Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.01.2017 13:02 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Banášová si Vinczeho už nasťahovala do svojho bytu: Kto cvaká za domácnosť? Pravidlá sú jasné!

Dohodli sa na jasných pravidlách! Adela Banášová (36) a Viktor Vincze (26) sa len pár mesiacov po tom, ako sa do seba zamilovali, rozhodli pre vážny krok.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Podľa informácií Nového Času si vyhľadávaná moderátorka po šiestich mesiacoch randenia svojho zajačika nasťahovala do spálne už nastálo. Za luxusné hniezdočko však treba platiť aj účty! Lukratívna nehnuteľnosť v bratislavskom Líščom údolí totiž pri novom podnájomníkovi stojí Adelu viac peňazí. Zatiahne to ona, alebo si Vincze siahne hlbšie do peňaženky?

Adela a Viktor sa včera po niekoľkých dňoch leňošenia v Thajsku vybrali do bytu, ktorý si Banášová kúpila v roku 2007. Trojizbová nehnuteľnosť v tichej, ale lukratívnej časti Bratislavy vyšla moderátorku podľa vtedajších odhadov realitných maklérov na približne na 200 000 eur. I keď sa v Adelinom hniezdočku v minulosti sem-tam mihol expriateľ Peter Modrovský, moderátorka spoločné bývanie neriešila. Ako sa vtedy vyjadrila, potrebovala aj nejaký čas len pre seba.

O deväť rokov neskôr však láska zmenila jej postoj aj rétoriku a všetko sa zrazu zmenilo. Do svojho bytu zobrala nového „podnájomníka“, markizáka Vinczeho. Práve s ním hviezda relácií Milujem Slovensko, Chart Show a Trochu inak randí od septembra. „S Adelkou bývam v Karlovke už dlhšie,“ priznal moderátor, ktorý však len pár hodín po prílete z Ázie opäť zamieril s Adelou na letisko. 

Otvoriť galériu

Fifty-fifty?

 

Banášovú a Vinczeho po Thajsku čakala pracovná cesta do Prahy. Adelin zajačik pred odletom ešte stihol odpovedať na otázky Nového Času, ako to u nich vyzerá so spoločnou kasou. Rodák zo Šale totiž dostal kľúče od moderátorkinho bytu po tom, čo sa odsťahoval z podnájmu. „Podnájom som pustil môjmu bratovi a kamošovi,“ prezradil Viktor s tým, že s otváraním svojej peňaženky po tomto kroku neskončil. Účty za elektrinu, plyn, vodu či rôzne dane totiž nezostali len na pleciach Adely.

„Všetko platíme pol na pol,“ objasnil nám deľbu nákladov v domácnosti Vincze. Podľa našich informácií to platí aj o nákupe potravín. „Obaja radi chodia von do reštaurácií, ale ak nakupujú, striedajú sa pri tom,“ dozvedeli sme sa. Banášová rovnaký meter zvolila už pri jej prvom ostro sledovanom vzťahu so spevákom Tomášom Bezdedom, s ktorým výdavky platili rovnakým dielom. Jasné pravidlá malo aj jej dlhoročné partnerstvo s tanečníkom Petrom Modrovským. „Všetko je tak, ako má byť. Nemajte o nás strach,“ zasmiala sa Banášová.

Viktor, konečne je z teba džentlmen

Otvoriť galériu
Január je v diároch Banášovej a Vinczeho preplnený termínmi odletov do rôznych končín sveta. Začiatkom mesiaca sa dvojica vybrala do Londýna, a keďže k cestovaniu patrí aj vláčenie ťažkých kufrov, Nový Čas sa pozrel, ako si v tejto disciplíne počína Viktor. Žiaľ, pri prílete z metropoly Britských ostrovov pohorel, keď si Adela niesla batožinu sama. Ešte predtým ju dokonca pred jej bytom nechal vláčiť vak s oblečením, ktorý si sama ukladala do auta. Po tom, ako ho Nový Čas upozornil na potrebu džentlmenského správania sa však zdá, že sa už poučil a pri odchode do Prahy koncom mesiaca konečne dokázal, že aj on je galantný muž.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Richard Gonda

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




V lotérii Powerball sa hrá o rozprávkový jackpot.
Stala sa milionárkou NÁHODOU! Pri kúpe žrebu si dajte pozor: TAKTO prídete o majland
Joop mal skočiť z lode a odvtedy ho nik nevidel.
Foto
V Prahe ZÁHADNE zmizol Brit: Súkromný detektív a kritika polície! Naozaj nikto nič nevidel?
A glider against a blue sky
Aktualizované
Hrôza! V Martine došlo k pádu vetroňa: Nešťastie má minimálne jednu obeť
(ilustračné foto)
Prietrž mračien narobila v slovenskom meste poriadnu paseku: Mimoriadna situácia, hlásia značné škody
(ilustačné foto)
Nadľudský výkon otca nestačil: Pri tragédii v bazéne zomreli 3-ročné dvojičky
Britney Spears sa dostala do problémov pre svoje nezodpovedné správanie.
Foto
Britney Spears sa SÚDILA s vlastným otcom: Desivá reakcia po ukončení sporu! Skončí na mizine?
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Voči Zelenskému sa vedie trestné stíhanie: Dostal sa na nelichotivý zoznam! Čo na to Ukrajina?
Amputáciu odmieta, no lekári hovoria, že by mu pomohla.
Foto
Nicholas pred 10 rokmi havaroval a ostala mu VISIEŤ noha: Fakt mu TOTO povedali lekári?!
Nemecký kancelár Olaf Scholz
Útoky na politikov exponenciálne rastú, Scholz má toho plné zuby: Nemeckí predstavitelia avizujú, čo bude nasledovať
(ilustračné foto).
Rozruch v Dubline: Študenti zabarikádovali kampus univerzity
Ilustračné foto
Aktualizované
Užívate si slnko? Úsmev vám klesne: Do týchto okresov sa rúti LEJAK!
Rodina sa s úmrtí Laury a bábätka nevie spamätať (ilustračné foto).
Smutná TRAGÉDIA: Laura († 22) zomrela pri pôrode, syn († 2 mes.) neskôr v tatinovej posteli