Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.12.2023 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Kramár sa nezdá, doma si to užíva so 4 Thajčankami: To je rozkoš, rozplýva sa herec

Letné dovolenky sú už pomaly za nami, a tak sme odchytili známeho milovníka slnka a tepla Maroša Kramára (64) na jednej z letných párty známej slovenskej televízie, aby nám porozprával, či strávil uplynulé mesiace pracovne alebo dobrým relaxom. Hoci ho aktuálne môžeme vidieť na obrazovkách v seriáloch ako Mama na prenájom alebo Prokurátorka, Novému Času Nedeľa prezradil, v akej úlohe ho uvidíme v najbližšej dobe, kde sa mu najlepšie dovolenkuje i prečo si myslí, že sa na Slovensku máme dobre.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Televízie mali donedávna prázdniny, vy ste ich mali tiež. Aké boli?

Ja som mal prázdniny pracovné, nakrúcal som seriál Na vlnách Jadranu. Bolo to 14 dní ešte koncom júna. Príjemne sa mi podarilo skĺbiť prácu aj oddych. Mal som aj nejaké voľné chvíle, takže som sa vykúpal. Po dlhej dobe som bol zase v Chorvátsku, ktoré tak milujem.

Potom som točil aj v Istanbule. Boli to krátke návštevy, lebo som prišiel, natočil, prespal a hneď odletel. Ale stihol som si trošku aj obzrieť mesto. No a hlavne - ja som na dovolenke doma, takže ja nepotrebujem chodiť na dovolenku.

Je rozdiel medzi nakrúcaním v Chorvátsku a v Istanbule?

Obidve nakrúcania boli zaujímavé tým, že v Chorvátsku bol chorvátsky štáb, okrem režiséra, skriptky a produkcie. V Turecku bol zase turecký štáb a človek sa musel dohovárať aj iným jazykom. Komplikáciou bolo, že tí Turci až toľko po anglicky nevedeli. Chorváti zas vedeli po anglicky, ale s nimi sa človek dohodne aj po slovensky. Bol to skrátka trošku iný spôsob roboty.

 

V čom iný?

V Turecku to bolo napínavé, lebo sa veľa robilo a presuny boli ťažké. Istanbul je veľmi veľký a keď sa presúvate hodinu z hotela len na pľac, tak je to náročné. Vtipkoval som, že nás ubytovali v Bratislave, keď točíme v Nitre. (smiech) V Chorvátsku to bolo zase iné. Je to južná krajina, kde všetko trvá trochu dlhšie. Sú pohodoví, ale keď členovia štábu nerozumejú pokynom a občas netušia, že sa už točí ostrá, tak sa musia zábery opakovať. Kým sa postaví záber a kým sa všetci pochopia, že vlastne kto čo chce, tak to chvíľku trvá. U nás na Slovensku je to pri nakrúcaní seriálu iné, sme takmer jedna rodina. Všetci sa poznáme po mene, poznáme svoj humor, sme na jednej vlnovej dĺžke.

 

Aké postavy sa vám ušli v týchto seriáloch?

Nie sú to veľké postavy. Postava v seriáli Na vlnách Jadranu je manažér maríny, ktorý tam dlhodobo žije a je trošku alkoholik. Spravili sme z neho trošku nezodpovedného alkoholika, takže je to iná rola, než bežne hrám. I keď veľa ľudí ma hejtuje, že vyzerám ako alkoholik, lebo mám červený nos celoročne... No čo? Mám rád slnko. Tak o mne hovoria, že som alkoholik. A pritom jeden pohár vína tu držím už asi tri hodiny. No a nakrúcanie v Turecku, to nie je veľká postava, ale s Veronikou Žilkovou sme sa stretli po dlhej dobe. Pred vyše dvadsiatimi rokmi sme v Prahe hrali manželov v Deníku šílené manželky. Tak tu sme sa zase stretli a hráme dvoch zamilovaných, ktorí sa stretnú po 35 rokoch. Rozišli sa a po 35 rokoch sa zase vidia. Nám sa vlastne niečo podobné ako na pľaci stalo aj v živote, že sme sa videli po veľmi dlhej dobe.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Nedeľa, Narcis Liptáková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Neobyčajná záchrana: Muži si v priehrade všimli uviaznuté zviera. S týmto však nerátali
Muži si v priehrade všimli uviaznutého psíka: Keď podišli bližšie, nastalo prekvapenie! Ako mu pomohli?
Dnešní zlodeji sú veľmi kreatívni.
Zlodej našiel vynaliezavý spôsob, ako kradnúť: Bizarnosť zachytila kamera!
 Americký minister obrany Lloyd Austin
Amerika pozastavila dodávku bômb: Vážne obavy! Čo sa deje?
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár.
Blanár odišiel na pracovnú cestu na Cyprus: S kým sa tam stretne?
(ilustračné foto).
Počasie sa bude opäť blázniť: Čakajú Slovensko znova mrazy?!
Close-up Focus on Person's Hands Typing on the Desktop Computer Keyboard. Screens Show Coding Language User Interface. Software Engineer Create Innovative e-Commerce App. Program Development
Poľsko oznámilo nové hekerské útoky skupiny spojenej s Ruskom
Britský minister zahraničných vecí James Cleverly.
Británia vyhostí ruského úradníka: Tvrdí, že je nedeklarovaným dôstojníkom vojenskej rozviedky
Kto mu dal vodičák? Šofér chcel obehnúť auto sprava, no doplatil na to. Mal šťastie, že prežil
Vodič sa chcel vyhnúť kolóne nevyberaným spôsobom: Uvidíte, ako skončil, nebudete ho ľutovať!
Milan Majerský - predseda KDH
Majerský ku Dňu víťazstva nad fašizmom: Násilie a nenávisť mať v našej spoločnosti miesto
Ray Houghton
Foto
65-ročný kulturista si nechal potetovať celé svoje telo: Nechal si začierniť aj ... Penis?!
Európsky parlament v Štrasburgu
Vzdala to! Jedna kandidátka odstúpila z boja o europarlament
Švédska klimatická aktivistka Greta Thunbergová.
Švédska aktivistkaThunbergová má opäť opletačky s políciou: Čoho sa tentokrát dopustila?