Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.09.2015 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Diana Mórová je bez partnera už dlhé roky: Tvrdé slová o slovenských mužoch!

Vyťažená porotkyňa šou Česko Slovensko má talent, ale najmä mama na plný úväzok. 

Pre herečku Dianu Mórovú (45) je na prvom mieste syn Quido (7), za ktorým sa vždy po práci ponáhľa. V rozhovore pre Nový Čas Nedeľa však priznala, že sa o neho nestará sama a prezradila aj to, ako je na tom s mužmi.

Zasadli ste v porote Česko Slovensko má talent. Niekedy je veľmi ťažké niekomu, kto očividne talent nemá, povedať pravdu do očí. Aká je vaša psychologická stratégia?

Na človeku vidím, či je nervózny, drzý alebo arogantný. A na to, prečo nemusí byť v súťaži Česko Slovensko má talent, idem veľmi kulantne. Muži sú väčšinou ješitní a keď sú súťažiaci nepríjemní, tak to nechávam skôr na chlapov v porote a som trošku za blondínu. Nechcem príliš kritizovať ľudí, ale keby sa niekto do mňa pustil, určite mu to oplatím. Myslím si, že v šou ani nevznikajú také situácie, aby sme kritizovali a boli na seba zlí. Dochádza však k zvláštnym momentom, keď neviem ako reagovať. Väčšinou je to vtedy, keď sú ľudia netalentovaní, nevedia to a sú namyslení. Vtedy sa len divím, pozerám a niekedy neviem, ako reagovať. No keby tam nebola kamera, vedela by som reagovať. (Smiech)

 

A na čo má nadanie syn porotkyne talentovej súťaže, váš sedemročný Quido?

Rád bubnuje na bubnoch a na všetko čo chytí do ruky, takže vidno, že ho to baví. Keď bol malý, mal talent roztočiť 20 centov alebo akúkoľvek mincu. Nie som však matka, ktorá by sa chválila tým, čo všetko jej dieťa vie. Na svoje dieťa som aj kritická, ale to, či má Quido na niečo výnimočný talent, ešte nemôžem a neviem povedať. Hovorili mi, že má talent v hre na bubnoch, takže uvidíme.

Otvoriť galériu

Práve nastúpil do druhej triedy, stíhate sa s ním popri svojej pracovnej vyťaženosti aj doma učiť?

Určite áno, pretože doma máme vlastný harmonogram a rozvrh hodín, kto a kedy má čo urobiť. Keď som zaneprázdnená, príde naša opatrovateľka alebo nastúpi moja mama. Keď nestíham vyzdvihnúť Quida zo školy, príde po neho Juraj. Takže všetko je naplánované, toho sa nemusíte báť. Každý deň sa spolu dve hodiny učíme, pretože, keď práve nenakrúcam, vždy som doma a keď nehrám v divadle, snažím sa venovať synovi. Už sa ma viacerí pýtali, či sa po mojom boku objavil nejaký chlap. Momentálne sa to ale nedá, keďže vo voľnom čase sme s Quidom doma a učíme sa. Odkedy som si takto zariadila život, všetko stíhame a syn nosí domov dobré známky. A to je dôležité.

Spomínali ste expartnera, moderátora Juraja Mokrého, ktorý je Quidovým otcom. Ako spolu vychádzate?

Dobre. Čo robia, keď sú spolu, neviem, to sa opýtajte jeho. Na túto otázku by som už radšej ďalej neodpovedala, pretože on má svoj život a je to už šesť rokov za nami, čo nie sme spolu. Takže vracať sa k tomu je úplne zbytočné.

Neobávate sa, že časom bude malému predsa len chýbať otec alebo chlapská ruka?

Teraz máme okienko o dieťati? Nehovorím o tom nerada, ale nechcem hovoriť o svojom súkromí. To, ako si vytvorí Quido vzťah s niekým iným, uvidíme, ale nemôžem o tom vôbec ani hovoriť, lebo sa to nedeje. Quido svojho otca má a to je dôležité, nie?

Ešte nedávno ste išli z projektu do projektu. Zamestnávala vás práca v divadle a súčasne i náročný jojkársky projekt Tanec snov. Teraz je situácia podobná - seriál Dvojičky a Česko Slovensko má talent. Táto zaneprázdnenosť sa vám nedávno aj zdravotne vypomstila, keď si vaše telo povedalo dosť. Spomalili ste odvtedy?

Vtedy som mala chrípku a v Bratislave mali všetci problém so žalúdkom. Ja som v tom čase tiež chytila virózu. Keďže teraz je už skoro všetko predtočené, od septembra sa budem venovať najmä divadlu. Čaká ma veľmi veľa predstavení, ale vždy sa to dá nejako vykompenzovať a život s dieťaťom si dokážem zariadiť. A Quido ani nepostrehne, že mama nie je doma, alebo nie je navarené. To určite nie. Je to o tom, že nechodím po zábavných večierkoch a keď nehrám, som doma.

Aj vyvárate, keď je čas? Ste typ domácej gazdinky?

Áno. Môj syn má rád moje jedlá a varím ich stále dookola. Keď chcem, aby trošku pribral, tak musím vyvárať, lebo všetko vybehá, takže variť musím.

Otvoriť galériu

Venuje sa aj nejakému športu?

Robil plávanie.

Spomínali ste, že s Quidom vám vypomáha detská opatrovateľka. Stala sa už súčasťou vašej rodiny?

Áno, bola s nami už aj na dovolenke a už je súčasťou našej rodiny. Tak to ale má byť, lebo aj dieťa to tak cíti. Opatrovateľka, ktorá sa mi stará o Quiduška, často nahrádza toho spomínaného muža, keď nie som doma a mám predstavenie. Tak- že mi ho stráži, lebo je ešte malý a nemôže byť sám.

A ako bolo na letnej dovolenke?

S mojou kamarátkou a deťmi sme navštívili krásne miesta na juhu Francúzska. Bola to síce dovolenka, ale trošku únavná. Zobrala som si tam knižky aj scenáre, ktoré som vôbec nevidela, pretože pri deťoch sa nedalo učiť. Takisto sme pobehali aj Slovensko.

Hovorili sme aj o tom, či sa rysuje nejaký nový muž. Ste ešte otvorená vzťahom?

Ja som voči nim otvorená stále, ale poviem vám úprimne, teraz prechádzam obdobím, keď ma to už absolútne nezaujíma. Inokedy by som povedala s nadšením jasné, ale teraz ma to už skutočne nezaujíma. Buď niekto príde a musí ma očariť, alebo nepríde. Mám totiž takú skúsenosť, že v poslednom čase ma žiadny muž neočaril a neohúril. Ale s chlapmi veľmi rada spolupracujem, mám super kolegov a som s nimi šťastná. Zažívame kopec zábavy, čo je veľmi dôležité.

Čo musí mať chlap, aby vás, ako hovoríte, ohúril a očaril?

Humor a musí tam byť fyzická príťažlivosť, ináč to nefunguje. Keď mi niekto povie, že my toho máme síce málo, ale dokážeme sa porozprávať, to je fajn, ale pokiaľ sa tí dvaja živočíšne nepriťahujú, myslím si, že to nemôže fungovať.

Zo všetkých strán sa na vás často valia komplimenty, že ste atraktívna a talentovaná žena. Asi ani muži to pri vás nemajú najľahšie, osmeliť sa vo vašej prítomnosti...

Asi je to tak. Keď som bola v zahraničí na dovolenke, kde nikto o mne nevedel, prišiel za mnou chlap, ktorý mi povedal, že som krásna žena a začal sa so mnou rozprávať. Cítim, že sa s chlapom páčim a nadväzujú so mnou kontakty, ale tu v Bratislave to tak nefunguje.

Takže počas letnej dovolenky vo Francúzsku ste prijímali komplimenty?

Aj tam. (Smiech) Mala som taký konkrétny zážitok, keď ma oslovil Francúz žijúci vo Švajčiarsku. Bol tam so svojou ženou, ináč veľmi krásnou. Prišiel za mnou a povedal mi, že som veľmi pekná žena. A keď som povedala, koľko mám rokov, tak neveril, lebo bol mladší o tri roky a skoro odpadol.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Minister Tomáš Taraba sa bráni, hovorí o klamstvách a dezinformáciách.
Minister Taraba nariadil prepúšťanie, šéfovia národných parkov reagujú: Začali rozdávať výpovede?
Záchranári sa k uviaznutým ľuďom často nemohli dostať
Foto
Najhoršia katastrofa v histórii krajiny: Desiatky mŕtvych! Vláda sa uchýlila k vážnym opatreniam
Ak kliešťa odstránite rýchlo, nemusí sa stihnúť preniesť nákaza.
Kliešte opäť zažívajú aktívne obdobie: Ako sa chrániť? Nezabúdajte na TÝCHTO 6 Vecí!
Po zranení mu ostala iba takmer neviditeľná jazva
Foto
Orangutan Rakus svojím správaním odrovnal vedcov: A nie je sám! Ktoré zvieratá prekvapili inteligenciou?
Manta Ray dokáže bez problémov preplávať aj dlhšie vzdialenosti.
Foto
Nový prírastok amerického námorníctva: V tomto je prelomová ponorka skutočne výnimočná!
Mount Everest
Najvyššie hory len pre vyvolených? Nepálsky súd odklepol nové pravidlo: Musíme to rešpektovať, tvrdia
Šéf Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus.
Šéf WHO o útoku na Rafah na juhu Gazy: Mohlo by sa to skončiť... to snáď nie!
Man in prison hands of behind hold Steel cage jail bars. offender criminal locked in jail.
Oceňované divadelníčky sedia v base v Rusku: Súd je nekompromisný, prišla ďalšia rana
Foto
Martin Pospíšil chýbal v zostave Slovenska: Ramsay ozrejmuje dôvod!
(ilustr. foto)
Klimatická zmena má na čmeliaky katastrofálny vplyv: Hrozí im... Toto neveští nič dobré
Na archívnej snímke z 22. apríla 2024 turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.
Turecko stoplo obchod s Izraelom: Nechceme tu vidieť konflikt, krv a slzy, vysvetľuje Erdogan
Foto
Fastfood do seba tlačila 5-krát denne: Vyjedla sa na 127 kilogramov! Uvidíte ju teraz, odpadnete