Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.10.2023 00:00 | Nové Časy | Cestovanie
Sponzorované

Ideálna voľba pre vaše firemné akcie

Ak hľadáte vhodné priestory pre zorganizovanie business akcie, školenia či vianočného eventu, máme pre vás skvelý tip.

Nielen s blížiacim sa koncom roka hľadajú mnohé firmy vhodné priestory na zorganizovanie business akcií, školení či vianočných večierkov. Máme pre vás tip – GRAND HOTEL SERGIJO RESIDENCE 4* má bohaté skúsenosti s organizáciou firemných akcií a zároveň ponúka na výber širokú paletu skvelých all inclusive balíčkov. A v prípade záujmu aj rezerváciu celého hotela so službami reštaurácie až do rána!

Otvoriť galériu
Zdroj: Grand Hotel Sergijo Residence

Ochutnávky vín, cigár či rumov v elegantnom lobby bare hotela sa už stali hotelovou tradíciou. Eventy a akcie môžete zároveň ozvláštniť rezerváciou privátneho wellness či masážami a bahennými zábalmi.

Samotná poloha hotela v nádhernom a tichom prírodnom prostredí pri jazere Sĺňava, neďaleko preslávených piešťanských kúpeľov, ho predurčuje ako vhodné prostredie pre zorganizovanie firemnej porady, školenia, stretnutia s obchodnými partnermi či business raňajok. Hotel ponúka komornú atmosféru butikového hotela pre 60 osôb s maximálnou starostlivosťou.

Otvoriť galériu
Zdroj: Grand Hotel Sergijo Residence

Víkendy sú ideálnym časom pre relax, vyberte si z bohatej ponuky benefitových pobytov pre zamestnancov na zamestnanecké poukazy za výborné ceny, ktoré hotel poskytuje pre firmy. Alebo si vyberte zo širokej ponuky wellness, romantických či kúpeľných pobytov a užívajte si dokonalú kombináciu toho naj! Svojím vybavením, ohradeným areálom v prírode so záhradami, individuálnou profesionálnou starostlivosťou ponúka hotel ideálne prostredie na relax.

Otvoriť galériu
Zdroj: Grand Hotel Sergijo Residence

Hotel získal mnohé ocenenia za kvalitu, dizajn a poskytované služby. V roku 2020 bol finalistom medzinárodnej súťaže International Hospitality Award ako najlepší hotelový bar. V rokoch 2017-2019 bol nominovaný v medzinárodnej súťaži International Hospitality Award medzi najkrajšie butikové hotely. V roku 2008 vyhral hotelový Anglický lobby bar 1. miesto ako najkrajší hotelový bar Slovenska. Hotel je členom skupiny malých elegantných hotelov sveta, tzv. Small Elegant Hotels, ktorá združuje 465 hotelov vo svete, so sídlom skupiny SEH na Floride.

Otvoriť galériu
Zdroj: Grand Hotel Sergijo Residence

Grand Hotel Sergijo Residence 4* je miestom pre tých, ktorí hľadajú kvalitu, luxus a komorné prostredie. Je zariadený v elegantnom štýle s dizajnovými doplnkami. S viac ako 28-ročnými skúsenosťami a vysokým štandardom poskytovaných služieb je tým pravým miestom na zorganizovanie napríklad aj vašej firemnej vianočnej párty.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Pekári, cukrári a cestovinár otvorene: Výrobky zdražia! Ako to pocítia zákazníci?
(ilustračné foto)
Slováci, pripravte sa na ODSTÁVKU elektriny: Bez prúdu bude vyše 2000 domácností a firiem
Ilustračné foto
S teplom sa rozlúčte: Čaká nás iné trápenie! Čo predpovedajú meteorológovia?
Ilustračné foto
Tragédia v českom útulku: Ženu dohrýzol pes! Bojovala o život, vážnym zraneniam podľahla
Viete, kto je toto dievčatko?
Foto
FOTOHÁDANKA: Viete, kto je toto malé dievčatko s veľkými očami? Už od 6 rokov aktívne spieva!
(ilustračné foto)
Kupujete si lieky do zásoby? Úsmev vás prejde: AHA, čo riskujte!
Hviezdoslavovo námestie, Bratislava 25. 4. 2024 12.35 hod.: Čitateľ Nového Času odfotografoval oboch politikov pred bratislavskou reštauráciou
Váš Tip
Gröhling prichytený s Korčokom: Čo sa dialo v reštaurácii v centre Bratislavy?
Bojový dron
Situácia je vážna: Ukrajinská armáda hovorí o ťažkých bojoch! Kyjev sa spolieha len na jediné
 Štefan Slameník.
Foto
Štefana už 9 dní nik nevidel: Stalo sa niečo na železničnej stanici? Posledná STOPA!
(ilustračné foto)
Jazyk mladých: Pri týchto slovách sa rodičia len chytajú za hlavu! Rozumiete tínedžerom?
ilustračné foto
Napätie medzi krajinami narastá: KĽDR uskutočnila šialený krok! Príde reakcia?
(ilustračné foto)
Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch: Veľká komplikácia!