Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.11.2023 19:30 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Veľká dráma v úvode šou Big Brother: Krokodílie slzy vystriedal šok a sladká pomsta

V utorok odštartovala na obrazovkách televízie Markíza kontroverzná reality šou Big Brother. Do domu postupne prichádzali budúci spolubývajúci, ktorých je spolu šestnásť. Medzi nimi aj neobyčajná Zoe, ktorá sa netají tým, že bola kedysi mužom.

Fotogaléria
26
fotiek v galérii

Trvalo však len pár desiatok minút od štartu kedy sa stihla mnohým jej spolubývajúcim sprotiviť. Tí to behom krátkeho času dali anonymne v spovedeľnici najavo a Veľký brat Zoe z domu okamžite vyhodil. To čo nasledovalo však čakal len málokto!

 

Dramatické zábery zo šou si pozrite v galérii.

 

Zoe sa prihlásila do reality šou s vidinou nielen rozprávkovej výhry 100-tisíc eur, ale aj preto, aby ukázala celému národu, že aj ona je len človek z mäsa a kostí. Po uvítaní sa s ostatnými spolubývajúcimi mala úsmev na tvári, ale ten netrval dlho. Veľký brat si totiž volal do spovedeľnice každého spolubývajúceho a krátko po zoznámení chcel od každého počuť meno človeka, s ktorým v dome nechce byť.

Aj keď padali rôzne mená, najviac nesympatií si u spolubývajúcich vyslúžila práve Zoe. Z reproduktorov sa tak ozval Veľký brat a brunetke dal 20 sekúnd aby z domu okamžite odišla, pretože je v ňom nechcená. Niektorí krútili neveriacky hlavami, iní len mlčky sledovali, čo sa deje. Zoe skončila v slzách a nechápavo krútila hlavou. So slzami, ktoré jej stekali po lícach sa pobrala na „debatu“ s Veľkým bratom rovno do spovedelnice, kde bola z rozhodnutia jej nových „kamarátov“ sklamaná. To čo však nasledovala rozhodne nečakala.

 

Dramatické zábery zo šou si pozrite v galérii.

 

Vrátil ju späť

Zoe len sťažka hľadala slová po tom, čo ju spolubývajúci behom prvých desiatok minút vyšachovali z hry. Veľký brat s ňou mal však iný plán keď povedal: "Zoe, oznamujem ti, že dom neopúšťaš, stávaš sa paňou domu so všetkými privilégiami.“ Brunetka zostala v šoku a z návratu sa veľmi tešila. Teraz však ešte len začne poriadna dráma, keďže svojim spolubývajúcim môže dať pocítiť, že sa jej nepáči, že ju odvrhli skôr, ako ju stihli spoznať. Ako pani domu získala imunitu na celý týždeň a navyše bude mať k dispozícii samostatnú spálňu aj kúpeľňu. Síce so zasklenou stenou spolu s ostatnými v spoločnej spálni, ale predsa len aspoň s trochou súkromia. Ako sa bude ďalej vyvíjať situácia v dome Big Brother sledujte na obrazovkách televízie Markíza a na Voyo.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mima

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Izzy problémy s menštruáciou značne komplikujú život.
Foto
Menštruácia jej robí zo života PEKLO: Lekári si nevedia rady! Jej slová zabolia aj vás
Čínsky prezident Si Ťin-pching (vľavo) a maďarský premiér Viktor Orbán sa vítajú na letisku v Budapešti.
Maďarsko hostí čínskeho prezidenta: Reč bude aj o jadrovom priemysle
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac
Donald Trump s manželkou Melaniou a synom Barronom.
Najmladšieho Trumpovho syna čaká ťažká úloha: Prekvapujúce, do čoho ho otec navliekol
TK ministerky zdravotníctva SR Zuzany Dolinkovej k aktuálnej situácii v súvislosti s výstavbou novej Univerzitnej nemocnice v Martine.
Dolinková sa stala terčom ostrej kritiky: Opozícia jej vyčíta viacero krokov! Aha, čo o nej povedal jeden z poslancov
Ilustračné foto
Bude leto 2024 NAJHORŠIE v histórii? Slová meteorológov neznejú dobre: Na čo sa musíme pripraviť!
Vojnový konflikt v Pásme Gazy trvá už viac ako pol roka.
Mier v nedohľadne: Vyjednávači Izraela i Hamasu opustili miesto rokovaní
Netypická príprava Kanaďanov na štart MS: Namiesto tréningu výlet na Slovensko?
Shakira
Shakira ako PODVODNÍČKA?! O speváčke padlo rozhodnutie, na ktoré všetci čakali
Peter Pellegrini a Zuzana Dolinková počas tlačovej konferencie v priestoroch Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosvelta v Banskej Bystrici.
Poslanci začali mimoriadnu schôdzu: Opozícia chce odvolať Zuzanu Dolinkovú
Šéfka rezortu kultúry chystá razantné kroky.
Rokovanie o návrhu na odvolanie Martiny Šimkovičovej sa blíži: O čom rozhodli poslanci už teraz