpustenie
Ján Štilla (vľavo) dostal za vojnové zásluhy aj štátne vyznamenanie. Ján Mihálik má hrôzy vojny stále pred očami.
Prehovorili 100-roční veteráni z 2. svetovej vojny: Aké zverstvá sme zažili počas bojov!
Bývalý policajný funkcionár NAKA Branislav Bakoš dostal trest päť rokov väzenia.
Aktualizované
Hrozby na školách vyšetruje NAKA: Trestné stíhanie! Páchateľovi hrozí DOŽIVOTIE
Boeing 737 MAX 9 spoločnosti Alaska Airlines
Lietadlá Boeing pod drobnohľadom úradov: Viacnásobné incidenty zdvihli vlnu podozrenia!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Vladimir Putin zložil prezidentský sľub: Záverečná VETA, ktorá môže ovplyvniť celý svet!
Concept education congratulation and Graduation Ceremony. Congratulated the graduates in University during commencement,backside graduation black hats during commencement success graduates of the university,
Tragédia na promóciách: Smrteľný pád ochromil študentov! Strohé vyjadrenie univerzity
Lela Ceterová nebola so svojimi perami spokojná.
Foto
FOTO Lela Ceterová si dala opäť NAPICHAŤ pery: Drsná KRITIKA a nepochopiteľný argument blondínky
Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu.
VYHRÁŽKY už aj na východe Slovenska! Polícia zasahuje v týchto krajoch
ilustračné foto
Zazneli varovné sirény a vtom to prišlo! Hamas udrel plnou silou: O život prišli štyria vojaci
Boris Kollár (58) a matka jeho dvoch synov Artura (12) a Aarona (1) Barbora Richterová (34) sú viac ako rok vo vojne.
Vojna Kollára a Richterovej skončila: Mamička si vydupala REKORDNÉ alimenty!