Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.10.2016 06:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Adela Banášová chodila s rebelantom, svalovcom aj zajačikom: Podľa čoho si vyberá chlapa?

Našla konečne toho pravého? Moderátorka Adela Banášová vždy vedela výberom svojho frajera prekvapiť. Keď pred pár dňami vyšlo najavo, že už viac ako mesiac randí s markizákom Viktorom Vinczem (25), ktorý je o jedenásť rokov mladší, svojmu okoliu vyrazila dych.

Podľa akého kľúča si Adela vyberá svojich mužov a čím ju Vincze očaril?

Po necelom polroku po rozchode s tanečníkom Petrom Modrovským (32), s ktorým bola sedem rokov, zahorela Adela Banášová láskou k novému mužovi. Jej srdce si získala markizácka hviezdička Viktor Vincze. Po nečakanom kariérnom postupe v TV Markíza si tak tento moderátor pripísal na účet ďalší bonusový bod.

 

„Áno, sme spolu. Je to začiatok nášho vzťahu a je to veľmi pekné,“ potvrdila zamilovaná Adela, pričom vyznanie neskrýval ani Viktor. „Cítim sa pri nej úžasne a je to niečo vzácne, čo si treba vážiť,“ povedal moderátor, ktorý sa prednedávnom rozišiel s dlhoročnou priateľkou Evou (27).

Mnohých zaráža, že medzi Banášovou a jej novým frajerom je dosť veľký vekový rozdiel, ale iné to nebolo ani v minulosti, keď tvorila pár so spevákom Tomášom Bezdedom (30). Ani ďalší z jej ex neboli bezproblémoví - vzťah s trnavským podnikateľom Rasťom Brezovským (37) sa dal len ťažko pochopiť, a ľahké to asi nebolo ani s tanečníkom Modrovským. Zdá sa, že úspešná, finančne zabezpečená, známa a inteligentná žena to v láske nemôže mať ľahké...

A čo hovorí na Adelinu novú lásku jej otec, spisovateľ a bývalý diplomat Jozef Banáš (68)? „Poznal som Toša (Bezdedu) aj Peťa. Viktora zatiaľ osobne nepoznám. Všetko sú to muži, z ktorých vyžaruje niečo pozitívne. Adela je v podstate dušou veľmi mladá, má rada život a to ich spája,“ myslí si Banáš. Po­dľa neho si Adela vyberá mužov, s ktorými sa nebude nudiť, hoci je s tým spojené riziko, že nemusia byť zrelí na vážny vzťah.

„Aj Viktor je šoumen, ktorý si dokáže zaspievať aj zatancovať! Neviem to nijako psychologicky analyzovať... A pokiaľ ide o vekové rozdiely, tie si Adela neuvedomuje. Vyberá si priateľov, s ktorými je život radostnejší,“ dodáva Banáš, ktorý sa už v minulosti vyjadril, že by svojej dcére doprial, aby si založila rodinu a mala deti. Ktovie, či práve na toto bude Vincze ten pravý.

Prečo to Adela nemá ľahké

Dana Šedivá, sexulogička, Psychiatrické odd. v trnave

Osoby pôsobiace v mé­diách sú silné osobnosti s vyhranenými názormi. Intelekt, vzdelanie a práca na sebe postupne tvarujú ich osobnosť do formátu, ktorý je fascinujúci pre opačné pohlavie. Úspech je mocným afrodiziakom. Žena, ktorá búra zaužívané stereotypy a navyše sa o seba stará, priťahuje pozornosť. Naučila sa bojovať sama za seba, nepodlieha tlakom a názorom väčšiny. Ak sa k tomu pridá húževnatosť, bystrý úsudok a pohotovosť, je príťažlivou pre mnohých mužov. Výberom partnera často narúša zaužívané stereotypy. Tieto vzťahy sa nestrannému pozorovateľovi môžu javiť zvláštne, ale neznamená to, že sú menej naplnené láskou.“

Vzťahy Adely Banášovej

2016 - Viktor Vincze (25)

Ambiciózny zajačik

Otvoriť galériu

S novou hviezdičkou Markízy sa Adela často stretávala vo viacerých televíznych projektoch. Pravidelne o seba narážali aj pri nakrúcaní Banášovej hudobnej relácie Chart show či Tvoja tvár znie povedome. Šušká sa, že dokopy sa dali až na Sajfovej svadbe v septembri, kde boli obaja pozvaní ako hostia. Adela aj Viktor majú zmysel pre humor, rozhľad a sú miláčikmi divákov. Len čas ukáže, či to všetko bude osožné aj pre ich vzťah. Zatiaľ sa zdá, že napriek vekovému rozdielu si rozumejú.

2009 - 2016 - Peter Modrovský (32)

Rebelant a zlý chlapec

Otvoriť galériu

Tanečníka Petra Modrovského, svoju veľkú lásku, s ktorým strávila Adela s prestávkami sedem rokov, stretla opäť pri práci. Stalo sa tak počas nakrúcania tanečnej šou Let´s Dance. Podobne ako kedysi pri Bezdedovi Banášová túto šou moderovala a Modrovský exceloval na parkete. Až natoľko, že zaujal aj atraktívnu Adelu. Ako sa neskôr ukázalo, tanečník mal dušu rebelanta a zlého chlapca, čo Banášovú priťahovalo. Keď Modrovskému v roku 2010 zobrali vodičák, lebo šoféroval pod vplyvom alkoholu, moderátorka stála po celý čas pri ňom. Rovnako sa zachovala o dva roky neskôr, keď u neho polícia našla marihuanu. V júni 2011 prekonali krízu a načas sa ich cesty odlúčili. Ťažké to mali aj v septembri 2013, keď prišla Adela v siedmom týž­dni tehotenstva o vytúžené bábätko. Ďalšiu krízu, ktorá prišla na jar tohto roku, však dvojica neprekonala. „Náš vzťah dozrel do štádia maximálne možného naplnenia a kompatibility. Myslím si, že sa nám ľahšie budú ďalej žiť životy na oddelených cestách,“ komentovala Banášová ich definitívny rozchod a naznačila, že každý z nich je z odlišného cesta.

2008 - Rastislav Brezovský (37)

Svalovec z Trnavy

Otvoriť galériu

Adelin štvormesačný vzťah s trnavským podnikateľom bol poriadnym krokom vedľa. Stretli sa v ňom dvaja povahovo nezlučiteľní ľudia - intelektuálka na výslní šoubiznisu a „zlý chlapec“ z Trnavy. Navyše Adelin svalovec mal imidž sukničkára a človeka, ktorý prechováva kontakty s ľuďmi s pochybnou minulosťou. Niet preto divu, že mu prekážal aj mediálny tlak a zvýšená pozornosť po boku Banášovej. Nakoniec Brezovského nachytali v náručí inej ženy a Adela si povedala, že stačilo. Neskôr priznala, že rozchod s Rasťom neoplakávala a bol pre ňu viac-menej úľavou.

2004 - 2007 - Tomáš Bezdeda (30)

Prvý a nezrelý

Otvoriť galériu

Táto láska prišla veľmi skoro. Keby mala iné načasovanie, možno by z nej vzišiel plnohodnotný vzťah. Iskra medzi Banášovou a spevákom Tomášom Bezdedom, ktorý je o šesť rokov mladší, preskočila v roku 2004 počas nakrúcania Slovensko hľadá SuperStar. Kým Adela šou moderovala, 19-ročný Tošo ňou úspešne prechádzal a vo finále skončil na treťom mieste. Ruka v ruke s úspechom prišlo aj ich citové vzplanutie, po konci súťaže svoj vzťah odtajnili. Dvojica spolu zotrvala viac ako dva roky, no nakoniec sa v roku 2008 ich cesty rozišli. Ako neskôr obaja naznačili, problémom bol práve vek. „Ten vekový rozdiel niekedy cítim. S kamarátmi pokecáme pri pive, smejem sa na pubertálnych hlúpostiach, na ktorých by som sa s Adelou nezasmial,“ priznal v minulosti Bezdeda, pre ktorého Adela zostala osudovou láskou.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Alexandra Kováčová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci
Ilustračné foto.
Rozruch v Nemecku: Množstvo ľudí museli evakuovať! Znepokojivé, čo sa tam stalo
Princ Harry.
Foto
Harryho veľký NÁVRAT? Kvôli TOMUTO mieri späť do Spojeného kráľovstva! A čo Meghan?
(ilustračné foto).
Požiar na Kysuciach: Horieť má známy HOTEL! Na mieste zasahuje niekoľko hasičov
Ilustračné foto
V dome vládli nadprirodzené sily, tínedžerka to mala zažiť na vlastnej koži: Žena, ktorá v ňom býva, prezradila detaily