Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.06.2015 06:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Prečo sa celebritné páry pred oltár nehrnú? Roky spolu, svadba v nedohľadne

Kým kedysi sa patrilo, aby žena do manželstva vstúpila nepoškvrnená, dnes je to pravý opak.

Neviazané partnerské vzťahy, spoločný život bez papiera a k tomu aspoň jedno dieťa. A nevyhli sa tomu ani naše celebrity. Je pre ne sobášny list strašiakom? 

Patrik Švajda (43) a Zlatica Puškárová (37): Spolu 15 rokov

syn Leo (5)

15 rokov spolu

 

Otvoriť galériu

Dohromady sa dali pred pätnástimi rokmi, v čase, keď bol Patrik ešte ženatý. Ich vzťah prešiel mnohými úskaliami, ale, zdá sa, stojí na pevných základoch - nový rozmer dostal, keď sa im pred piatimi rokmi narodil syn Leonard.
Švajda napriek tomu dlho otáľal s rozhodnutím, či posunúť ich vzťah do inej roviny, alebo ho nechať iba tak plynúť... Zlatica zasa tvrdila, že papier k šťastiu nepotrebujú. Keď ju však po štrnástich rokoch vlani v septembri požiadal  o ruku, žiarila šťastím. Znamená to, že by sa k tej svadbe po toľkých rokoch mohlo pomaly schyľovať? „Áno, chceme dodržať pravidlo - do roka a do dňa, takže ešte máme k dobru nejaké štyri mesiace,“ smeje sa Švajda. „Sme dostatočne dlho spolu, aby sa nám to už aj podarilo.“ A či sa dvojica okrem svadby chystá aj na ďalšieho spoločného potomka? „Myslím si, že do páru by to bolo fajn, ale či je teraz na to správny čas, musíte sa opýtať Zlatky. Čo sa týka mňa, ja by som sa ešte na malú princezničku dal nahovoriť,“ priznáva moderátor. A aká by mala byť ich svadba? „Určite neplánujeme nič honosné a veľkolepé. Skôr niečo v kruhu rodiny a zopár známych.“

Mária Čírová (26) a Maroš Kachút (40): Spolu 6 rokov

Hugo (5) a Zoe (3)

6 rokov spolu

Otvoriť galériu

Producent Maroš Kachút sa ženil už dva razy. Nevyšlo to, ale, ako sa hovorí, do tretice všetko dobré... Zatiaľ však speváčku, s ktorou má deti Huga (5) a Zoe (3), pred oltár nepriviedol. „Žijeme spolu šesť rokov, sme zasnúbení, svadbu plánujeme, ale nevieme kedy... Je nám spolu dobre, a keď príde ten čas, tak to bude. Nie sme ani proti nej, ani extrémne za, vyriešime to, keď budeme cítiť, že nastala tá správna chvíľa,“ vraví Kachút. Čírová sa nikdy netajila tým, že chce veľkú rodinu. „Keď deti prídu, budeme sa tešiť, a keď nie, tak nie,“ tvrdí jej partner.

Kristína Farkašová (33 a Juraj Hajdin (39): Spolu 5 rokov

dvojičky Ela (2) a Matilda (2)

5 rokov spolu

Herečka a moderátor sú spolu päť rokov a majú dvojičky Elu (2) a Matildu (2). Do svadby sa však nehrnú. Nečudo, veď Farkašová aj Hajdin si to už raz vyskúšali s inými partnermi, pričom moderátor má z prvého manželstva aj dieťa. Keďže im to na prvý raz nevyšlo, možno aj to je dôvod, prečo zväzok teraz nechcú zoficiálniť. „Keďže som už bola raz vydatá a manželstvo nenaplnilo moje očakávania a nesplnilo svoj účel, ktorý by malo plniť, tak svadbu nepovažujem za veľmi dôležitú,“ hovorí Farkašová, ktorá bola manželkou herca Kamila Mikulčíka (37).  „Myslím si, že ak dostaneme chuť, tak sa zoberieme. V živote sú však dôležitejšie veci. Deti spájajú dvoch ľudí oveľa viac ako nejaký papier.“

Juraj Loj (31)  a  Zuzana Kanócz (35)

Lucas (1)

8 rokov spolu

Otvoriť galériu

Herci tvoria spolu pár už osem rokov. Aj ich vzťah prechádzal rôznymi úskaliami. Nakoniec však dvojica všetko zvládla a dnes sa tešia z vytúženého synčeka Lucasa (1). K svadbe však dodnes nedošlo. „Tolerujem a rešpektujem všetky páry, ktoré sa zobrali. Ja nemám na to nejaký vyhranený názor a ani sme sa so Zuzkou nezamýšľali nad tým, či sa máme zobrať, alebo nie. Takto nám to vyhovuje, máme sa radi aj bez obrúčok, hovoríme si muž - žena. Nikdy sme neprišli do štádia, že si potrebujeme potvrdzovať partnerstvo nejakými podpisovými dohodami. Partnerstvo je založené na iných duchovných  hodnotách,“ vysvetľuje otvorene Juraj Loj.

Henrieta Mičkovicová (47) a Alexander Bárta (38)

Ester (9)

12 rokov spolu

Otvoriť galériu

Heňa Mičkovicová sa nikdy netajila tým, že jednu manželskú skúsenosť má už za sebou a z nej aj dospelého syna Dávida (25). S hercom Alexandrom Bártom, mladším o deväť rokov, tvorí pár už niekoľko rokov a svoj vzťah spečatili dcérou Ester (9). „Spolu sme už skoro dvanásť rokov a dcéra má deväť. Svadbu neriešime, pretože obaja sme tak zaneprázdnení, že ju nemáme ani kedy riešiť. V partnerskom vzťahu sme spokojní a ja si len prajem, aby to vydržalo čo najdlhšie,“ tvrdí Mičkovicová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Raketa je vypálená z raketového systému ruskej armády na ukrajinské pozície na neznámom mieste.
Pomsta ukrajinskej armády, ruský Belgorod mali zasiahnuť desiatky rakiet: Strašné následky
Americký exprezident Donald Trump
Trump prezradil viac o potenciálnom viceprezidentovi: Túto osobu by ste po jeho boku hľadali márne
Prezidentka SR Zuzana Čaputová v piatok ráno pricestovala do Kyjeva na rozlúčkovú návštevu Ukrajiny.
Čaputová navštívila na Ukrajine ďalšie miesta: Našu pomoc si nesmierne vážia! Nádherné slová miestnych
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj (vpravo) oceňuje vojakov počas návštevy ukrajinskej 110. mechanizovanej brigády v Avdijivke na Ukrajine 29. decembra 2023.
Ruská ofenzíva je v plnom prúde! Zelenskyj odhalil prioritu číslo jeden: Situácia je mimoriadne napätá
Policajti počas potýčky s demonštrantmi na opozičnom proteste proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu v gruzínskej metropole Tbilisi.
Gruzínska vláda sa opätovne pokúša presadiť kontroverzný zákon: Ľudia sa búria, prirovnávajú ho k…
Bývalý slovenský futbalista bol ako nepríčetný: Po dedinskom zápase sa takmer pobil s fanúšikom!
(ilustr. foto)
Vysoký krvný tlak je tichý zabijak: Máte tieto príznaky? Volajte sanitku!
Foto
Beckham priznal, čo sa naozaj dialo na oslave so Spice Girls! Tak TOTO nečakal
Polárna žiara v štvrti Bory v Bratislave 11. mája 2024.
Zlá správa pre všetkých nadšencov polárnej žiary: Tento faktor môže zamiešať karty, čo tvrdia odborníci?
Ilustračné foto
Najprv sa pohádali, potom ho († 56) bodol do hrude: V prípade nastal posun, takto to vyhodnotila polícia
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Juraj Blanár
Blanár odcestoval na Ďaleký východ: Vieme, o čom sa bude zhovárať so svojím náprotivkom
(ilustr. foto)
Máte radi olivy? Po týchto faktoch vás možno prejde chuť! To ste o nich netušili