Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.06.2023 00:00 | PR články
PR článok

Premiéra špeciálnej skladby Adama Pavlovčina v Bezdymovej zóne na festivale Pohoda 2023!

Obľúbený festival Pohoda štartuje 6. júla 2023 a nájdete v ňom samozrejme aj Bezdymovú zónu nabitú unikátnymi zážitkami, ktorú prináša spoločnosť Philip Morris Slovakia s.r.o. spolu s iniciatívou „Svet bez dymu“. Tento rok bude zóna udržateľnejšia a zameraná na recykláciu.

Počas dvoch dní 7. a 8.júla čaká návštevníkov skvelý program. Fanúšikovia medzinárodne úspešného speváka Adama Pavlovčina alias ADONXS sa môžu tešiť na novinku v podobe špeciálnej piesne, ktorú zložil pri príležitosti uvedenia limitovanej edície IQOS IIuma WE. Pieseň je navyše výnimočná aj tým, že na tvorbe jej textu sa podieľali aj členovia IQOS Club, ktorí ju kreovali spolu s Adamom.

Otvoriť galériu
Zdroj: PMI

Hudobná časť na Pohode a aj tá v Bezdymovej zóne prinesie návštevníkom množstvo skvelých momentov. Tento rok v nej fanúšikovia skvelej hudby a legendárneho festivalu môžu stretnúť aj Adama Pavlovčina alias ADONXS. Slovenský spevák, skladateľ, model a tanečník vystúpi v Bezdymovej zóne na festivale Pohoda „Áno, je to tak. Pohoda je jednou z našich festivalových zastávok. Bude jedinečná asi v tom, že je to jediný festival, kde budeme hrať v menšom zložení kapely a koncept je viac komorný. Ľudia nás zastihnú v Bezdymovej zóne na IQOS STAGE v sobotu 8. júla. Diváci môžu určite čakať všetky skladby z albumu ‘Age of Adonxs’ v intímnejšom prevedení. Bude to určite zmena aj pre mňa, na ktorú sa teším. Pri festivaloch som zvyknutý na tanečníkov, veľký stage, dav a energiu, tu to bude musieť stáť viac na emócii a pohodovom popoludní,‟ teší sa Adam Pavlovčin, ktorý v minulosti vystupoval ako predskokan speváčiek Dua Lipa a Zara Larsson.

Otvoriť galériu
Zdroj: PMI

Populárny spevák a skladateľ predstaví publiku špeciálnu IQOS pieseň, ktorú zložil pri príležitosti uvedenia novej limitovanej edície IQOS IIuma WE. Pieseň je výnimočná aj tým, že na tvorbe jej textu sa podieľali aj členovia IQOS Club, ktorí ju kreovali spolu s Adamom. Dospelí návštevníci si vypočujú premiéru skladby WE práve v Bezdymovej zóne na Pohode. ADONXS má na konte za sebou množstvo úspechov v hudobnej brandži. Čo si najviac cení? „Odpoviem najprv všeobecnejšie, a to všetkých fanúšikov a ľudí, ktorí chodia na naše koncerty a počúvajú moje skladby. To je asi ten najdôležitejší feedback pre mňa a veľmi si vážim ako ma české s slovenské publikum prijalo. Veľmi si vážim taktiež všetky hudobné ocenenia, ktoré za minulý rok pribudli, či už je to Ruka Hore Awards, Evropa2 Music Awards, Forbes 30pod30 alebo vôbec prvenstvá singlov v slovenskom rádiovom éteri. Toto všetko sú krásne méty, ktoré sa mi splnili a aktuálne mi asi najväčšiu radosť robí možnosť vystúpiť na veľkom pódiu medzinárodného festivalu Sziget v Budapešti,‟ hovorí Adam Pavlovčin alias ADONXS, ktorý vyštudoval na British and Irish Modern Music Institute v Londýne. Bolo to pre neho náročné? „Bola to v prvom rade veľká zmena. Presťahovať a adaptovať sa na toto veľkomesto mi trvalo nejakú dobu. Školský systém je nastavený úplne inak ako sme zvyknutí na Slovensku a sústredí sa viac na jednotlivcovu samostatnosť, vlastnú motiváciu v odbore, ktorý si pre štúdium zvolil. To vie byť pre veľa ľudí práve kameň úrazu, kedy môžu pociťovať nadbytok voľného času a popritom im utekajú príležitosti. Táto škola a vôbec celé pôsobenie v Londýne ma veľmi veľa naučila a výrazne prispela k môjmu hudobnému aj osobnostnému rastu. S pár spolužiakmi som v kontakte dodnes a stále sa stretávame aj pri pracovných príležitostiach,” spomína Adam.

Otvoriť galériu
Zdroj: PMI

Tento rok bude Bezdymová zóna na Pohode udržateľnejšia a zameraná na recykláciu. Počas dvoch dní 7. a 8.júla čaká návštevníkov skvelý program. Okrem zábavy, vizuálnych a zmyslových zážitkov, na vás čaká aj zaujímavá talkshow, ktorú povedie obľúbená komička Simona Salátová so skvelými hosťami na tému recyklácia tabakových zvyškov. „Na recykláciu tabaku nie som odborník, každopádne som toho názoru, že akákoľvek recyklácia, ktorá dáva zmysel a vie viac pomôcť ako uškodiť je v dnešnej klíme jednoznačne potrebná,” uviedol obľúbený spevák. Vidí ADONXS snahu o využívanie udržateľných či ekologických materiálov aj v rámci hudobného priemyslu? „Určite áno, už len keď sa rozprávame v kontexte festivalov, je vždy skvelé vidieť iniciatívu organizátorov o udržateľnejšie a ekologickejšie podmienky, ako napríklad recyklovateľné či zálohované poháre, fontány s pitnou vodou, efektívna doprava na festival, ochrana ekosystému, ten zoznam môže byť naozaj dlhý. Hudobný priemysel má určite obrovský dopad na životné prostredie a to asi najmä pri koncertných šnúrach veľkých hviezd. Sám rád pozorujem ako k tomu pristupujú a možno sa inšpirujem do budúcna (smiech). Sú to zložky ako udržateľný stage design, kostýmy, logistika, alebo po novom aj „pomalšia tour” a zároveň celkové podmienky pre divákov, rovnako ako pri festivaloch, aj osobný prístup a postoj umelca,” vysvetlil Adam Pavlovčin alias ADONXS.

Otvoriť galériu
Zdroj: PMI

Nenechajte si ujsť pohodu a príjemnú atmosféru Bezdymovej zóny na festivale Pohoda, na ktorom zažijete okrem skvelej hudby a koncertu ADONXS aj trendové vychytávky pre skvelé letné dobrodružstvo. Čo najradšej robí talentovaný spevák a skladateľ v lete? „Na lete mám samozrejme najradšej to, že je to zároveň aj festivalová sezóna a človek sa s kapelou aj s celým ansámblom môže vydať na ďalšiu koncertnú šnúru. Veľa mojich priateľov pracujú ako tanečníci a performeri počas leta na Ibize, takže sa už stalo takou tradíciou, že ich vždy navštívim, pozriem si show, s ktorou práve vystupujú a potom spoločne objavujeme ostrov. Najväčšiu pohodu mám však jednoznačne doma na dedine u rodičov. Rodičia bývajú na úpätí Malých Karpát, takže tam môže človek naozaj vypnúť a dobiť baterky,” uzavrel Adam Pavlovčin, ktorého budete mať možnosť stretnúť osobne počas plánovaných MEET&GREET v Bezdymovej zóne.

Harmonogram programu v Bezdymovej zóne Pohoda 2023:
(vstup iba pre osoby staršie ako 18 rokov)

Piatok 7.7.2023
14:00 – 15:00 ECOBUTTNI SVET SVOJOU CESTOU (TALKSHOW + WORKSHOP)
15:30 ROZHOVOR S FVLCRVM
16:00 MEET & GREET FVLCRVM
17:00 - 18:00 STAND-UP SIMONA SALÁTOVÁ& JOE TRENDY
18:15 MEET & GREET WITH SIMONA SALÁTOVÁ
19:20 – 20:20 SEAFUR
21:40 – 22:40 BLAME YOUR GENES DJ Set
24:00 – 02:00 FVLCRVM

Sobota 8.7. 2023
13:00 -  15:00 BRUNCH S DARČEKOVÝM PREKVAPENÍM
14:00 - 15:00 ADONXS KONCERT
15:30 ROZHOVOR SO SIMONOU SALÁTOVOU
16:00 ROZHOVOR S ADONXS
16:30 MEET & GREET ADONXS
16:30 – 17:30 STAND-UP SIMONA SALÁTOVÁ & JAKUB ZITRON ŤAPÁK
17:45 MEET & GREET SIMONA SALÁTOVÁ
19:20 – 20:20 WYME
21:40 – 22:40 WHITHE DJ Set
24:00 – 02:00 FVLCRVM

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ulice švédskeho mesta Malmö zaplavili stovky demonštrantov. Dôvodom bola súťaž Eurovízia.
Tisíce ľudí vyšli do ulíc v Malmö: Všetko kvôli jednej speváčke v Eurovízii
Foto
Do slovenského kádra už nikto nepribudne: TOTO je naša finálna súpiska na MS v Česku!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Je to tu, Trump priznal, čo by zrušil po nástupe do funkcie: Biden bude peniť od zlosti
(ilustračné foto)
Hrozivá nehoda v blízkosti Senice: Auto sa zrazilo s motocyklom! Na ceste vyhasol ľudský život
(ilustračné foto).
Tragédia počas splavu: Muž († 57) vypadol z kajaku, lekári mu už nevedeli pomôcť
Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
Cena projektu sa pritom odhaduje na stovku miliárd dolárov.
Foto
Hanba na tri zimy! Postavili most, ktorý nikam nevedie: Šialené, koľko peňazí naň minuli
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu
USA pohrozili Izraelu, odkaz Netanjahua je jasný: Ostaneme v boji sami, ak budeme musieť!
Izzy problémy s menštruáciou značne komplikujú život.
Foto
Menštruácia jej robí zo života PEKLO: Lekári si nevedia rady! Jej slová zabolia aj vás
Čínsky prezident Si Ťin-pching (vľavo) a maďarský premiér Viktor Orbán sa vítajú na letisku v Budapešti.
Maďarsko hostí čínskeho prezidenta: Reč bude aj o jadrovom priemysle
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac