Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.12.2023 13:30 | Správy | Zahraničné správy

Film Sám doma sa stal kultovým: Je tam jedna chyba, ktorú uvidel málokto! Všimli ste si to?

Fanúšikovia filmu Sám doma si v ikonickom vianočnom filme všimli pri jednej kultovej scénke niekoľko podstatných chýb, ktoré si podľa všetkého nevšimli ani samotní tvorcovia. Rozhodli sa na ne na sociálnej sieti Instagram upozorniť. Zároveň však ostali zhrození, keď od jedného tvorcu na TikToku zistili, koľko by v Amerike stál Kevinov nákup v ďalšej obľúbenej filmovej scénke dnes!

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Ako informuje Daily Mail, fanúšikovia obľúbeného filmu poukázali na jednu konkrétnu scénu, kde Kevin McCallister, ktorého hrá bývalá detská hviezda Macaulay Culkin, nesie potraviny domov v dvoch veľkých plastových nákupných taškách. Keď sa osemročný chlapec prechádza po chodníku smerom domov, obe vrecia sa roztrhnú presne v rovnakom čase, čím sa všetok obsah vreca vysype na zem. Ako je to však možné?

Keď sa pozriete pozorne, herec Culkin v tejto scéne drží šnúrky medzi rúčkami nákupnej tašky. Na výzvu režiséra zatiahol za nitky presne v rovnakom čase, aby sa vrecia roztrhli a vytvorili tak vo filme vtipnú scénu. Ďalšia chyba z tej istej scény ukazuje, že všetky kartóny mlieka, džúsu a iných zásob, ktoré Kevin bez námahy nosí, sú prázdne.

Fanúšikovia okrem tohto zostali v šoku po tom, ako sa ukázalo, koľko by Kevinov nákup v Sám doma stál v roku 2023. Geoffrey Lyons z Dallasu nedávno zverejnil na TikToku video, v ktorom skúmal rozdelenie nákladov hlavného hrdinu v obchode s potravinami vo filmovom hite z roku 1990. Tvorca obsahu študoval produkty v Kevinovom vozíku a spočítal ich cenu v dnešnej súčasnej americkej ekonomickej kríze. 

Geoffrey vo videu začne hovoriť: „Dobre, veľa z vás sa ma pýtalo, koľko minul Kevin McCallister v ten deň v porovnaní s dneškom? A koľko by to stálo, keby mal ísť dnes do obchodu?" Následne vymenoval všetky nákupné položky, ktoré v tejto scénke spočítal.

Kevin vo filmovej ukážke predloží pri pokladni kupón, ktorý umožňuje zľavu 1 dolár. Pokladník mu následovne prezradí, že jeho celková suma je 19,83 dolára. Geoffrey potom prejde na obrazovku svojho počítača, kde rozloží všetky kalkulácie.

Koľko by stál Kevinov nákup podľa výpočtov Geoffreyho dnes sa dočítate na ďalšej strane.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, nmacejová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Hrozivá nehoda v blízkosti Senice: Auto sa zrazilo s motocyklom! Na ceste vyhasol ľudský život
Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac
TK ministerky zdravotníctva SR Zuzany Dolinkovej k aktuálnej situácii v súvislosti s výstavbou novej Univerzitnej nemocnice v Martine.
Dolinková sa stala terčom ostrej kritiky: Opozícia jej vyčíta viacero krokov! Aha, čo o nej povedal jeden z poslancov
Z kilogramov navyše si ťažkú hlavu nerobí.
Pokroky Cibulkovej sa jej nedajú odoprieť: Sedemnásť kilogramov je fuč! FOTO
Ilustračné foto
Bude leto 2024 NAJHORŠIE v histórii? Slová meteorológov neznejú dobre: Na čo sa musíme pripraviť!
Vojnový konflikt v Pásme Gazy trvá už viac ako pol roka.
Mier v nedohľadne: Vyjednávači Izraela i Hamasu opustili miesto rokovaní
Netypická príprava Kanaďanov na štart MS: Namiesto tréningu výlet na Slovensko?
Shakira
Shakira ako PODVODNÍČKA?! O speváčke padlo rozhodnutie, na ktoré všetci čakali
Peter Pellegrini a Zuzana Dolinková počas tlačovej konferencie v priestoroch Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosvelta v Banskej Bystrici.
Poslanci začali mimoriadnu schôdzu: Opozícia chce odvolať Zuzanu Dolinkovú
Šéfka rezortu kultúry chystá razantné kroky.
Rokovanie o návrhu na odvolanie Martiny Šimkovičovej sa blíži: O čom rozhodli poslanci už teraz