Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Video

Srdcervúca rozlúčka s brutálne dobodanou Evou († 28): Posledný darček od detí bude mať už navždy pri sebe

Otec sa chce o sirôtky postarať. Desiatky trúchliacich prišli v piatok odprevadiť na poslednej ceste Evu († 28) na cintorín v Novej Bani. Pred pohrebom sa konala v kostole omša. Život mladej mamičky dvoch dcérok ukončil brutálny vrah Miroslav Štolc (50), ktorý jej v nedeľu v penzióne v Banskej Bystrici uštedril 59 rán nožom.

Na pohreb prišli jej najbližší a priatelia. Rozlúčiť sa prišiel aj otec jej dvoch dcérok. Evka (10) a Robka (9) na poslednú rozlúčku s milovanou mamičkou neprišli. Jej smrť znášajú veľmi ťažko. Úbohej žene hrala na poslednej rozlúčke pieseň od speváka Pavla Haberu Boli sme raz milovaní. Otec dvoch dcérok Róbert len ťažko hľadal slová.

„Teraz sú dcérky u mňa. Budem bojovať, aby mi ich pridelili. Chcem sa o ne starať. S novou partnerkou mám ďalšie dve deti, ale všetky spolu vychádzajú veľmi dobre. Bývame v stiesnenejších podmienkach, ale už som si dal žiadosť na byt,“ povedal Novému Času Róbert, ktorého brutálna smrť bývalej družky a mamy spoločných dcérok bolestne zasiahla. Aj keď spolu nežili, vychádzali navzájom veľmi dobre. „Komunikovali sme bez problémov. Nevedel som, že sa s ním stretáva. Keby áno, preveril by som si ho. Nie kvôli expartnerke, ale kvôli tomu, s kým trávia čas moje dcérky. A možno by to takto nedopadlo,“ zamyslel sa bývalý druh nebohej Evy.

Otvoriť galériu

Spoločná fotka ostala na zemi

Prezradil, že nechcel, aby Evka a Robka prišli na pohreb. „Ako posledný darček chceli dať mamine do truhly ich spoločnú fotku. Nebolo by to však správne, fotky živých sa nemajú dávať do zeme. Rozlúčime sa s ňou potom spolu, keď toto všetko skončí,“ dodal Róbert. Na omši pred pohrebom nebola mama nebohej Evy ani jej otec. Osamote a v tichu sa v tom čase lúčili pri truhle svojej milovanej dcéry v dome smútku.

 

„Nech si hovorí kto chce, čo chce. Bola to moja dcéra, a chcem byť s ňou čo najdlhšie. Truhla je zatvorená. Videli ju v nej iba najbližší. Chceme, aby si ju všetci zapamätali takú, aká bola predtým, nie znetvorenú,“ povedala nešťastná mama Antónia. Nad hrobom ju musel podopierať otec ich spoločnej dcéry. Ťažko to niesli aj jej súrodenci, ktorí sa objímali a plakali nad hrobom milovanej sestry.

Otvoriť galériu

Krvavá dráma sa odohrala minulú nedeľu, za dverami č. 315 v banskobystrickom penzióne, kde bola dvojica ubytovaná. Miroslav Štolc podľa polície zasadil mladej mamičke Eve až 59 rán nožom. Na polícii sa ešte v ten večer prihlásil sám. Recidivista už predtým sedel 17 rokov za vraždu inej ženy v base v Dubnici nad Váhom.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kil

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračná fotografia).
Hamas odpálil rakety na izraelské územie: Armáda hlási straty na ľudských životoch
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Jourová o novinkách na sankčnom zozname EÚ: Prekvapí vás, kto sa na ňom objavil! Má ísť o nástroj ruskej propagandy
Foto
Vémola nechápe Véghove rapídne chudnutie: Vstúpili do hry zakázané látky?
Dieťatko († 3) zomrelo v rozpálenom aute krutou smrťou: Všetko je inak, ako sa na prvý pohľad zdá
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Strašná nehoda v Česku: Vodič vyšiel na chodník a zrazil niekoľko ľudí!
Počet palestínskych obetí vojny v Pásme Gazy od 7. októbra prekročil 30.000.
Predstavitelia Hamasu odišli od rokovacieho stola: Ich kroky následne povedú na toto miesto
Veronika Rajek je známa slovenská modelka.
Krásna Slovenka prijala pozvanie od tímu F1: TAKTO rozžiarila jednu zo stajní!
Princ Harry ešte v deň korunovácie odfrčal domov do USA.
Harryho TAJOMSTVO po roku ODHALENÉ: Ako je možné, že si to nik nevšimol?
Ich cesta sa rýchlo zmenila z dovolenky snov do nočnej mory.
Odleteli na dovolenku snov, domov sa vrátila iba ona: Jej manželovi teraz hrozí 12 rokov za mrežami!
Čínsky prezident Si Ťin-pching a jeho manželka Pcheng Li-jüan mávajú na schodoch lietadla po pristátí na parížskom letisku Orly.
Foto
Čínsky prezident po dlhšom čase opäť v Európe: Vieme, čo bude kľúčovou prioritou návštevy
Macron podporil Netanjahua uprostred náročných rokovaní: Ako to vyzerá so šancami na prímerie?
stará veštica
Predpovede Baby Vangy sa začínajú NAPĹŇAŤ: Ďalšia veštba sa SPLNILA!