Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.10.2015 09:21 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Na povrch vyplávala pravda o operácii Karla Gotta: Prečo ľudí tri dni ťahali za nos?!

Trápi ho arytmia, ale tá ho do nemocnice pod nôž nedostala! Gottova manželka Ivana (39) až na štvrtý deň po jeho hospitalizácii prehovorila o tom, aká je pravda o spevákových zdravotných problémoch. 

Priznala síce, že legendárneho umelca museli urgentne previezť na kardiológiu, tam však odborníci zistili, že maestrove problémy nespôsobilo oslabené srdce! Musel sa však podrobiť operácii brucha. Verejnosť nad takýmto vysvetlením krúti hlavou, v tomto prípade totiž niekoľko vecí nesedí! Legendárny český umelec sa k svojmu zdravotnému stavu najskôr nechcel detailne vyjadrovať, ale nakoniec zmenil názor a požiadal manželku Ivanu, aby informovala jeho fanúšikov, čo sa skutočne stalo.

„Manžel nikdy problémy so srdcovou chlopňou nemal, preto sa o jej operácii ani neuvažovalo. Liečil sa iba na arytmiu a na ňu pravidelne berie lieky,“ šokovala Gottová na sociálnej sieti s tým, že speváka previezla do nemocnice ona sama už v nedeľu predpoludním, pretože mu bolo nevoľno. „Prijali ho na kliniku kardiológie IKEM a po vylúčení problémov so srdcom bolo nutné uskutočniť operáciu pre náhlu brušnú príhodu,“ uviedla Gottová, ktorá však týmto vyhlásením verejnosť veľmi prekvapila.

Otvoriť galériu
Gottova manželka Ivana.
Zdroj: TV Prima

Ak by mal totiž božský Kája problémy s bruchom, prečo by ho viezla do slávnej kliniky IKEM, ktorá sa špecializuje práve na choroby srdca? Napriek tomu Ivana trvá na svojom: „Náročná operácia trvala tri hodiny a momentálne je stav Karla Gotta stabilizovaný a podľa lekárov nie je v ohrození života.“ Spevák, u ktorého problémy s bruchom nastali zo zatiaľ nezistených príčin zároveň z nemocnice v Ivaninom mene poďakoval za veľké množstvo želaní rýchleho uzdravenia.

 

Celé je to však akési čudné. Gottov blízky priateľ anonymne médiá predtým informoval, že maestro prekonal dva infarkty za tri dni a práve preto skončil v opatere kardiológov v IKEM. To potvrdil aj známy kardiochirurg Jan Pirk. „Liečime ho, je tu, ale nebudeme poskytovať viac informácií. Pani Gottová si to neželá,“ povedal pre médiá. Otázne je, prečo teda nepoprel prvotné informácie o operácii chlopne a rovnako nechala v omyle Gottových verných fanúšikov aj jeho manželka Ivana.

Otvoriť galériu

Čo je náhla brušná príhoda?

Je to silná bolesť brucha trvajúca menej ako 6 hodín. Je charakterizovaná náhlym začiatkom spravidla za plného zdravia pacienta a rýchlym priebehom. Pri oneskorenej alebo nesprávnej liečbe ohrozuje pacienta závažným poškodením zdravia, prípadne hrozí smrť. Z toho plynie potreba rýchleho stanovenia správnej diagnózy, na základe ktorej sa neodkladne uskutočnia potrebné liečebné opatrenia - v ich rámci veľmi často operačné riešenie príčiny náhlej brušnej príhody.

Otvoriť galériu

Čo tu nesedí?

1. Prvé informácie o Gottovej operácii a hospitalizácii v IKEM-e sa objavili v utorok, Ivana však tvrdí, že ho tam odviezla už v nedeľu.

2. Speváka odviezla manželka na kardiológiu v IKEM, ale teraz tvrdí, že nešlo o problémy so srdcom, ale o náhlu brušnú príhodu.

3. Kardiochirurg Jan Pirk nepoprel operáciu srdca.

4. Gott podľa informácií denníka Blesk ešte stále leží na kardiológii, aj keď by mal mať po operácii brucha. Stráži ho ochranka, leží tam pod cudzím menom a nikto sa k nemu nemôže dostať.

5. Spevák mal s fanúšikmi vždy otvorenú komunikáciu, prečo by teraz nechal ľudí niekoľko dní v neistote a obavách o jeho život?

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Pri pobreží Kanárskych ostrovov sa utopili najmenej traja migranti
V Tunise sa búria proti prílevu migrantov: Sila, čo sa v posledných týždňoch deje
Britský premiér Rishi Sunak.
Londýnčania si volili starostu, Sunak neskrýva sklamanie: Víťazovi sa podarilo čosi nevídané
Súčasný manžel Štefan Margita.
Foto
Štefan Margita sa po 35 rokoch vrátil na vychytené miesto: Pozrite sa, čo žiada od fanúšikov!
V lotérii Powerball sa hrá o rozprávkový jackpot.
Stala sa milionárkou NÁHODOU! Pri kúpe žrebu si dajte pozor: TAKTO prídete o majland
Joop mal skočiť z lode a odvtedy ho nik nevidel.
Foto
V Prahe ZÁHADNE zmizol Brit: Súkromný detektív a kritika polície! Naozaj nikto nič nevidel?
A glider against a blue sky
Aktualizované
Hrôza! V Martine došlo k pádu vetroňa: Nešťastie má minimálne jednu obeť
(ilustračné foto)
Prietrž mračien narobila v slovenskom meste poriadnu paseku: Mimoriadna situácia, hlásia značné škody
(ilustačné foto)
Nadľudský výkon otca nestačil: Pri tragédii v bazéne zomreli 3-ročné dvojičky
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Voči Zelenskému sa vedie trestné stíhanie: Dostal sa na nelichotivý zoznam! Čo na to Ukrajina?
Amputáciu odmieta, no lekári hovoria, že by mu pomohla.
Foto
Nicholas pred 10 rokmi havaroval a ostala mu VISIEŤ noha: Fakt mu TOTO povedali lekári?!
Nemecký kancelár Olaf Scholz
Útoky na politikov exponenciálne rastú, Scholz má toho plné zuby: Nemeckí predstavitelia avizujú, čo bude nasledovať
Rolins doťukáva posledné detaily pred koncertami v Prahe.
Foto
Dara ukázala novú FOTO po plastike, ľudia nechápu: HANBÍŠ sa za to?