Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.11.2016 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Ženatý Malachovský a milenka Molnárová vyšli s farbou von: Verejné vyznanie lásky!

Vyšli s farbou von! Herec Sväťo Malachovský (44), ktorý je stále ženatý s hudobníčkou Ľubicou Čekovskou (41), priznal, že je až po uši zamilovaný do mladej herečky Petry Molnárovej (30).

Párik sa dlhé tri mesiace od prevalenia ich románika skrýval za neurčité vyjadrenia a mlčanie. Tentoraz sa však rozhodol prehovoriť o svojej zakázanej láske aj plánoch do budúcnosti. Keď Nový Čas v júli tohto roka exkluzívne informoval o tom, že manželstvo Sväťa Malachovského a Ľubice Čekovskej je v troskách, herec popieral, že by dôvodom bola tretia osoba. „Dôvodom, pre ktorý som dospel k tomuto rozhodnutiu, v žiadnom prípade nie je Petra Molnárová,“ povedal krátko po prevalení mimomanželského pomeru Malachovský, ktorý sa následne stiahol do úzadia. Teraz však prudko zmenil rétoriku a potvrdil to, čo každému už dlho bilo do očí.

 

„Môj vzťah k Peťke je jednoznačný. Poznáme sa už dlho a vždy som ju považoval za čarovné žieňa. Síce s podrezaným jazykom, ale spravodlivé. Čím som s ňou dlhšie a viac a viac sa s ňou rozprávam, zisťujem, že je perfektná,“ rozplýval sa herec v rozhovore pre týždenník Život, kde si zobral hlavné slovo a ohradil sa proti tomu, že by Molnárová bola iba jeho milenkou. „Peťu môžu nazývať, ako chcú, je to však moja partnerka, ktorú milujem,“ vyznal sa bez okolkov Malachovský, ktorý je stále ženatý s Ľubicou Čekovskou.

Otvoriť galériu

Podal žiadosť o rozvod

Aj v tomto smere už stihol herec podniknúť rázne kroky. „Žiadosť o rozvod som podal už dávnejšie, lenže súdy v tomto štáte sú zavalené podobnými prípadmi, a tak netušíme, kedy príde na rad ten náš. Ja však nemienim kvôli tomu prestať žiť svoj osobný život,“ vyjadrila sa hviezda markizáckych programov Tvoja tvár znie povedome, Kredenc či Atletiko Cvernofka. So vzťahom to myslí smrteľne vážne aj samotná Molnárová.

Otvoriť galériu

Poprela síce informácie z jej okolia, že by mala byť v radostnom očakávaní, otvorene však priznala, že svadbe ani spoločnému bábätku sa nebráni. „Určite po tom túžim, lebo som do Sväťka zamilovaná, a dúfam, že k tomu raz dôjde, ale kedy, to je otázne. Možno je to prežitok, no ľudia by sa mali brať v prvom rade z lásky, nie kvôli dieťaťu alebo čomukoľvek inému,“ vyjadrila sa herečka, ktorá si len nedávno so svojím vyvoleným v nákupnom centre obzerala kuchyňu a detskú izbu a párik nechýbal ani na výstave svadobných šiat.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Život, Novy Cas, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ilustračné foto.
Nebezpečný incident: Čínska stíhačka vystrelila na austrálsky vrtuľník! Peking má čo vysvetľovať
Polícia pátra po dvoch nezvestných 17-ročných dievčatách
Polícia pátra po nezvestných 17-ročných dievčatách: Videli ste ich?
(ilustračné foto)
Novinky o predčasnom dôchodku: Sociálna poisťovňa upraví výšku dávok!
ilustračné foto
Katastrofálne správy z frontu: Ďalšia rana pre Ukrajinu! To vôbec nevyzerá dobre
Foto
Česi zostali zaskočení: Bol jedným z najlepších, má novú zmluvu v NHL ale na MS hrať nebude!
Polícia objasnila krádež trezoru v Bratislave, obvinila viacero ľudí.
V Bratislave ukradli trezor: Zatočí sa vám hlava, koľko v ňom bolo peňazí! Polícia prípad objasnila
Varovanie pred búrkami
Pekné počasie skončilo, blíži sa niečo iné! Meteorológovia varujú: Bude to nebezpečné
Polícia obvinila muža z Veľkej Lomnice, šoféroval opitý a bez oprávnenia.
Foto
To ste ešte nevideli: Opitý vodič bez oprávnenia takto dopadol! FOTO hovorí za všetko
Night shot: Kremlin Moscow Dome of Senate building, a red Kremlin wall, flag of Russia with the emblem on it; sinister dark sky with a moon partly closed by the clouds
Rusko má problém: Nemecko si povolalo ich veľvyslanca! Znepokojivý dôvod
(ilustračné foto).
Horor v Poprade: Konflikt dvoch mužov sa skončil bodnutím! Zamrazí vás, čo sa dialo
Budova Európskej komisie v belgickom Bruseli (ilustračné foto).
Eurokomisia prehovorila o konaní voči Poľsku: Zásadný ZVRAT! Sledujte, čo chce urobiť
Pitt Bull in a rage .
Hrôza vo Veľkej Lomnici: Muža napadla pred domom svorka psov! Strašné detaily