Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.12.2023 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Misska Pospíšilová o vzťahu s odsúdeným mafiánom Piťom: Stretáva sa so svojimi dcérkami?

Ilúzie si nerobí, no hnev necíti. Kráľovná krásy z roku 2003 Adriana Pospíšilová (40) mala v minulosti nálepku mafiánovej ženy. Po víťazstve v miss totiž tvorila pár a porodila dvojičky (13) bossovi bratislavského podsvetia Jurajovi Piťovi Ondrejčákovi (46).

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Pri partnerovi stála počas celého procesu a až do vynesenia rozsudku mu bola verne po boku. Piťo si dnes odpykáva svoj 23-ročný trest a plavovláska vedie vlastný život. Novému Času prezradila nielen to, že je obávaný mafián stále súčasťou jej života, ale aj detaily ich fungovania napriek tomu, že otec jej dcér sedí v base.

Adriana Pospíšilová je atraktívna žena, ktorá právom získala titul kráľovnej krásy. Do jej života krátko nato vstúpil obávaný a nebezpečný muž z podsvetia Juraj Ondrejčák, prezývaný Piťo, ktorému porodila dve dcéry, dvojičky. Kvôli jeho vážnym zločinom ho nakoniec dolapila polícia a začal sa súdny proces, ktorý s ním misska absolvovala bok po boku.

Piťo teraz sedí za mrežami, kde si odpykáva 23-ročný trest za vraždu. Aj napriek tomu, že Adriana pri ňom až do vynesenia rozsudku stála, dnes sú len rodičmi ich dcér, no ako Novému Času Pospíšilová prezradila, vzťahy majú dobré a všetko si vyriešili.

„Za otcom mojich dcér chodíme pravidelne na návštevy. Vždy bol výborný otec a aj ku mne bol len dobrý a nijak mi nikdy neublížil. Nerobím si o ňom žiadne ilúzie, ale ako o bývalom partnerovi a otcovi svojich detí môžem z vlastnej skúsenosti povedať len dobré. Dnes nám obom v prvom rade ide o blaho našich detí a tie sú nám aj prioritou,“ povedala Novému Času bývalá kráľovná krásy o tom, ako dnes s Piťom funguje.

Sama je stále bez partnera, no nie je to zo strachu, ale z presvedčenia. „Juraj mi dokonca povedal, že keď nemôžem byť šťastná s ním, tak môžem byť šťastná s niekým iným. Záujem mužov nepopieram, ale vzhľadom na svoj vek a skúsenosti už presne viem, čo chcem. Momentálne sa venujem hlavne deťom a práci, a keď by ma život ešte raz tým partnerským šťastím obdaroval, rozum mám pripravený a srdce otvorené. Čo sa týka mojich dcér, tak sú skvelé a hlavne zdravé,“ prezradila o svojom nadstavení Adriana, ktorá kedysi tvorila pár aj so známym talianskym šéfkuchárom Andreom Enom.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh, Nový Čas 

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Bude leto 2024 NAJHORŠIE v histórii? Slová meteorológov neznejú dobre: Na čo sa musíme pripraviť!
Vojnový konflikt v Pásme Gazy trvá už viac ako pol roka.
Mier v nedohľadne: Vyjednávači Izraela i Hamasu opustili miesto rokovaní
Netypická príprava Kanaďanov na štart MS: Namiesto tréningu výlet na Slovensko?
Shakira
Shakira ako PODVODNÍČKA?! O speváčke padlo rozhodnutie, na ktoré všetci čakali
Peter Pellegrini a Zuzana Dolinková počas tlačovej konferencie v priestoroch Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosvelta v Banskej Bystrici.
Poslanci začali mimoriadnu schôdzu: Opozícia chce odvolať Zuzanu Dolinkovú
Šéfka rezortu kultúry chystá razantné kroky.
Rokovanie o návrhu na odvolanie Martiny Šimkovičovej sa blíži: O čom rozhodli poslanci už teraz
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko chystá veľké cvičenie, týka sa aj jadrových zbraní: Cynická reakcia Putina
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Deň Európy: Takto si ho pripomenuli poslanci NR SR, koho to bol návrh?
Man drinking alcohol while driving in his car
Jazdiť pod parou sa nevypláca: Muži zákona odhalili rovno dvoch nezodpovedných šoférov
Sad girlfriend sitting on bed edge, holding her legs after fight, her partner is lying in bed in background, his face is lit by smart phone
Toto by nechcela zažiť žiadna žena: Manželova reakcia na jej NAHÉ telo vám zvýši tlak!
Minister spravodlivosti SR Boris Susko.
Susko o kontrole na Najvyššom súde SR: Ministerstvo spravodlivosti nežiadalo žiadne súdne spisy
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj sa stretol s predsedníčkou europarlamentu: MRAZIVÉ, čo sa udialo na konci konferencie