Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.06.2023 13:00 | Správy | Domáce správy
Foto

Kollár čelí kvôli bitke obrovskému škandálu: Bude to jeho koniec? Drsné slová politických kolegov!

Plač, krik a útek od novinárov! Toto všetko predviedol Boris Kollár (57) na tlačovke z Národnej rady, kde šokoval vyhlásením, že zbil exmilenku Barboru Richterovú (34). V priamom prenose obhajoval „výchovné facky“, ktoré by neváhal rozdať znova, ak by prišlo k podobnému incidentu.

Ničí ho dlhé mesiace

Kollár sa už dlhodobo pasuje s preferenciami voličov, ktorí sa, zrejme aj Richterovej pričinením, od neho odvracajú. Barbora, ktorá vychováva ich dvoch synov, si totiž už dlhodobo nenechá ujsť príležitosť vytiahnuť na Kollára kompromitujúce detaily z ich súkromného života. Šéf Sme rodina ju obvinil, že robí antikampaň voči jeho politickej strane aj s pomocou jej exmilenca, boháča Zoroslava Kollára. To Barbora odmietla so slovami, že s touto vecou nemá absolútne nič spoločné.

Správanie jedného z najsilnejších mužov v našej politike nezostalo bez odozvy a proti Kollárovi sa postavili mnohí odborníci z organizácií chrániacich práva žien, ktoré dlhé roky bojujú proti domácemu násiliu. „Keď sa niekto takto vysokopostavený k niečomu takému prizná, na jednej strane sa to dá reflektovať pozitívne v tom prípade, že to hodnotí ako niečo, čo sa robiť nesmie. Ale akonáhle za tým povie tú vetu, že by to urobil aj druhýkrát, že to nebola len vypätá situácia, ktorá toto spôsobila, že tá emócia bola pod kontrolou, tak je to neprípustné,“ povedala Novému Času Tatiana Brnová z OZ Žena v tiesni.

Vyzývajú ho na odchod

Ako prvé sa proti Kollárovi verejne postavili političky od Demokratov, ktoré ho viac nechcú vidieť sedieť v kresle predsedu Národnej rady. „Ženy sa nikdy nebijú, pán Kollár. Pokiaľ budeme tolerovať násilie na ženách páchané vysokým ústavným predstaviteľom, tak ho budeme tolerovať u všetkých žien a všetkých mužov. Nepomôžu lacné výhovorky, že išlo o záchranu života dieťaťa. Jeden z najzhubnejších mýtov, ktoré sa šíria krčmami a domácnosťami, je to, že pár ,výchovných´ faciek žene nemôže škodiť. Ak sa tohto nezbavíme, ženy budú naďalej trpieť násilie svojich mužov. Preto vás vyzývame, pán Kollár, odstúpte z funkcie predsedu NR SR a odíďte z politiky,“ zaznelo z úst Andrey Letanovskej.

Pridal sa aj Smer, ktorý „principiálne odmieta akékoľvek formy násilia. Pre všetkých by bolo najlepšie, keby Boris Kollár odišiel z funkcie“, zaslali nám stanovisko. Ticho medzi inými nezostal ani Andrej Danko, ktorý povedal: „Veríme, že odstúpi dobrovoľne.“ Samotný Kollár napriek našim otázkam do uzávierky neodpovedal. Či tento škandál, ktorý naberá obludné rozmery, zvládne tak v súkromí, ako aj na pôde parlamentu, je nateraz otázne.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Lietadlo začalo bez varovania prudko klesať.
Smrť cestou na dovolenku: Spoveď muža z lietadla, v ktorom počas turbulencií zomrel človek († 73)
Prezident Číny Si Ťin-pching a ruský prezident Vladimir Putin.
Vážne obvinenia! Desivé, akú dohodu má mať Čína a Rusko: Británia tvrdí, že má DÔKAZY
(ilustračné foto)
Európska vesmírna agentúra vybrala dve firmy: Dostanú obrovský balík a ťažkú úlohu
Old steel door that open to the outside. black and white image.
Ukrajina má málo vojakov: Začali prepúšťať väzňov, kto sa dostane von z basy?
Hrôzostrašné zábery z finálového duelu českého pohára.
Šokujúce zábery z Česka: Bitka fanúšikov priamo na ihrisku
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Netanjahu má ťažké srdce na európske krajiny: Uznanie palestínskeho štátu je odmena za teror, tvrdí
18 years old guy defends himself with his palm isolated
Ohavné ZVERSTVO! Bratia znásilnili dievčinu († 14) a potom... Ľudia žiadajú trest smrti
(ilustračné foto)
Zavedie Poľsko povinnú vojenskú službu? Minister na plné ústa, takéto sú plány
Businessman giving bribe money in the  envelope to partner in a corruption scam with black and white tone
Škandál na Ukrajine: Ex-námestníka šéfa prezidentskej kancelárie obvinili z korupcie, čo má za ušami?
Motorový čln sa plavil veľkou rýchlosťou a menil nepredvídateľne smer po celej šírke rieky, keď narazil do výletnej lode.
Foto
Zrážka lodí na Dunaji: Polícia našla telo mladého muža († 19), pátranie pokračuje
(ilustračná fotografia).
Krajiny EÚ uštedrili Iránu ďalšiu ranu: Koho sa to týka? Škrt cez rozpočet osobám aj subjektom
54-ročná herečka Jennifer Lopez.
Foto
Sexy Jennifer Lopez dráždi pikantnými FOTO: Bez podprsenky a s hriešnym výstrihom!