Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.07.2023 00:00 | Nové Časy | Cestovanie
Sponzorované

Turecká riviéra má luxusný hotel pre každého

Ubytovanie v päťhviezdičkovom hoteli si nájdu rodiny s deťmi, dôchodcovia aj slobodní.

Luxusnú dovolenku v päťhviezdičkovom hoteli s all inclusive si málokde doprajete výhodnejšie ako na Tureckej riviére. Je tu najviac päťhviezdičkových hotelov na svete a určite si z ponuky vyberie každý, či už ide o rodinu s deťmi, dôchodcov, ktorí vyhľadávajú pokoj, alebo single ľudí, ktorí hľadajú zábavu.

Otvoriť galériu

„Naša ponuka je zameraná na všetky typy klientov a je naozaj veľmi bohatá. V našom portfóliu nájdete okolo 400 hotelov v Turecku a dokáže si z neho vybrať naozaj každý. Či už sú to páry, rodiny s deťmi, klienti s nižším dovolenkovým rozpočtom, ale aj najnáročnejšia klientela, ktorá vyhľadáva najluxusnejšie služby a špičkový servis,“ hovorí pre cas.sk hovorkyňa KARTAGOtours Alica Šipošová.

Pre porovnanie, dovolenkári nájdu v ponuke 5* hotely, kde rodina s dvomi deťmi môže v hlavnej sezóne cestovať napríklad za 2 200€ na týždeň s all inclusive, ale aj najluxusnejšie 5* rezorty s ultra all inclusive, kde dve osoby zaplatia za týždenný pobyt aj 12 000 €. Navštívili sme pár päťhviezdičových hotelov z bohatej ponuky na Tureckej riviére.

1. Balmy Beach Resort

Otvoriť galériu

Dovolenkári túžiaci po dokonalom relaxe, vysokej kvalite služieb a zázemiu určenému výhrade iba pre dospelé osoby si prídu na svoje v hoteli Balmy Beach Resort, ktorý je postavený v nádhernej zelenej záhrade a zariadený v boho štýle. Výhľad na pohorie Taurus a more dotvárajú unikátnu atmosféru. Hotel je špecifický aj tým, že má vlastného mixológa, ktorý hosťom počas mixovania koktailov robí dych berúcu šou. Oficiálne má tento hotel iba štyri hviezdičky, ale kvalitou a službami prekoná aj niektoré päťhviezdy.

2. Ali Bey Resort

Otvoriť galériu
Ali Bey Resort
Zdroj: red

Luxusný hotel Ali Bey skladajúci sa z hlavnej budovy a dvanástich trojposchodových viliek je umiestnený v rozsiahlom záhradnom komplexe, priamo na zlatistej piesočnatej pláži. Jeho architektúra v podobe Istanbulských viliek zo 16. a 17. storočia vyvolá dojem absolútneho relaxu a priateľský personál túto predstavu len podčiarkuje. Hotel má až 380 000 metrov štvorcových. Detí sa môžu zabaviť na 25 šmykľavkách. K dispozícii je aj 61 tenisových kurtov, keďže hotel láka profesionálnych i amatérskych tenistov na rozličné turnaje.

3. Belek Beach Resort

Otvoriť galériu

Luxusný prázdninový rezort pozostáva z 8 blokov obklopených rozľahlou udržiavanou záhradou. V roku 2022 prešiel rekonštrukciou a rezort bol rozšírený o novú časť Elite s vlastnou reštauráciou, barom a bazénom. Zaujímavosťou Belek Beach Resort je, že hotel je rozdelený na dve časti. V jednej (500 izieb) sú ubytované aj rodiny s deťmi a v tej druhej (190 izieb) sú zase hostia bez detí.

4. Club Grand Side

Otvoriť galériu
Club Grand Side
Zdroj: red

Obľúbená rodinná prázdninová dedinka Club Grand Side je zložená z niekoľkých blokov rozmiestnených v starostlivo udržiavanej záhrade. Okrem toboganov tú nájdete aj umelú divokú rieku, ktorou sa dostanete do bazéna. O vaše pohodlie sa postará 650 zamestnancov a zaujímavosťou napríklad je, že hotel si vyrába vlastný olivový olej a na stoloch tu nájdete potraviny z lokálnych fariem.

5. Maxx Royal Belek Golf and Spa

Otvoriť galériu
Maxx Royal Belek
Zdroj: red

Najnáročnejšia klientela nájde dokonalé zázemie v hoteli Maxx Royal Belek, kde sa o vás už od príchodu stará pridelený osobný asistent a plní vaše priania až do odletu. Hotel ponúka veľké množstvo aktivít a zábavy nielen pre deti, ale aj dospelých všetkých vekových kategórií, ktorí si tu užijú luxusnú dovolenku v krásnom prostredí. Bazény a areál vyskladaný v štýle Maldív či rozsiahle golfové ihrisko dotvárajú jedinečnú atmosféru dovolenkového raja. Pobyt v tomto hoteli je rovnako fantastickým gastronomickým zážitkom, nakoľko sa tam nachádza niekoľko špičkových reštaurácií, ale aj cukráreň s prvotriednymi sladkosťami, ktoré ulahodia nejednému maškrtníkovi.

Otvoriť galériu
Maxx Royal Belek
Zdroj: red

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Prezident USA Joe Biden
Severná Kórea kritizovala USA: Zhoršujú vojnu na Ukrajine!
Braňo Mojsej sa v štúdiu rozprával s renomovanou psychiatričkou Teréziou Rosenbergerovou.
Foto
Záchytka s Braňom Mojsejom: Najintímnejšia spoveď o momente, ktorý mu zmenil život!
Erik Tomáš, Ladislav Kamenický, Robert Fico.
Dvaja ministri vysvetľovali Ficove slová: Skončia peniaze z 2. piliera v diaľniciach?
Pár z tragédie v Rohožníku má tvoriť Slovák Milan a žena-cudzinka.
Foto
Krvavá dráma na Záhorí sa odohrala pred očami detí! Milan († 47) neprežil: Polícia má viacero verzií
Holub Lipták získal olympijské zlato v roku 1995.
Foto
Tomu nebudete veriť: Prvý úspešný olympionik z Liptova bol HOLUB! Predbehol aj Michala Martikána
Čo majú spoločné Zendaya, Emma a Kirsten?
Foto
Čo majú spoločné Zendaya, Emma Stone a Kirsten Dunst? Len Spider-man to nie je! Budete sa diviť
Robotický pes s plameňometom za 8 805 eur
Foto
Robotický pes s plameňometom?! Nie, nejde o sci-fi film: Padnete na zadok, na čo má slúžiť
Kto vypadol v 9, kole?
V Let's Dance ide do tuhého: Kto opustil tanečnú šou tesne pred bránami FINÁLE?!
(ilustračné foto)
Po tornádach v USA hlásia obete: Zanechali značné škody
Americký prezident Joe Biden a izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Telefonát medzi Bidenom a Netanjahuom: Pozrite sa, o čom hovorili
Foto
Buckinghamský palác prelomil mlčanie: Ako je na tom kráľ Karol III.?! Takáto má byť PRAVDA
Novým francúzskym ministrom zahraničných vecí sa stal 38-ročný Stéphane Séjourné.
Šéf francúzskej diplomacie prišiel s novým návrhom: Posilniť by sa mala spolupráca v oblasti európskej obrany