Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.12.2014 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Herec Marek Majeský si Vianoce užíva: Ježiško nám po sviatkoch prinesie oneskorený darček!

Marek Majeský sa po náročnom roku preplnenom pracovnými povinnosťami teší na pohodu vianočných sviatkov, ktoré opäť prežije v širokom rodinnom kruhu.

"Pre mňa bol odjakživa Štedrý večer o rodine a o tom, že som konečne so svojimi blízkymi a najbližšími, keďže cez rok som dosť pracovne vyťažený," uviedol pre TASR Marek Majeský, ktorý ešte tento mesiac stihol v Divadle Aréna úspešne odpremiérovať novú inscenáciu Zabijak Joe, v ktorej stvárnil hlavnú úlohu.

Momentálne si už herec, ktorého tvár sa spája aj s najnavštevovanejším slovenským filmom minulého roka Kandidát, užíva pohodu sviatkov a rodinného zázemia, na ktoré sa tešil počas skúšobného obdobia. "Konečne budeme v pokoji všetci doma spolu a budeme sa rozprávať a povieme si, čo kto pozažíval, čo má nové," doplnil Marek a reagoval aj na tému sviatočných pozdravov. Klasické vianočné pohľadnice nestíha posielať a nepodporuje ani vianočné sms-kové "besnenie". "Neposielam esemesky, ale reagujem na ne v rámci slušnosti. Mobil si raz za čas zapnem. Keď tam osobné a konkrétne vinše nabehnú, snažím sa na ne odpovedať, dám si tú prácu, ale nie som ten typ, čo posiela nejakú všeobecnú vianočnú riekanku na x telefónnych čísel."

Majeský priznal, že sa radí medzi ľudí, ktorí uprednostňujú rozdávanie pred prijímaním darčekov. "Radšej obdarovávam, je to asi vekom. Už mám malú štyriapolročnú princeznú, teraz čakáme ďalšiu, ktorá sa nám má vykotúľať v novom roku. Budeme mať doma dve dievčatká, veľmi sa teším, ako si tá staršia bude užívať Vianoce a darčeky, a hlavne, že Ježiško nám po sviatkoch cez bociana prinesie ďalšie dievčatko do rodiny, nastane nám zaujímavé obdobie," pochválil sa šťastný otecko malej Emy. Meno pre druhú dcérku, ktorá má prísť do rodiny Majeských v prvej polovici februára, ešte rodičia nevybrali. Rozhodujú sa medzi troma-štyrmi menami. "Boli by sme radi, keby to bolo jednoduché kratšie slovenské meno, nechceme vymýšľať zahraničný 'vykrúckrk', chceme jednoduché milé slovenské meno."

 

Herec, ktorý popri divadelnej a televíznej práci stíha aj učiť na Vysokej škole múzických umení (VŠMU), v súvislosti s vianočnými prípravami ďalej prezradil, že sa nebráni ani nákupom darčekov cez internet. Zároveň však úprimne priznal, že zabezpečovanie potešení, ktoré si nájdu pod stromčekom jeho blízki, zostáva na jeho manželke. "Ona je úžasná v tom, že to dokáže zabezpečiť pre celú rodinu za mňa. A na mňa zostávajú darčeky pre ňu. Viem, čo má rada, dokážem to poriešiť," poznamenal Marek Majeský, ktorý koniec roka plánuje s rodinkou "v očakávaní" prežiť mimo hlavného mesta. "V tomto požehnanom stave si už nedovolíme ďaleko cestovať, ale chceme vypadnúť z Bratislavy a byť trošku v prírode s kamarátmi a známymi."

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Diaľnica D1 smerom na Brno pod vodou.
Foto
Česko je na nohách! Prívalové dažde im komplikujú život: Pripravujú sa na najhoršie
Ruský prezident Vladimir Putin a francúzsky prezidenta Emmanuel Macron.
Rusko si zavolalo na koberček francúzskeho veľvyslanca: Slová Macrona ich pobúrili
Ryan († 25) zomrel iba pár hodín po svadbe s Rosie.
Foto
Plánovali spolu veľkú budúcnosť, osud to videl inak: Posledné želanie snúbenca († 25) vám zlomí srdce
Geneva, Switzerland - April 15, 2019: United Nations sign located outside the United Nations Office in Geneva - image
To, čo chce Izrael od ľudí v Rafahu, pobúrilo OSN: Okamžite reagujú! Je to nehumánne, tvrdia
Na snímke zľava minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) a minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč (Smer-SD) nad obcou Stavanisko.
Ministri hovorili pod Poľanou o návrhu zákona o ochrane prírody: Slovensko má výborné podmienky na ...
Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Pneuservis v Rimavskej Robote zachvátili plamene: Zasahovať muselo vyše 30 hasičov!
Mužovi už pomôcť nedokázali.
Foto
Na Záhorí vedľa cesty našli ležať muža († 54): Záhadné okolnosti nešťastia
Foto
Nová hymna slovenských hokejistov: Na rockovom hite Tublatanky sa podieľal aj Šatan!
 Ženu zatkla polícia po tom, čo dotlačila mŕtvolu svojho strýka do banky, aby získala pôžičku!
PREHOVORILA žena, ktorá priviezla do banky mŕtveho strýka († 68): Nie som monštrum!
Americký prezident Joe Biden a izraelský prezident Benjamin Netanjahu.
Biden o útoku na Rafah: Nalieha na Izrael, s týmto musia podľa neho skoncovať
Obľúbená herečka Jennifer Aniston.
Foto
Jennifer Aniston zobrala fanúšikov do kúpeľne: Ukázala oveľa VIAC! Nespustíte z nej oči
(ilustračné foto)
Staré rany sú otvorené: Ako zomreli ľudia v bunkri Vlčia hradba? Znalec to povedal narovinu