Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Veronika pochovala rodičov aj brata Leuška († 2): Najbolestivejšia cesta jej života!

Piatačka Veronika (10) musela v pondelok na večnosť odprevadiť svojich milovaných – mamu Zuzanu († 32), otca Martina († 32) a maličkého bračeka Lea († 2).

Ich životy tragicky vyhasli pred týždňom, keď sa na ceste za obcou Cabaj-Čápor (okr. Nitra) zrazili z nepochopiteľných príčin s kamiónom. Rodina išla svojej dcérke, ktorá bola v čase nešťastia v tábore, kúpiť novú detskú izbičku.

Zúfalstvo a bezmocnosť bolo vidieť nielen v očiach školáčky, z ktorej sa krutou hrou osudu stala v jedinom okamihu sirota, ale aj stoviek ďalších ľudí, ktorí manželom a ich synčekovi prišli dať na cintorín v Šali posledné zbohom.

Otvoriť galériu

Mali veľa plánov, snov a nesplnených želaní. Stačila len sekunda a zo šťastnej štvorčlennej rodinky ostala len sirota Veronika (10). Svojich milovaných prišla spolu s blízkymi a priateľmi naposledy odprevadiť v pondelok na cintorín v Šali. Stovky ľudí sa zadúšali plačom a každému z nich zovieralo srdce. V dome smútku sa ozýval obrovský nárek, keď začali hrať pieseň Anjelik môj, kde lietaš.

Sirota Veronika, ktorá stratila najbližších, sa držala statočne. Veľkou oporou jej boli krstní rodičia. Krstná mama, ktorá sa po strašnom nešťastí stala jej druhou mamou, ju držala neustále za ramená a nepustila ju ani na okamih. V rukách každý z nich držal biele chryzantémy. Bolesť, ktorú prežívali najbližší, bolo vidieť v ich utrápených očiach. „Moja vnučka už nemá nikoho. Nie je už malá, ale je v takom veku, keď to len ťažko bude chápať,“ povedal nešťastný starý otec dievčatka krátko po nehode. Pre neho je nešťastie o to bolestivejšie, že pred časom mu zomrela manželka.

Otvoriť galériu

 

Malej školáčke teraz veľa lásky dáva celá rodina, ktorú ju podržala aj v čase pohrebu. Krstní rodičia sa po tragickej havárii rozhodli roztvoriť svoju náruč a o dievčatko sa postarajú ako o svoje. „Bude nám ako dcéra,“ povedali krstní rodičia. Zosnulých manželov a maličkého synčeka pochovali do dvoch rakiev - malého Leuška († 2) uložili na posledný odpočinok do rakvy spoločne s milovanou mamou. Na krásne dievčatko, ktoré má pred sebou ešte celý život, tak mamička, otecko a braček budú odteraz dávať pozor už len z nebíčka.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Zuzana Šišovská, NOVÝ ČAS

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Dôležitá zmena v zostave pred duelom s USA: TOTO bude recept na kvalitného súpera
Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti 79. výročia oslobodenia Bratislavy.
Nový jadrový blok na Slovensku?! Fico prehovoril: Vyzerá to nádejne
(ilustračné foto)
Hádka vyústila do útoku nožom! 19-ročný mladík z Popradu dobodal staršieho muža
Na snímke výbuch sopky Ibu v indonézskej provincii Severné Moluky v pondelok 13. mája 2024.
Desivé detaily výbuchu sopky: Centrum zvýšilo stupeň pohotovosti! Hrozí ďalšia erupcia?
(ilustračné foto)
Bezpečnostné zložky by mali zarábať viac: Aha, na tú výšku príplatku! Pravidelné zvyšovanie mzdy?
Jana Bittó Cigániková (SaS)
SaS chce znížiť odbornú prípravu sestier: Upravili by aj kreditový systém vzdelávania
Soňu Vagnerovú hrá herečka Andrea Štefančíková. Kamil Mikulčík hrá hlavného vyšetrovateľa. Táňa Pauhofová ako Nikol znovu zažije mnoho nevšedných príbehov
Foto
Výnimočná Nikol: Nová postava narobila v seriáli poriadny vietor! Ryšavka ju nevie vystáť
Foto
Fitneska zavesila na sociálnu sieť staré video: Taký náklad od fanúšikov určite nečakala!
Skarlet (32) chodila na vlasy a nechty, no teraz ju stojí starostlivosť o synov vyše 2 000 eur mesačne a na seba jej neostáva nič.
FotoVáš Tip
Bojovníčka Skarlet sa stará o ťažko chorých synčekov Tomáška a Samka: Už o 5 rokov nemusia vidieť milovanú mamu!
Hasiči hasia požiar po útoku ruskej armády na mesto Charkov na východe Ukrajiny v sobotu 4. mája 2024.
Foto
Katastrofálne správy ukrajinskej armády: Ruský úspech potvrdili v TEJTO oblasti! Hrozí rozšírenie bojov?
Danko randí s o 23 rokov mladšou ženou.
Foto
Danko a jeho mladučká misska: Sylvia sa pochválila novou FOTO! Hrdličky už lásku netaja
(ilustračné foto)
Vodič s celoživotným zákazom šoférovania: Nemožné, koľko nafúkal!