Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.09.2014 12:00 | Tip od Vás | Slovensko
Video

Zo študentiek prostitútky?! Inzerát s erotickou brigádou sľubuje veľa orgazmu aj peňazí!

Dievčatá z internátov v bratislavskej Mlynskej doline majú možnosť poriadne si zarobiť.

Až 50 eur na hodinu im ponúkajú za poskytnutie tantra a nuru masáže. Ak budú povoľnejšie, môžu sa tešiť na slušné prepitné. Ponuka „brigády“ je zverejnená na webovej stránke internátov.

Čo sa skrýva za touto kontroverznou i nebezpečnou ponukou, preverovali reportéri Nového Času. Firma hľadá predovšetkým študentky. „Nezaujímame sa o dievčatá z takzvaných privátov. Tie sú často závislé od drog a okrádajú klientov,“ prezrádza muž, ktorý robí nábor nových adeptiek. Aj preto vraj preferujú skôr inteligentné študentky. Nezaujímajú sa však o matky s deťmi či zadané ženy.

„Partner sa skôr či neskôr stane problémom. Ešte som sa nestretol s mužom, ktorému by sa páčilo, že jeho priateľka vykonáva takýto typ práce. Pri tantra a nuru masáži ide hlavne o to, aby masérka docielila u zákazníka sexuálne uspokojenie,“ vysvetľuje spolumajiteľ firmy. Toho sa podľa neho bojí väčšina uchádzačiek, a preto mnohé z nich prácu nechajú po jednom sedení.

Čo sa deje za dverami počas masáže, nie je naša vec. Ak chce dievča viac než len ručnú prácu, je to na nej. Od toho často závisí aj výška prepitného, konštatuje prevádzkovateľ erotickej služby. Zároveň sa však sťažuje, že biznis momentálne nejde tak, ako by chceli, hoci za jednu masáž si z 90 eur berie len 40.

Otvoriť galériu
Inzerát
Zdroj: Michal Hanko

Pracovnú zmluvu firma neposkytuje kvôli daniam. Funguje ako občianske združenie a poplatky za masáž si účtuje ako dobrovoľné príspevky. Neskôr sme sa presunuli do jedného z domov, kde masérky navštevujú klienti. V súkromí domu náborový manažér naznačil, že pred prijatím do práce by rád videl masérku nahú.

 

Až potom prejde školením na tantra a nuru masáž, ktoré pozostáva z inštruktážneho videa. „Masáž musíte vykonávať úplne nahá a zákazník nesmie vidieť, že sa hanbíte. Urobíme vám aj pekné fotky, na základe ktorých si klienti vyberajú, nabádal nás manažér podniku.

Podľa jeho slov je práca nenáročná na čas, pretože za deň musí jedno z dievčat zvládnuť v priemere dve až tri masáže. Tie sa odohrávajú v rôznych bytoch po Bratislave. „Zákazníci sú naozaj slušní, určite sa nemáte čoho báť. Treba to raz vyskúšať, nervozita opadne a vy sa do toho dostanete,“ prehovára nás prevádzkovateľ, keďže vraj majú viac zákaziek než pracovnej sily.

Tantra masáž

Tento druh masáže prebieha v uvoľnenej atmosfére pri sviečkach. Okrem toho, že zákazník je nahý, bez oblečenia je aj masérka. Základom tantry je masáž rukami olejom po ploche celého tela. Masérka pokračuje smerom k intímnym partiám, na ktorých stláča špeciálne body. Tento akt má vyvolať u zákazníka orgazmus. Cieľom masáže je dosiahnuť celkové uvoľnenie organizmu.

Nuru masáž

Nuru masáž je založená na podobnom princípe ako tantra. Masérka je nahá a celý akt prebieha v uvoľnenej atmosfére. Zákazníka pred úkonom natrie personál špeciálnou zmesou z morských rias. Masérka pri tantre nepoužíva ruky, ale celé svoje telo. Cieľom masáže je taktiež navodiť pohlavné vzrušenie. Obidva typy masáží trvajú približne hodinu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Jedna z leteckých bômb zasiahla 15-poschodový bytový dom v Charkove.
Okamihy hrôzy v centre Charkova: Na mesto dopadli bomby, počet zranených narastá
Obrovský požiar pri Bratislave.
Aktualizované
Pri Bratislave vypukol OBROVSKÝ požiar: Hustý dym je vidieť na kilometre!
Autobus vezúci farmárov sa zrazil s osobným autom.
Foto
Tragická nehoda! Autobus na Floride sa zrazil s autom: FOTO naháňa hrôzu
Foto
Rusnák o Slafkovského formácii: Som z nich sklamaný, už by mali začať bodovať!
Český premiér Petr Fiala.
Prečo Česi nepodporili migračný pakt? Premiér Fiala vysvetľuje: Podľa neho nie sú jediní
Foto
Dôchodca chce zatočiť s výmoľmi: Fantastický nápad! Myslíte, že by sa to uchytilo aj u nás?
Predseda Snemovne reprezentantov Kongresu USA Mike Johnson (v strede) na súdnom pojednávaní s Donaldom Trumpom (vľavo).
Mike Johnson pení: Americký súdny systém slúži ako zbraň proti Trumpovi! Ostrá kritika
Parlament bude mať v stredu ceremóniu so 150 zvolenými poslancami.
Poslanci NR SR preberali zákon o ochrane prírody: Ďalej ich čakajú zmeny v RTVS
Roman Polanski.
Foto
Súd oslobodil režiséra Polanského: Mal znásilniť známu herečku a... Otrasné, čoho sa mal dopustiť!
Richard sa dostal z nevyliečiteľnej rakoviny mozgu vďaka vlastne liečbe imunoterapiou.
Foto
Richardovi diagnostikovali smrteľnú rakovinu: Po roku je úplne fit! Vyliečil sa vlastnou metódou?
Alice Munroová získala Nobelovu cenu za literatúru v roku 2013.
Foto
Zomrela nositeľka Nobelovej ceny Alice Munroová († 65): To, ako ju volali, hovorí za všetko
Ilustračná fotografia.
SMUTNÁ správa: Slovensko prišlo o oceňovaného riaditeľa (†89)